Αποστολέας Θέμα: Παρουσίαση ἑνός ὀργάνου πού ἔφτιαξα  (Αναγνώστηκε 2127 φορές)

Λάμπρος Σταυρίδης

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: καρυδιά
  • Αριθμός κατασκευών: 8
Παρουσίαση ἑνός ὀργάνου πού ἔφτιαξα
« στις: Ιουνίου 06, 2016, 02:47:53 μμ »
Φίλοι ὀργανοποιοί , θέλω νά παρουσιάσω ἕνα ὄργανο πού ἔφτιαξα πρίν 3-4 χρόνια , ἀλλά δέν γνωρίζω τόν τρόπο ( ὄχι ὅσον ἀφορᾶ τό κείμενο πού φαντάζομαι ὅτι θά παρουσιάζεται ὅπως γράφω τώρα ) ἀλλά με τίς φωτογαφίες καί τά video . Σᾶς παρακαλῶ , ὅποιος μπορεῖ ἄς μέ βοηθήσει μέ κάθε δυνατή λεπτομέρεια .

Πλιακώνης Κωνσταντίνος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδια
  • Αριθμός κατασκευών: κανενα
Απ: Παρουσίαση ἑνός ὀργάνου πού ἔφτιαξα
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 06, 2016, 03:57:21 μμ »
Καλέ μας φίλε συμφορουμίτη κύριε Λάμπρο αφού γράψετε αυτό το οποίο θέλετε, κάτω από το πεδίο που γράφετε εχει την επιλογή Συνημμένα και άλλες επιλογέςεκεί λοιπον εχει μια επιλογή που λέει "επιλογή αρχείου" πατώντας εκεί βάζετε την φωτογραφεία την οποία θέλετε, με την επιλογή διπλά που λέει "end of post expandable thumbnail" οι φωτογραφίες μπαίνουν στο τέλος του κειμένου, αν πατήσετε πάνω στην επιλογή θα δείτε να λέει "inline expandable thumbnail" εκεί λοιπον βάζετε της φωτογραφίες ανάμεσα στο κείμενο, επίσης φροντίστε η φωτογραφίες να είνια 8 ανά μήνυμα, μέγιστο συνολικό μέγεθος 6000KB, μέγιστο μεμονωμένο μέγεθος 800KB.
Ελπίζω να σας βοήθησα  :)
...............Τώρα δεν πουλάω τρέλα άλλαξα γνώμη.....

Λάμπρος Σταυρίδης

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 09, 2016, 12:18:48 μμ »
Αγαπητέ φίλε κ. Κώστα , ευχαριστώ γιά τήν απάντηση , αλλά ομολογώ πώς δέν κατάλαβα καλά . Μήπως εννοείτε ‘‘ επισύναψη αρχείου ‘‘ καί όχι ‘‘ επιλογή αρχείου ‘‘ ? Και πώς μπαίνουν οι φωτογραφίες , με αντιγραφή - επικόλληση από ένα στικάκι , άς πούμε , πού τίς έχουμε αποθηκευμένες ? Το κουμπάκι ‘‘ browse " τι ρόλο παίζει ? Στό ‘‘ inline expandable thumbnail ‘‘ πώς βάζουμε τίς φωτογραφίες ? Καί τό video πώς μπαίνει ? Προσοάθησα , αλλά δέν μπόρεσα .
Συγνώμη γιά τίς πολλές απορίες μου , αλλά άν μπορούσατε να μού τά γράψετε πιό αναλυτικά , θά μέ εξυπηρετούσατε . Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Μάνος Τουρπάλης

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: -
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 09, 2016, 01:13:40 μμ »
 [ Invalid Attachment ]

1. γράφεις κείμενο
2. για να βάλεις φωτο, πατάς enter να αλλάξει γραμμή (προαιρετικό αλλά φαίνονται καλύτερα οι φωτογραφίες όταν είναι σε αρχή γραμμής)
3α. επικεφαλίδα "επισύναψη αρχείου" - πατάς από κάτω την "επιλογή αρχείου" (υπάρχουν και οι δύο λέξεις "επισύναψη" και "επιλογή", μην μπερδεύεσαι, η πρώτη είναι απλώς επικεφαλίδα)
3β. με το που θα πατήσεις την "επιλογή", ανοίγει αυτομάτως παράθυρο που σου δίνει πρόσβαση μέσω του υπολογιστή σου σε όσες συσκευές/διευθύνσεις αποθήκευσης έχεις συνδεδεμένες. Δεν ξέρω ποιό ακριβώς παράθυρο θα σου ανοίξει (σε μένα ανοίγει αυτό που χρησιμοποίησα την προηγούμενη φορά) αλλά σίγουρα μπορείς να πλοηγηθείς (browse) από αυτό.
4. οι επιλογές "inline expandable thumbnail" και "end-of-post expandable thumbnail" δεν είναι χώροι αποθήκευσης για να ανεβάσεις αρχεία αλλά ακριβώς επιλογή "σελιδοποίησης", του τρόπου δηλαδή που θες να φαίνεται η φωτογραφία σε σχέση με το κείμενο.
κατά λέξη :
inline = (η φωτογραφία θα μπει) "μέσα" στη γραμμή (ή στις παραγράφους)
end-of-post = (η φωτογραφία θα μπει) μετά το τέλος του κειμένου και δεν μπορείς εκ των υστέρων να της αλλάξεις θέση.
..........................
αν θες να έχεις χρονική σειρά και επεξηγήσεις για (έστω κάποιες) φωτογραφίες, σαν λεζάντες από κάτω π.χ., βολεύει η επιλογή "inline".
Απαξ και τις ανεβάσεις στον κειμενογράφο με "inline", αναφέρονται ως attach1, 2 κτλ. Τα ονόματα των αρχείων φαίνονται κάτω από τον κειμενογράφο, στην "Επισύναψη αρχείου"
Κάνε δοκιμές (υπάρχει χώρος για test στο κάτω μέρος της "αρχικής σελίδας")

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 09, 2016, 01:39:27 μμ »
στο 4 πρωτα κανουμε επιλογη inline η end και μετα επιλογη αρχειου.

Μάνος Τουρπάλης

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: -
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 09, 2016, 01:46:48 μμ »
στο 4 πρωτα κανουμε επιλογη inline η end και μετα επιλογη αρχειου.

εγώ πάντα επιλέγω πρώτα το αρχείο. Δεν έτυχε ποτέ να το κάνω όπως λες. Φαντάζομαι γίνεται και με τους δύο τρόπους.

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 09, 2016, 02:33:32 μμ »
ναι τωρα που το δοκιμασα, ετσι ειναι οπως το λες.  Μπορει να μου εχει μεινει γιατι με τη σειρα που γραφω εγω βλεπεις αμεσως που σου εμφανιζει το attach και αν δεν ειναι η σωστη θεση το ακυρωνεις. ωρες ωρες απορω με μενα....

Λάμπρος Σταυρίδης

• Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 10, 2016, 09:17:53 πμ »
Αγαπητέ φίλε ΜΑΝΟ , ευχαριστώ για τις λεπτομερείς επεξηγήσεις , τό κατάλαβα . Σύντομα θά αναρτήσω αυτά που έχω , ίσως αύριο . Καλημέρα καί καλή συνέχεια .

Tags: