Αποστολέας Θέμα: 5η Έκθεση Ερασιτεχνικής Οργανοποιίας, 26 Ιουνίου 2016  (Αναγνώστηκε 44596 φορές)

Δημήτρης Αγγελακοπουλος

• Sr. Member
Απ: Εκθεση ερασιτεχνικής οργανοποιίας 26 Ιουνίου 2016
« Απάντηση #90 στις: Ιουνίου 27, 2016, 10:12:46 πμ »
Μπράβο και από εμένα στο Στέλιο και το Δημήτρη αλλά και σε όποιον άλλο βοήθησε για να οργανωθεί αυτή η ωραία έκθεση!
Χάρηκα πολύ για τους φίλους που δεν είχα γνωρίσει από κοντά αν και θα ήθελα να μιλήσω με όλους περισσότερο. Δεν προλαβαίνεις όμως, είναι γεγονός.
Οι κατασκευές σε σχέση με πέρυσι ήταν συνολικά ποιοτικότερες, οι επισκέπτες περισσότεροι και η οργάνωση αρτιότερη.
Η διάλεξη του κ.Γιαννουλάκη και η κουβέντα που ακολούθησε ήταν σαφώς χρήσιμη και πήραμε γνώσεις, προσωπικά όμως πιστεύω πως η περσινή κουβέντα με τον κ.Σπουρδαλάκη ήταν ανώτερη σε όλα. Τον τιμάει επίσης το γεγονός οτι παρακολούθησε και συμμετείχε στη διάλεξη ενός άλλου συναδέλφου του.
Τα εικοσάλεπτα μουσικά ήταν πολύ όμορφα, με το γιο του Στέλιου να παίζει παππάδες στην κλασσική, τις τρεις ηλεκτρικές να τζαμάρουν και το Μωραϊτη με τον Κατσίγιαννη και το μπατζανάκη του Κώστα να παίζουν τα "δικά μας"...
Μου έλειψε το περσινό περεΐστικο με τα τσίπουρα και τα τραγούδια στο τέλος, αλλά κάτι κάναμε στο μπαλκόνι τελικά....
Και του χρόνου παιδιά! Να 'μαστε καλά!
Όπως τον έβρω τον καιρό, έτσι τον αρμενίζω

yiannis

• Administrator
  • Hero Member
    • Greek luthiers community
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά...
  • Αριθμός κατασκευών: 15 και αυξάνονται!!!
  • Περιοχή: Πειραιάς
« Απάντηση #91 στις: Ιουνίου 27, 2016, 01:38:39 μμ »
ολοκληρώθηκε και φέτος η έκθεση μας με πολύ μεγάλη επιτυχία,αν και λόγω ειδικών συνθηκών φέτος δεν μπόρεσα να την χαρώ όσο μπορούσα,ούτε να συμμετάσχω και εγώ με τα οργανάκια μου.
Ένα τεραστιο ευχαριστώ και respect στον Στέλιο και τον Δημήτρη για την άρτια οργάνωση και γιατί αν δεν ήταν αυτοί φέτος δεν θα γινόταν έκθεση.
 Για τα εκθέματα τι να πω;κάθε χρόνο βλέπουμε ποιοτικότερα όργανα, εντυπωσιακά στην πλειονότητά τους και χαίρομαι διπλά που κάθε χρονο βλέπουμε και νέους φίλους στην παρέα.
 Η έκθεση που πλέον έχει γίνει θεσμός,ανεβάζει τον πήχη χρόνο με τον χρόνο,με εμπλουτισμό στην θεματολογία της και στην γκάμα των οργάνων.

Και του χρόνου διπλάσιοι!

Γιώργος Κατσίγιαννης

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: 30 και συνεχιζουμε....
« Απάντηση #92 στις: Ιουνίου 27, 2016, 02:10:08 μμ »
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ.......!!!!

Γούσταρα ρε παιδιά πάρα πολύ....Χάρηκα που είδα φίλους,χάρηκα που είδα τον φίλο και πρωτεργατη του φορουμ μας Δημήτρη Ανδρέου,που τα είπαμε,που γελάσαμε και παίξαμε σαν μικρά παιδια....!!!
Μεγάλη Τιμή η επίσκεψη του Τεράστιου ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αλλά και των φίλων οργανοποιών κκ Σταμκου και Σπουρδαλακη.
Χρήσιμη η κουβέντα με τον κ. Γιαννουλακη.......τους ευχαριστούμε !!!

Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θα ήθελα να πω στον ΣΤΕΛΙΟ και ΔΗΜΗΤΡΗ για τημ οργάνωση και το τρέξιμο......και που με τίμησαν με την πρόταση τους για το μουσικό 20λεπτο,πάντα στην διάθεσή σας παιδια!!!
Επίσης ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Προσωπικα τον ΚΩΣΤΑ τον ΖΑΡΚΑΔΑ για δυο λογους: 1) που με δική του παρέμβαση ήρθε ο κ. Νικολοπουλος  και ειχα την ευκαιρία να γνωριστω μαζί του, και 2) που με δέχτηκε στον πάγκο του σαν εκθέτη ,διοτι δήλωσα συμμετοχή οταν ηταν ηδη αργα.....!!!
Μεγάλη Κίνηση απο Μεγάλο σε αξία Άνθρωπο....Κώστα να εισαι πάντα καλα αδερφέ ....!!!!

Και τέλος ευχομαι του χρονου να ειμαστε Όλοι καλα να ξανα ανταμώσουμε και να έχουμε στην παρέα μας νέους αλλα και παλιούς φίλους (Δημ. Ανδρέου, Βαγγ. Ανδρωνης) !!!!

Λάμπρος Σταυρίδης

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: καρυδιά
  • Αριθμός κατασκευών: 8
« Απάντηση #93 στις: Ιουνίου 27, 2016, 02:59:23 μμ »
Συγχαρητήρια καί ἀπό μένα σ' ὅλους πού κοπίασαν γιά νά στηθῆ καί νά λειτουργήση ἡ ἔκθεση !!! Ἰδιαιτέρως στόν Δημήτρη καί στόν Στέλιο !!! Γιά μένα , πού πρώτη φορά συμμετεῖχα , ἦταν κάτι φανταστικό καί πολύ τό εὐχαριστήθηκα !!! Τό μόνο μεῖον εἶναι ὅτι εἶχε πολλή φασαρία , ἀλλά θά μοῦ  πεῖς , ὄργανα εἶναι αὐτά τί ἤθελες , σάμπως βουβά ἀγάλματα ἦταν σέ μουσεῖο !;
Καί ἡ ὁμιλία τοῦ κ. Γιαννουλάκη ὡραία καί πολύ κατατοπιστική , περιμένω τό video . Καί τά παιδιά παίξανε πολύ ὡραῖα , ἦσαν ὅλοι ἐξαίρετοι μουσικοί !!! Ὁ μικρός Θοδωρῆς μέ κατέπληξε μέ τήν τεχνική του !!! ( ἔχω κάνει κλασσική κιθάρα πρίν πολλά χρόνια ) .
Εὐχαριστῶ τόν φίλο Κώστα Ζαρκάδα καί τόν φίλο ΡΕΜΠΕΤΗ γιά τίς συμβουλές πού μοῦ δώσανε πολύ παραστατικά χθές σχετικά μέ τήν κατασκευή τοῦ σκάφους μπουζουκιοῦ , βλέπετε ... ὁ παλιός εἶναι ἀλλιῶς !!!
Δημήτρη Σακάλλη , καταλαβαίνω τήν πικρία σου σχετικά μέ τό θέμα τῶν ἐκπτωτικῶν καρτῶν , καί ἐνῶ τόσο ἔτρεξες καί φρόντισες , νά τ' ἀκούσης καί ἀπό πάνω ... Πολλές φορές ὅμως , πολλοί ἄνθρωποι δέν μποροῦν νά ἐκφράσουν ἀκριβῶς αὐτό πού θέλουν , μέ ἀποτέλεσμα νά πληγώνουν ... Εἶμαι σίγουρος ὅτι αὐτός πού μίλησε ἔτσι δέν εἶχε τέτοιο σκοπό.....
Ἡ ἔκθεση ὅμως ἔγινε καί ὅλοι εὐχαριστήθηκαν καί ἤθελαν κι' ἄλλο , αὐτό δέν ἔφθασε . Καί αὐτό καί μόνο , ἄς σέ παρηγορήσει !!!
Καί τοῦ χρόνου !!! 

niklim...

• Newbie
  • *
  • Αγαπημένο ξύλο: καρυδια
  • Αριθμός κατασκευών: 10
« Απάντηση #94 στις: Ιουνίου 27, 2016, 04:14:12 μμ »
η γιορτή τελείωσε γρήγορα ...κ όμως εγώ το  ευχαριστήθηκα
όλα ήταν τελεία ένα μπράβο στα παιδιά που το τρέξανε...
χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλους,κ νομίζω ότι ο έπαινος  αξίζει σε όλους.
 κ του χρόνου να είμαστε καλά κ να το κάνουμε  καλύτερο.

vagbof

• Jr. Member
  • **
  • Αγαπημένο ξύλο: maple
  • Αριθμός κατασκευών: 2
« Απάντηση #95 στις: Ιουνίου 27, 2016, 07:23:26 μμ »
Μπράβο στα παιδιά που έτρεξαν για τη διοργάνωση.Μπράβο στους εκθέτες,ανεβαίνει η ποιότητα και η πρωτοτυπία (σαντούρι και ταμπουράς με δοξάρι),δυστυχώς δεν πρόλαβα φέτος, του χρονου να είμαστε καλά θα πρέπει να φέρω τουλάχιστον δυο για να καλύψω την απουσία μου ως συμμετοχή .......μέταλ ρεεεεεεεεεεεεεεεε {music009}

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #99
  • Περιοχή: Ελληνικό
« Απάντηση #96 στις: Ιουνίου 27, 2016, 07:43:12 μμ »
με την σειρα μου να ευχαριστησω:
(τ)σακκαλις = δημητρης, για την συνεργασια, το πολιτιστικο κεντρο μοσχατου, ΟΛΟΥΣ τους εκθετες με ειδικη μνεια στον μανο που εμπιστευτηκε να "εκθεσιαστουν" τα οργανα του που ειναι εκτος, ΟΛΟΥΣ τους επισκεπτες που μας τιμησαν με την παρουσια τους και ειδικα τον Κ.Νικολοπουλο, τον Νασο μας με την γκαζο-τζαμαρο-παρεαρα του, τους φιλους με της υπεροχες πενιες τους (γιωργογκεορκεσκ και συντροφία...), τον ομιλητη κεπεμ, τους χορηγους, τον φωτο-ζαχαρια μας, και πανω απ ολα τον αντμιν μας που ειναι η ψυχη ολων.
ευχαριστουμε και τους φιλους που δεν εκθεσαν αλλα ηλθαν να μας δουν (βλεπε μητσαρας ανδρεου, ο καπα μας, ο βαγκμποφ, γκεο, ΤΣΕ-ΚΩΣΤΑΡΑ κλπ... )
να' στε ολοι καλα, να ξανανταμωσουμε του χρονου, ακομη καλυτερα

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 27, 2016, 07:55:34 μμ από steliosguitar »
τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

Μήτσος

• Sr. Member
« Απάντηση #97 στις: Ιουνίου 27, 2016, 09:48:54 μμ »
Και 'γώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τους διοργανωτές (Στέλιο και Δημήτρη) και το διαχειριστή του φόρουμ (Γιάννη), αλλά και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Για το επίπεδο και την ατμόσφαιρα της έκθεσης έχουν μιλήσει γλαφυρά οι φίλοι που έχουν ήδη σχολιάσει παραπάνω, απλά φέτος την απόλαυσα πιο πολύ μιας και ήταν η πρώτη μου συμμετοχή ως εκθέτης. Εύχομαι και εγώ του χρόνου να ξαναανταμώσουμε ακόμα πιο πολλοί και με την ίδια δημιουργική διάθεση!!!!

ΡΕΜΠΕΤΗΣ

• Hero Member
« Απάντηση #98 στις: Ιουνίου 27, 2016, 10:41:12 μμ »
Να ευχαριστήσω κι εγω το Στέλιο και το Δημήτρη που έτρεξαν , και τελικά κατάφεραν να έχουμε μια τέλεια διοργάνωση. Επίσης αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους, και κυρίως τον μέγιστο κ. Νικολόπουλο, του επαγγελματίες οργανοποιούς που μοιράζονται μαζί μας τις γνώσεις τους όποτε χρειαστεί, τους χορηγούς μας, και τις παρέες που έπεξαν στα τρία εικοσάλεπτα (την παράσταση έκλεψε ο γιος του Στέλιου που τους άφησε όλους άφωνους. Στέλιο να τον χαίρεσαι).
Να παρατηρήσω επίσης, αν και θα το παρατηρήσατε όλοι, ότι το επίπεδο των οργάνων που παρουσιάστηκαν εφέτος έχει ανέβει πάρα πολύ.
Αντε και του χρόνου, που μάλλον θα χρειαζόμαστε δύο τέτοιες αίθουσες.

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
« Απάντηση #99 στις: Ιουνίου 28, 2016, 12:21:41 πμ »
Καλησπέρα,

να ανακοινώσουμε και τα αποτελέσματα της κλήρωσης.
Οι Σωτήρης Ρούμπος, Σακκάς Κώστας και Μάνος Τουρπάλης κερδίσανε τις δωροεπιταγές από τιν Μαυυρομουστάκη.
Οι Δημήτρης Μωραϊτης, tzekos και georgalasg τις δωροεπιταγές από τον Σοφιανό.
Ο ανέμελος τον παλίσανδρο από τον Καλιγά
Οι Γιώργος Κατσίγιαννης και  Νάσος τις δωροεπιταγές του Παντελάκου για καπλαμάδες.
Την προσφορά του dimizparts την κέρδισε ο john 2004.
Οι steliosguitar, ΦΛΟΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και Θάνος τις δωροεπιταγές από τον Σοφιανό.
Οι αποστολης τ, kedros27(Χρήστος.Μ), Λάμπρος Σταυρίδης και Giovou(Γιώργος) την ξυλεία από το μέλος του φόρουμ niklim.. (Νίκο Λημνιώτη)
Την ώρα της κλήρωσης προστεθήκανε άλλοι δυο τυχεροί που κληρωθήκανε τα δώρα που προσφέρανε τα μέλη του φόρουμ Γιάννης Μωραίτης (Δύο καπάκια μπουζουκιού)  και Κώστας Πλιακώνης (έναν τάκο αμερικάνικης καρυδιάς).
Τα καπάκια κληρωθήκανε στον Αχιλλέας Α.
Τα δώρα του niklim.. τα  παραλάβανε επιτόπου οι τυχεροί στην έκθεση εκτός από τον Αποστόλη που είχε φύγει νωρίτερα και το έχω εγώ (Αποστόλη στείλε μου π.μ. να συνεννοηθούμε πως θα το παραλάβεις).
Σχετικά με τις δωροεπιταγές και τα άλλα δώρα, θα κοινποιηθούν τα ονόματα των τυχερών στους χορηγούς, θα σας ενημερώσουμε και μετά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους για την παραλαβή.
Για τα δώρα που έδωσαν οι Μωραϊτης και Πλιακώνης έχετε ήδη συνεννοηθεί μεταξύ σας πιστεύω.
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας και ειδικά για τις χορηγίες πρέπει να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας Νίκο Λημνιώτη, Κώστα Πλιακ΄ώνη και Γιάννη Μωαραίτη που προσέφεραν επιπλέον.
Για να κλείσουμε και το κομμάτι της ψηφοφορίας να ενημερώσουμε πως τους επαίνους πήρανε οι:
Έπαινο πρωτότυπης ή πρότυπης κατασκευής - Νίκος Λημνιώτης με το σαντούρι του
Έπαινο αρτιότερης κατασκευής - Giovou (Γιώργος),Βασιλάκης και ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Θέλουμε να τονίσουμε πως το επίπεδο της έκθεσης ήτανε πολύ υψηλό και ο ανταγωνισμός σκληρός μιας και υπήρχανε πολλές και καλές κατασκευές χωρίς να υστερούν σε ποιότητα αυτές οι κατασκευές που δεν βραβεύτηκαν.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 28, 2016, 12:43:22 πμ από sakkalis »
Δημήτρης Σ.

''Το όνειρο που σ’ έφερε μια μέρα ως εδώ, σήμερα καίγεται, σκουριάζει και σε διώχνει.
Μια σε κρατάει στη γη, μια σε ξερνάει στον ουρανό, το ίδιο όνειρο σε τρώει και σε γλιτώνει.''

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #100 στις: Ιουνίου 28, 2016, 01:00:37 πμ »
AKOMA RE ΤΖΕΚΟ  AYTEΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ?
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Stamart

• Hero Member
    • GeeTar
  • Αγαπημένο ξύλο: όχι άλλο μαόόόνιιι...
« Απάντηση #101 στις: Ιουνίου 28, 2016, 02:15:11 πμ »
Να πω κι εγω απο μεριάς μου ένα μεγάλο ευχαριστω στα παιδιά που τρεξανε την έκθεση κι ένα μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν!!! Κάθε χρόνο ο πήχης ανεβαίνει κι αυτο μόνο καλο μπορεί να ειναι! Ενα παράπονο μόνο έχω κι αυτο απο εμάς τους "ηλεκτρικους"...αυτο το μονοτονο ατελείωτο τζαμαρισμα εύχομαι του χρόνου να μην υπάρχει...να τηρηθεί ένα χρονικό όριο να μπορέσουν όλοι όσοι θέλουν να δοκιμάσουν όργανα κι όχι μόνο 3 άνθρωποι. Επίσης τα παιδιά (δεν θυμάμαι ονόματα και ζητώ συγνωμη)hmg του χρόνου να στήσουν ενισχύτες μαζί με τους υπόλοιπους ηλεκτρικους και το λέω γιατι και πιο άνετα θα ήταν στη δεύτερη αίθουσα και πιο δυνατά θα έπαιζαν και λιγότερη βαβουρα θα είχε ο χώρος... Αυτά απο μένα, και του χρόνου με υγεια!!!

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #99
  • Περιοχή: Ελληνικό
« Απάντηση #102 στις: Ιουνίου 28, 2016, 06:35:09 πμ »
μια μικρη διορθωση, που ειναι φυσικο κανενα μικρολαθακι οταν γραφεις δεκαδες ονοματων, μετα απο δεκαδες δουλειες, απο τον Κωνσταντακη ειναι κερδισμενοι οι Δημήτρης Μωραϊτης, tzekos, georgalasg, και οχι απο τον σοφιανο
τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

Σωτήρης Ρούμπος

• Full Member
  • Αριθμός κατασκευών: 14
« Απάντηση #103 στις: Ιουνίου 28, 2016, 10:27:16 πμ »
Πολλά συγχαρητήρια και από εμένα που συμμετείχα πρώτη φορά ως εκθέτης στην έκθεση!! Όλα ήταν τέλεια!! Ελπίζω να συμμετέχω με περισσότερα όργανα του χρόνου!
Και να ευχαριστήσω και τον κύριο Τουρπάλη όπου χωρίς τις συμβουλές του δεν είχαμε καταφέρει να φτιάξουμε όργανο!!

georgalasg

• Hero Member
    • παρουσίαση κατασκευών
  • Αγαπημένο ξύλο: απελέκητο...
  • Περιοχή: Άλιμος - Κυπαρίσσι Λακωνίας
Εκθεση ερασιτεχνικής οργανοποιίας 26 Ιουνίου 2016
« Απάντηση #104 στις: Ιουνίου 28, 2016, 10:30:00 πμ »
Μπραβο παιδια. Δε μπορω να γραψω πολλα γιατι κλεβω ιντερνετ απο αεροδρομιο....

Συγχαρητηρια στους δυο διοργανωτες.

Παλι δεν προλαβα να μιλησω με τους συμφορουμητες....

Πολυ καλα οργανα και φετος....
Εγω και ο Ζοζέφ.
https://georgalasg.wordpress.com/

Tags: