Αποστολέας Θέμα: Μπουζουκι : στη ρωγμή του χρονου  (Αναγνώστηκε 4660 φορές)

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
Απ: Μπουζουκι : στη ρωγμή του χρονου
« Απάντηση #15 στις: Απριλίου 20, 2016, 09:32:59 μμ »
ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΠΩ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ .........ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΜΙΑΣ ΚΙ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΛΛΕς ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΓΟΥΡΑ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΑΣΤΙΕΡΑΣ ΜΕ ΚΑΛΟ ΚΟΠΙΔΙ. ΜΟΝΟ ΤΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΑΣ . ΜΕΤΑ ΜΕ ΣΙΔΕΡΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΟΣ .......ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΚΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΣΙΔΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΦΙΓΟΥΡΑς. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΟΠΙΔΑΚΙ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ .....ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ. ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ. ΜΕ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΛΕΠΤΗ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΦΙΓΟΥΡΑ, ΚΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΑ. ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑ . ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΤΗΝ ΓΥΡΝΑΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΛΛΕΣ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΕΝΖΙΝΟΚΟΛΛΑ ΕΧΕΙ. ΚΙ ΑΦΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ.....ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Δημήτρης Αγγελακοπουλος

• Sr. Member
« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 20, 2016, 11:45:51 μμ »
Πρέπει να μαζέψεις όλες τις ανάλογες αναρτήσεις (όχι τις ohlins, με πιάνεις...) που έχεις κάνει και να βγάλεις ένα βιβλίο... "ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΥ"
Όπως τον έβρω τον καιρό, έτσι τον αρμενίζω

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #17 στις: Απριλίου 21, 2016, 03:13:53 μμ »
Πρέπει να μαζέψεις όλες τις ανάλογες αναρτήσεις (όχι τις ohlins, με πιάνεις...) που έχεις κάνει και να βγάλεις ένα βιβλίο... "ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΥ"

ΧΑ ΧΑ ...ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΣΥ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Claymore

• Newbie
  • *
  • Αγαπημένο ξύλο: ...στους φασίστες
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά
« Απάντηση #18 στις: Απριλίου 21, 2016, 05:13:17 μμ »
Κώστα είσαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ !!!!!!!:
δοκίμασα την αφαίρεση της ασετόπαστας όπως είπες (σε ένα άλλο όργανο που επέλεξα να θυσιάσω για να μάθω πάνω του) και δούλεψε ΥΠΕΡΟΧΑ (και αρκετα γρήγορα!). Τύχη του πρωτάρη... θα μάθουμε πολυ γρήγορα :)

Mάνο ευχαριστώ για το μάθημα ορολογίας (και ναι με βοηθάνε οι αγγλικοί όροι!) και συμφωνώ ( αν δεν παινέψεις το σπίτι σου....) είναι όμορφο όργανο.

Και ένα post μου θα ήταν ατελές αν δεν συνοδευόταν από μια ακόμα ερώτηση.... πες ότι επισκευάστηκε η φιγούρα, μετά γυαλίζουμε και  περνάμε γομαλάκα και πάνω στην ασετόπαστα και τα οστρακα ? (ρωταω γιατί με ένα ημιτελές πειραματάκι που έκανα εχθές σε ένα κομμάτι ασετόπαστας το οινόπνευμα την "πείραξε" ( ο αγγλικός όρος είναι fucked...)

Άκης

Tags: