καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους! (Θόδωρο έχουμε στο φόρουμ να πούμε χρόνια πολλά, έστω και καθυστερημένα? το "Θεοδωρούδης" μετράει?)
λοιπόν απ' ό,τι φαίνεται μπήκαμε για τα καλά στην "προ-εκθεσιακή" εποχή (όπου στα εργαστήρια γίνεται χαμός αλλά εδώ... ξεραΐλα

)
παρ όλα αυτά, εγώ (που δεν προετοιμάζομαι για έκθεση) συνεχίζω με "κανονικούς" ρυθμούς...
το ΣΚ ήταν αποδοτικό, δούλεψα επιτέλους μετά από δυο βδομάδες και προχώρησα λίγο την κιθάρα:
έφτιαξα μια κατασκευούλα (μην χάσω την ευκαιρία

) για να δουλέψω το μπράτσο (ρούτερ κτλ.)
και επέκτεινα μια "σχάρα" που είχα φτιάξει για την επισκευή του ουτιού παλιότερα ώστε να κολλήσω το καπάκι (η πεθερά μου κάτι τέτοιες προχειρότητες τις αποκαλεί γενικώς: "η μπουγάδα της μαϊμούς")
πάντως "η μπουγάδα της μαϊμούς" αποδείχθηκε πολύ χρήσιμη και για το σκάψιμο των περιμετρικών φιλέτων, λόγω των βιδών στους τάκους (η κιθάρα έχει και στον πίσω τάκο pin για λουρί, μπροστά θα βάλω βίδες) μπόρεσα να στηρίξω το σώμα της κιθάρας ικανοποιητικά, ακόμα και στη μόρσα
για τα περιμετρικά φιλέτα, το μεν purfling (στην όψη) έγινε με αυτό το
κοπτικό της proxxon που μου δάνεισε ο songless bird και με ξελάσπωσε - ευχαριστώ κι από εδώ (το κοπτικό είναι καταπληκτικό, θα πάω το απόγευμα να το πάρω)
και το binding (στα πλαϊνά) με το προσάρτημα - ιδιοκατασκευή που είχα φτιάξει για τα μπουζούκια
μπήκε και το πρώτο φιλετάκι (purfling) και τώρα είμαστε εδώ - ο καβαλάρης είναι ο δικός της και δεν θα τον κρατήσω (θα χαμηλώσει πολύ αν του δώσω την καμπυλότητα του καπακιού) απλά τον έβαλα για να τον βλέπω και να νομίζω ότι τελειώνει και να χαίρομαι
[ Invalid Attachment ]