Αποστολέας Θέμα: Μετατροπή μαντολίνου Μούρτζινου σε τρίχορδο !  (Αναγνώστηκε 3162 φορές)

Ιωσήφ Τορρένς

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: Λίγα πράματα
  • Περιοχή: Αθήνα Κυψέλη
Μετατροπή μαντολίνου Μούρτζινου σε τρίχορδο !
« στις: Φεβρουαρίου 16, 2016, 04:37:55 μμ »
Διαδικτυακό αλίευμα :
! No longer available

Παρατηρήσεις :

1. Ελάχιστοι θα ήσαν ικανοί να το επισκευάσουν με γνώση και σεβασμό στην παράδοση ωστε να ξαναγίνει μαντολίνο και μάλιστα Μούρτζινου ...

2. Μονοψήφιος αριθμός στις ντούγιες !!!

3. Ο,τι άλλο εντοπίσετε ...

4. Το υπογράφει ως  Tzouras modification κάποιος  Αριστείδης  ( που έχει φτιάξει και το σκαφτό τζουρά που αρέσει στον Ψάρακα και όχι μόνο )
Τίποτα δεν ισιώνει από μόνο του ... θέλει πολλή δουλειά ...
Να είστε όλοι καλά ! ... για να ισιώνετε τα "στραβά " ...

john 2004

• Hero Member
Απ: Μετατροπή μαντολίνου Μούρτζινου σε τρίχορδο !
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 16, 2016, 05:55:08 μμ »
μπραβο το καμαρι, το εβαλε και στο you tube να το δουμε και να του βαρεσουμε παλαμακια. Φανταζομαι εκει που εξυσε την ταμπελα του Μουρτζινου, θα εβαλε την φωτογραφια του να την βλεπει και να καμαρωνει!

Παρατηρήσεις :

1. Ελάχιστοι θα ήσαν ικανοί να το επισκευάσουν με γνώση και σεβασμό στην παράδοση ωστε να ξαναγίνει μαντολίνο και μάλιστα Μούρτζινου ...

και αφου δεν ηξερε, σου λεει δεν του γ@@@@ τη μανα να τελειωνουμε.
Και εγω βρηκα ενα στραντιβαρι και επειδη δεν ηξερα να το κανω βιολι τετοιας ποιοτητας του εκοψα το μανικι και το εκανα κουμπαρα. Πως σου φαινεται?  ειχε και ετοιμες τις σχισμες για τα κερματα!

Ιωσήφ Τορρένς

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 16, 2016, 07:04:49 μμ »
μπραβο το καμαρι, το εβαλε και στο you tube να το δουμε και να του βαρεσουμε παλαμακια. Φανταζομαι εκει που εξυσε την ταμπελα του Μουρτζινου, θα εβαλε την φωτογραφια του να την βλεπει και να καμαρωνει!

Παρατηρήσεις :

και αφου δεν ηξερε, σου λεει δεν του γ@@@@ τη μανα να τελειωνουμε.
Και εγω βρηκα ενα στραντιβαρι και επειδη δεν ηξερα να το κανω βιολι τετοιας ποιοτητας του εκοψα το μανικι και το εκανα κουμπαρα. Πως σου φαινεται?  ειχε και ετοιμες τις σχισμες για τα κερματα!

Ολόσωστος και περιεκτικός Γιάννη !   

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 16, 2016, 08:20:45 μμ »
ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΟΥ. Α ΡΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ.............................
ΕΓΩ ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΑ ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΜΕ ΜΟΛΥΒΙ  CALIFORNIA 1924.  ΣΕ ΠΛΗΡΩΦΟΡΩ ΣΚΕΥΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΦΥΛΑΞΩ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

tseros

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Μουριά
  • Αριθμός κατασκευών: 4
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 17, 2016, 08:56:22 πμ »
Πραγματικά απορώ και με τους ιδιοκτήτες αλλά και με τα μαστόρια που καταστρέφουν πραγματικά τέτοια όργανα. Για το εν λόγω, αφού κράτησε μόνο το σκάφος γιατί δεν έκατσε να κάνει και ένα νέο σκάφος από την αρχή να τελειώνουμε;  Κρίμα.

Ιωσήφ Τορρένς

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 21, 2016, 08:24:32 μμ »
Πραγματικά απορώ και με τους ιδιοκτήτες αλλά και με τα μαστόρια που καταστρέφουν πραγματικά τέτοια όργανα. Για το εν λόγω, αφού κράτησε μόνο το σκάφος γιατί δεν έκατσε να κάνει και ένα νέο σκάφος από την αρχή να τελειώνουμε;  Κρίμα.

Ελα μου ντε ! Για τους ρηχούς και αδειανούς δεν υπάρχει αναγνώριση και σεβασμός στο παρελθόν. Γι αυτούς η παράδοση είναι μια προσκόληση σε ένα νεκρό και μπουταλάδικο πράμα...

Tags: