Αποστολέας Θέμα: Favorites κάθε χρήστη...  (Αναγνώστηκε 898 φορές)

Tempest

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 107
  • Αριθμός κατασκευών: Στο ξεκίνημα...
Favorites κάθε χρήστη...
« στις: Δεκέμβριος 07, 2015, 03:17:42 μμ »
Καλημέρα σε όλους.

Θα ήθελα να ζητήσω από τη διαχείριση, εάν είναι εύκολο να γίνει το ακόλουθο το οποίο είναι ψιλο στάνταρ σε όλα τα άλλα φόρουμ που παρακολουθώ. Δε πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει.

Θα ήταν καλό να υπάρχει επιλογή να επισημαίνεται όποιο θέμα θέλει κάθε χρήστης ως αγαπημένο του ώστε να μπορεί να ανατρέχει σε αυτό όποτε θέλει χωρίς να χρειάζεται να το αναζητά εκ νέου ή να πρέπει να θυμάται ποιος το είχε ξεκινήσει ή που σε ποια κατηγορία το είχε βρει.

Αυτό θα βολέψει ιδιαίτερα τα νέα μέλη (και όχι μόνο) μιας και θα μπορέσουν να φτιάξουν μια λίστα με θέματα που τους φαίνονται ενδιαφέροντα και να ανατρέχουν σε αυτά σε μηδενικό χρόνο.

Κάποια στιγμή που διάβασα ένα θέμα, είδα ότι είχε χρήσιμα στοιχεία για μία κατασκευή. Δυστυχώς δεν είδα ούτε ποιος το είχε ξεκινήσει ούτε θυμόμουνα τον τίτλο και αναγκάστηκα να το ψάχνω πάλι στην αναζήτηση με λέξεις παρεμφερείς. Κατάφερα να το βρω μετά από πολύ ώρα και δεν ήταν ότι καλύτερο.

Αυτά από εμένα όσον αφορά την πιο εύκολη περιήγηση στο φόρουμ.

 :)
«Ω, ευγενικοί μου άνθρωποι, η ζωή είναι σύντομη… Αν ζούμε, ζούμε για να πατήσουμε πάνω στα κεφάλια των βασιλιάδων…»

Ιωσήφ Τορρένς

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.251
Απ: Favorites κάθε χρήστη...
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 07, 2015, 05:20:54 μμ »
Συμφωνώ μαζί σου σε ο,τι έχει να κάνει με τη γρήγορη και εξατομικευμένη αναζήτηση στον πλούτο που υπάρχει και καλούμαστε να ανιχνεύσουμε εδώ. 
Τίποτα δεν ισιώνει από μόνο του ... θέλει πολλή δουλειά ...
Να είστε όλοι καλά ! ... για να ισιώνετε τα "στραβά " ...