σας ευχαριστω πολυ ολους παιδια.
Πολύ πολύ όμορφο συγχαρητήρια
η ροζέτα τι ξύλο είναι και τι διαστάσεις έχει;;;
η ροζέτα είναι 2 φύλα καπλαμάδων κολημένα μεταξύ τους(με σταυρωτα τα νερά)και η τρύπα έχει άνοιγμα 2,7cm.
τη ροζετα ενώ την έκανα αρχικα μεσα σε κύκλο όπως όλοι, μετά έκοψα το γύρο γύρο και την κόλησα κάπως περίεργα.θα βρώ φωτογραφία και θα την βάλω
συγχαρητηρια και απο εμενα το εχεις κανει παρα πολυ ομορφο.
να κανω και εγω κανα 2 ερωτησουλες, το σωμα ειναι ενιαιο με το μπρατσο; αν οχι, πως το ενωσες;
το καραολο ειναι ξεχωριστο ξυλο; αν να,ι το κολλημα πως το εκανες (απο πανω ή απο κατω;).
ποση κλιση εδωσες; αν θες βαλε και μια φωτο απο την χορδιερα πως ειναι απο μεσα ή περιεγραψε πως την εφτιαξες και πως κουμπωνει (το ξυλο με το μεταλο).
σε ζαλισα.........
τωρα μου φαίνεται περίεργο να ζητας συμβουλές απο εμένα στέλιο
το σωμα είναι ενιαιο με το μπρατσο.αν σε μπέρδεψε η κόντρα, σκάφτηκε με ρουτερ και μπήκε μέσα.
το καραολο είναι ξεχωριστό κομμάτι κολλήμενο απο πάνω. μία νορμάλ κλίση για το καράολο είναι οι 12μοίρες αν θυμάμαι καλλά.διορθωστε με αν κάνω λάθος. σε αυτόν το μπαγλαμά το καράολο έχει λίγο παραπάνω. γύρο στις 14. κακό μέτρημα

η χορδιερα δεν είναι ξύληνη

είναι μία μεταλική χορδιέρα που την έντυσα με έναν καπλαμά. με ποληουρεθανικη κόλλα αυτή τη φορά γιατι με κόλλα στγμής ξεκολά σε λίγους μήνες.
θα βάλω και λίγες φοτωγραφίες να τα δείς όλλα αυτα