Αποστολέας Θέμα: Κάποιος απο θεσσαλονικη  (Αναγνώστηκε 3290 φορές)

Gpilot

• Newbie
  • *
Κάποιος απο θεσσαλονικη
« στις: Σεπτεμβρίου 05, 2015, 11:40:31 μμ »
Παιδιά καλησπέρα!Υπαρχει κάποιος απο θεσσαλονικη που έχει τη δυνατότητα να δείξει κατασκευή μπουζουκιού?Θελω να κάνω το πρώτο Μ οργανακι.Ευχαριστω!!

Μάνος Τουρπάλης

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: -
Απ: Κάποιος απο θεσσαλονικη
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 07:40:06 πμ »
καλημέρα: είμαι στην περιοχή της Θέρμης και αν σε βολεύει, ευχαρίστως να βρεθούμε. Πάντως δεν έχω να "δείξω" κάτι που δεν έχω ήδη δείξει στις "παρουσιάσεις οργάνων".

Engineer

• Newbie
  • *
  • Αγαπημένο ξύλο: -
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 02:49:04 πμ »
Καλησπέρα και από μένα, και εγώ φοιτητής είμαι στην Θεσσαλονίκη, και ενώ παρακολουθώ συχνά το φόρουμ, αισθάνομαι ότι αν δεν δω από κοντά κάποιον κατασκευαστή δεν θα καταφέρω ούτε οδοντογλυφίδα να κάνω. Και από όσο ξέρω δεν υπάρχει κάποια σχολή στην πόλη!
"Τα όνειρα που μένουνε μονάχα μες στην σκέψη,κανείς μην τα πιστέψει, τα σβήνει η ζωή!"

Δημήτρης Αγγελακοπουλος

• Sr. Member
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 11:38:41 πμ »
..και ενώ παρακολουθώ συχνά το φόρουμ, αισθάνομαι ότι αν δεν δω από κοντά κάποιον κατασκευαστή δεν θα καταφέρω ούτε οδοντογλυφίδα να κάνω. Και από όσο ξέρω δεν υπάρχει κάποια σχολή στην πόλη!

Κι εγώ έτσι πίστευα.. Όχι πως έχω κάνει και τίποτα σπουδαίο, αλλά ερασιτέχνες είμαστε σωστά? Η καλύτερη σχολή λοιπόν κατά τη γνώμη μου εφόσον θέλετε να ασχοληθείτε ερασιτεχνικά είναι ο πάγκος. Πιάστε από ένα σκαρπέλο και μια ράσπα, βρείτε κι ένα ξυλάκι, ξεκινήστε και τα παιδιά από το φόρουμ εδώ είναι και βοηθάνε σε ότι θέλετε!
Όπως τον έβρω τον καιρό, έτσι τον αρμενίζω

Μάνος Τουρπάλης

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 11:42:24 πμ »
συμφωνώ 100% με τον Δημήτρη...
άσε που αν δεις από κοντά οργανοποιό, "κινδυνεύεις" : από το να σου φύγει η μαγκιά εντελώς (αν είναι καλός) μέχρι να χάσεις πάσα ιδέα (αν είναι ξυλοκόπος), οπότε ξεκίνα και μη σκέφτεσαι παρά μόνο πως θα ξεπερνάς τον εαυτό σου κάθε φορά

Popeye

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Ρίκοκο-Βερίκοκο-αχλάδι και αμυγδαλιά στου Προφήτη Λιά τα στενά.
  • Περιοχή: Αθήνα.
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 02:43:03 μμ »
Και για να πάρεται μια ιδέα για τεχνικές και κόλπα εδώ είναι όλος ο θησαυρός,ανατρέξατε,διαβάσατε,σκαλίσατε και προσοχή μεγάλη με τα ακονισμένα εργαλειά
Είμαι Βασιλιάς στα βράχια,
Στις δροσές και στα φεγγάρια.

Tags: