Νασο και Στελιο σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια,την συμηδα την πηρα απο ενα τοιχαιο ξυλουργειο, λεω θα τα παρω σβαρνα και στο πρωτο που πηγα ειχε απο ολα δεν ηξερα τι να διαλεξω και τελικα διαλεξα αυτο, συνηθως τα τυμπανα τα φτιαχνουν η απο συμηδα η απο σφενδαμο,ειχε και bubinga αλλα στο χερι θα μου εβγαζε την πιστη ειναι πιο σκληρο απο αυτο...ετριβα δυο μερες Στελιο κυριως απο μεσα ...απο εξω το ειχα κανει σχεδον ακριβως δεν ηθελε πολυ τριψημο αλλα πο μεσα ηθελε 1 ποντο κατεβασμα!!αφου ετριβα με 24αρι γιαλοχαρτο 2 μερες κααφερα να το κατεβασω μισο ποντο περιπου και δεν κοιμηθικα 2 μερες με ποναγανε τα χερια μου!!!Ε μετα...δεν αντεχα αλλο και πηρα τον τροχο με μια συρματοφουρτσα σε 5 λεπτα το ειχα κατεβασει αλλο μισο ποντο....ε μετα ηθελε απλα ισιωμα με το χερι παλι...ευτυχως δεν το εκαιγε το ξυλο ο τροχος αν δεν επεμενες πολυ στο ιδιο σημειο...οταν λεω μου ανοιξε μου ξεκολησε κανονικα!τοσο λεπτο χωρις δαχτυλιδια δεν γινεται τελικα...το χρωμα ειναι πολυ πιο ωραιο στο φυσικο του αλλα δεν ταιριαζε καθολου με το υπολοιπο σετ μου και για αυτο το εβαψα...εχεις δικιο σε αυτο..αλλα ηταν ξεκαρφωτο...