καλησπέρα αδέρφια , είμαι ο Τόλης 31 από Κομοτηνή , πριν χρονια είχα κολλήσει το μικρόβιο τις οργανοποιίας το οποιο δεν έφυγε ποτε ,έκτοτε μετακόμισα σε διαμέρισμα και αφησα όλα μου τα εργαλεία στο παλιό μου εργαστήριο όπου πλημμύρισε και έσωσα ότι πρόλαβα πολλά εργαλία καταστράφηκαν, ας έρθουμε στο σήμερα λοιπόν πλέον διαμορφώνω το καινούργιο μου εργαστήριο και βλέπω ότι πλέον υπάρχουν πολλά forums blog και πληροφορίες εγώ είχα ξεκινήσει με μια μικρή ομάδα ανθρώπων απο το ρεμπετικο όπου είχα και πολύ καλούς φίλους , είμαι σίγουρος ότι θα τους πετύχω κάπου , να είστε καλά και πάντα καλές κατασκευές εύχομαι.
Φτιάχνοντας λοιπόν το εργαστήριο μου θέλω να αγοράσω μερικά εργαλεία και χρειάζομαι την γνώμη σας για να με ξαναβάλετε στο κλίμα καταρχάς θέλω να αγοράσω ενα ρούτερ περιθωρίων και είμαι ανάμεσα στο
Makita MT372 / Maktec Einhand - Fräse, 530 Watt
και στο Bosch GKF 600
H διαφορά τους δεν είναι μικρή είναι στα 120 ευρώ ποιο ακριβό το bosch και η αλληθεια είναι οτι κλείνω στο πρώτο , τα μπιτ που παίρνει το πρώτο είναι 6 mm και το bosch 6-8 εάν μπορούσε να πάρει μεγαλύτερα μαχαίρια θα πήγαινα 100 % στο bosch , το συγκεκριμένου τύπου ρούτερ το θέλω για άνοιγμα σφήνας -βέργας μάνικου και binding σε καπάκι (μπουζουκιού)
κάθε γνώμη δεκτή ευχαριστωωωώ!