Αποστολέας Θέμα: Πωλείται ταινιολειαντήρας  (Αναγνώστηκε 5693 φορές)

captain1

• Newbie
  • *
Πωλείται ταινιολειαντήρας
« στις: Οκτωβρίου 29, 2014, 07:30:01 πμ »
Καλώς σας βρήκα , έχω διαβάσει κάποια θέματα από το forum σας ,κυρίως αυτά που αφορούν ξύλα και την επεξεργασία τους. Δε κατασκευάζω μουσικά όργανα αλλά μαχαίρια .
Έχω ένα ταινιολειαντήρα ιδιοκατασκευή που δουλεύει με γωνιακό τροχό pws 125 A1 , 1200w από το lidl , με ροοστάτη στροφών και είναι δοκιμασμένος σε επεξεργασία σκληρών μετάλλων (στις υψηλές στροφές) αλλά και ξύλων (στις χαμηλές στροφές) . Είναι σχεδόν καινούριο , το πουλάω γιατι θέλω κάτι πιο εξειδικευμένο για μαχαίρια . Το μηχάνημα μου στοίχισε 280 ευρώ εγώ το δίνω 180,00ευρώ μαζί και καμιά δεκαριά ταινίες διαφόρων grit .Χωρίς το τροχό 150,00 .
Μπορεί να προσαρμοστεί άλλος τροχός ή μοτέρ.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας ,και σας εύχομαι καλές κατασκευές.

captain1

• Newbie
  • *
Απ: Πωλείται ταινιολειαντήρας
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 29, 2014, 07:36:20 πμ »
Ξέχασα να αναφέρω ότι ο τροχός κίνησης δεν είναι αυτός της τρίτης φωτογραφίας αλλά ένας άλλος καλύτερος από αλουμίνιο με βουλκανισμένο ελαστικό . Όποιος ενδιαφέρεται και θέλει άλλες φωτογραφίες θα βγάλω και τις στέλνω.
Περιοχή Θεσσαλονίκη και αποστολή παντού με δικά μου έξοδα.
Ευχαριστώ.

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 29, 2014, 09:34:10 μμ »
καλησπέρα καπετάνιο, μόνοσου την έκανες την πατέντα; φαινετε ψαγμένη, οπως και α έχει δεν ψαχνω κατι τετοιο απλα απάντησα γιατί μ αρέσουν τα μαχαίρια, μπορεις να βάλεις καμιά φωτογραφία να θαυμάσουμε, αυτο που φαινετε στη φωτογραφία μ αρέσει πολύ, τελιωμένο φαντάζομαι θα είναι γαμάτο.

captain1

• Newbie
  • *
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 30, 2014, 06:35:43 πμ »
Ρίξε μια ματιά

Tags: