Ευχαρηστω παιδια να στε καλα!
Εγω θα εκανα μια παρατηρηση οτι μου εβγαλε μια διχρωμια στο πισω μερος, παρολο που ηταν απο το ιδιο κομματι, που επρεπε να την ειχα αποφυγει.
Πολύ όμορφη δουλειά έκανες Γιάννη,την αμυγδαλιά που την βρίσκεις;
Νικο στο καλυτερο μαγαζι του κοσμου! Αμυγδαλιες μουριες αχλαδιες και ελιες που χρησημοποιω ειναι ολα απο το χωριο μου.
Μπράβο Γιάννη!
και όμορφο και εύηχο!
έχω ερωτήσεις:
- ο καβαλλάρης πρέπει να είναι λίγο μακρύτερος (απ' ό,τι θα ήταν σε μπουζούκι ?)
- στα περιμετρικά φιλέτα τι ακριβώς έχεις κάνει ? στην φωτογραφία (με το όργανο ανάσκελα στο τραπέζι) βλέπω κάτι νερά στο σόκορο στο πίσω μέρος, είναι του καπακιού (άρα τα φιλέτα είναι ένθετα παραμέσα) - ή βλέπω τα νερά του εξωτερικού φιλέτου ?
- στον καράολα μου φαίνεται δεν υπάρχουν "κανάλια" για τις χορδές, δεν "βρίσκουν" ? τι κλίση έχεις δώσει ?
Μανο καταλαβες γιατι σε περνω τηλεφωνο οταν κολλαω καπου, γιατι τα παρατηρεις ολα.
Νομιζω οτι δεν υπαρχει στανταρ μηκος για τον καβαλαρη, εκτος απο τα βιολια και τις λυρες. Δοκιμαζεις και αφαιρεις μεχρι να σου κατσει.
Το σοκορο ειναι του καπακιου. Δεν εχω καταληξει αν πρεπει να φαινεται η αν πρεπει να σκαψεις μεχρι το σκαφος με αποτελεσμα να παταει λιγοτερο το ιδιο το καπακι.
Πιστευα πως λογο μικρης αποστασεις δεν θα ειχα προβλημα και δεν εγινε αυτη η λοξαδα (φανταζομαι αυτο εννωεις καναλι). Τελικα οι δυο ακριανες ακουμπανε λιγο, αλλα τωρα στο επομενο.
Τωρα τι φτιαχνουμε?