Διαβάζω περίπου εδώ και ενα χρόνο πληροφορίες του site και δεν ένοιωθα και πολύ άνετα με τη θέση μου να παραμένω μη ένεργος σε μια τόσο ωραιά ατμόσφαιρα!
Οπότε θα ήθελα με την σειρά μου να γράψω λίγα λόγια για μένα και το πάθος που μας συνδέει..
Ονομάζομαι Δημήτρης απο Θεσσαλονίκη και ξεκίνησα να μαθαίνω κάποτε μπουζούκι!
Παρότι μικρός ήθελα να μάθω τρίχορδο αλλα ο δάσκαλος μου συμβούλεψε το τετράχορδο και μετα να γυρίσω...Τελος πάντων δεν θέλω να τα θυμάμαι γιατι μόνο πίεση ανεβάζω!
Αυτό κράτησε ένα χρόνο και μετα σταμάτησα για να διαβάζω για τις παν. εξετάσεις!
Ύστερα απο 8 χρόνια με έπιασε το μέρακι να ξαν΄ αρχίσω να παίζω..
Τώρα πλέον μετακομίζοντας στην ξενιτιά αποφάσισα να πάρω ενα μπαγλαμαδάκι και να μου κρατάει παρέα στην μοναξιά!
Δεν παίζω πολύ καλά αλλα ευελπιστώ να βελτιωθώ!
Τώρα πάλι άλλαξα πόλη και δουλειά (Regensburg -> Stuttgart) με αποτέλεσμα να παγώσουν όλα μεχρι να βρώ τους ρυθμούς μου..
Δυστηχώς οι περισσότεροι Έλληνες στη Γερμανία ενδιαφέρονται μονο για σκυλοτράγουδα!
Η τέχνη της οργανοποιίας με ελκύει πολύ!
Ακόμα δεν ξεκίνησα την κατασκευή κάποιου οργάνου αλλα σύντομα θα ξεκινήσω ενα αχλαδόσχημο 3χορδο καλούπι..
Κάθε πρωί πριν ξεκινήσω την δουλειά διαβάζω μερικά αρθράκια..

Σαν Hobby κατασκευάζω διάφορα πράγματα και ανακασκευάζω παλαιά οχήματα..Αυτή τη στιγμή έχω 3 παλαιές βέσπες που 'β'εσπόζουν στο δωμάτιο μου στο πατρικό..
Ελπίζω σύντομα να βρώ ενα χώρο ως εργαστήριο και να βάλω μπρός τις μηχανές!
Αυτά και απο μένα και να είστε όλοι υγιείς να δημιουργείται!

Φιλικά
Δημήτρης