Καλησπερα σε ολους!!
Ειμαι ο Γιωργος απο Αργυρουπολη/Αθηνα και Βρηκα την σελιδα τυχαια ψαχνοντας πληροφοριες σχετικες με την κατασκευη οργανων και μπορω να πω πως εχω ενθουσιαστει τοσο με τις κατασκευες που βλεπω οσο και με τα diy tools..
Για την ακριβεια, ειμαι λατρης των κατασκευων γενικοτερα και ειδικα οταν μιλαμε για εργασια με ξυλο..Ετσι πηρα την αποφαση να αρχισω κι εγω σιγα σιγα να μπαινω στην φαση της οργανοποιιας..Επισης, παιζω και μπασο σε μια μπαντα (αν και κιθαριστας), οποτε οπως καταλαβαινετε, με ενδιαφερει και απο αλλη γωνια το θεμα..

Οσο για τα βηματα μου, λεω να αρχισω πρωτοτυπα (

) φτιαχνοντας ενα σκαφτο μπαγλαμαδακι το οποιο πιστευω οτι θα με βοηθησει αρκετα στα παρακατω βηματα..
Και για να δωσω μια ιδεα, ο στοχος ειναι να φτιαξω ενα 36αρι neck through με σωμα corina και καπακι καρυδια (οι λοιπες λεπτομεριες ακομα παιζουν) ενω θα ακολουθησει μια baritone επισης large scale για τον καφρο κιθαριστα μας..

..Απο κει και περα, ειμαι σιγουρος οτι θα παρω φωτια καθοτι ειμαστε και λιγο καμμενοι gear freaks αν και μπατιρηδες..χααχχααχ
Επισης, με ενδιαφερει παρα πολυ στο μελον να ασχοληθω και με κατασκευη ππαραδοσιακων οργανων με δουγιες..
Το ολο θεμα λοιπον ειναι να ξεκινησω-με την βοηθεια σας παντα...
Αυτη την στιγμη, ειμαι σε αναζητηση ξυλειας για το σωμα του μπαγλαμα ενω παραλληλα διαβαζω..btw, δεν ηξερα οτι υπηρχαν hidden θεματα, οποτε βαραγα το κεφαλι μου που δεν ειχα κανει λογαριασμο τοσο καιρο.....

Cheers all!!