γεια σας, εάν και είναι μεγάλο το θέμα. ίσως μπορείτε να μοιραστείτε μερικές πληροφορίες σε τι κάνει ένα καπάκι καλό, μιας και είναι πολύ σημαντικό.
επίσης σκεφτόμουν να πειραματιστώ ξανά με το πάχος, στη πρώτη κατασκευή μου ( εάν και ήταν πολύ λεπτό το τελικό πάχος στο μπαγλαμαδακι) ξεκίνησα με παχύ καπάκι, πονούσαν τα πρίμα στο αφτί. Το έφαγα και μαλάκωσε χωρίς να χάσει τα ωραία και έγινε ποιο μπάσο. άλλα και με τον καιρό. Έκανα και το εξής πείραμα, όπου είχε λίγα νερά το καπάκι έτριψα πολύ και όπου ήταν πυκνά άφησα περισσότερο πάχος. Δεν ξέρω βεβαία εγώ αλα έχω διαβασει πως έτσι μπορεί ενα καπάκι να ενισχύει ταυτόχρονα και πρίμα και μπάσα. Τώρα μερικοί μου λένε πως δεν είναι σωστό και πρέπει παντού να είναι ίδιο. Σκεφτόμουν στη δεύτερη κατασκευή μου να ξαναπειραματιστώ με αυτο, το μονο που εχει μείνει στη κατασκευή είναι η κολλησει του καπακιού και θέλω να βγάλω όσο ποιο σωστή δουλειά μπορώ.
επειδή είμαι τελείως αρχάριος και δεν έχω εμπειρία παρα μόνο διαβαστα δυο τρια πράγματα θα μου είναι μεγάλη βοήθεια εάν κάποιος μπορεί να μοιραστεί μερικές σκέψης πάνο σ αυτό το θεμα, ακόμη και τα βασικά.
Ναστε καλα