Αποστολέας Θέμα: Ευρεση ρεμπετικης κιθαρας παραπεταμενης! φωτογραφιες και πληροφοριες  (Αναγνώστηκε 3228 φορές)

tsaka

• Newbie
  • *
  • Αγαπημένο ξύλο: τριανταφυλλια
Καλησπερα σας και καλως σας βρηκα...!
Πριν μερικους μηνες βρεθηκε στην κατοχη μου ενα παλιορεμπετοκιθαρο.Δεν μπορω πουθενα να βρω πληροφοριες γι αυτο και θα ηθελα την βοηθεια σας,το μονο που γνωριζω ειναι οτι ειναι τουλαχιστον 30 χρονων και στο εσωτερικο του εχει μια γκραβουρα με μια κοπελα που κραταει μια αρπα,ευχαριστω πολυ!
Παρακατω σας παραθετω μερικες φωτογραφιες

Γκ. Κωστας

• Sr. Member
ωχ αμαν αμαν!!τι είναι τουτο :-[ :-* :-*

Βουλγαρίδης Γιώργος (Giovou)

• Full Member
Oooooooo!!!  Φάτε μάτια ψάρια!

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ...............ΜΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ?
ΤΟΣΗ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ? ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΕΤ ΧΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΤΣΙ...........................
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ .....ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΦΙΛΕ ΤΣΑΚΑ ΤΟ ΚΙΘΑΡΟΝΙ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ? ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Metallikas

• Hero Member
Φίλε Τσάκα είσαι από Ικαρία?

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
Πολυ καλή.
Χωρίς να είμαι ειδικός μου θυμίζει ιταλικά κιθαρόνια  που έχω κατα καιρούς δεί.
Θέλω και γω μία!!!
Δημήτρης Σ.

''Το όνειρο που σ’ έφερε μια μέρα ως εδώ, σήμερα καίγεται, σκουριάζει και σε διώχνει.
Μια σε κρατάει στη γη, μια σε ξερνάει στον ουρανό, το ίδιο όνειρο σε τρώει και σε γλιτώνει.''

tsaka

• Newbie
  • *
  • Αγαπημένο ξύλο: τριανταφυλλια
Ναι απο Ικαρια ειμαι! Το ρεμπετοκιθαρο αυτο βρεθηκε σε ενα εγκαταλειμενο σπιτι και το ειχε πλακωση η στεγη του ισα που φαινοταν ενα κοκκινο βελουδο που την σκεπαζε! Δυστηχως δεν βρισκω πληροφοριες ουτε για τους κατοχους τις διοτι ηταν αμερικανοελληνες χωρις παιδια και δεν επεστρεψαν ποτε,οι πιο παλαιοι απο οσους εχω ρωτησει λενε πως οι ιδιοκτητες πεθαναν στην αμερικη και το σπιτι αυτο ειναι τουλαχιστον 30-40 χρονια που εκλεισε.
Το ζητημα ειναι να μπορεσω να μαθω αν επισκευαζεται και αν αξιζει σε τετοιες εποχες που κανενος δεν περισσευουν λεφτα για οτιδηποτε.
Ευχαριστω πολυ παιδια.

Metallikas

• Hero Member
έχω φίλο από Ικαρία του οποίου ο γείτονας μάλλον μπορεί να σε βοηθήσει...ο γνωστος γείτονας που μου στέλνει τις συκομουριές για όποιον ξέρει...θα κατέβει λογικά για τις εκλογές θα του πω αν είναι αύριο και μιλάμε

Μάνος Τουρπάλης

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: -
ο οργανοποιός Γιώργος Κεσίσογλου πρόσφατα μετακόμισε από Θεσσαλονίκη...
ήμασταν γείτονες χρόνια και δεν τον ήξερα (ούτε ήξερα ότι υπάρχει οργανοποιός στη "γειτονιά" - στο χωριό που μένω δηλαδή), μόλις που γνωριστήκαμε κι έφυγε για Ικαρία....
αν θες κάνε μια επαφή

https://www.facebook.com/giorgos.kesisoglou.96?fref=ts

babis

• Newbie
  • *
Γειά χαρά,
χωρίς να κάνω τον ειδικό, πιστεύω κι εγώ πως πιθανότατα να πρόκειται για ευρωπαϊκή κατασκευή.

Θα σου πρότεινα να την πας σε έμπειρο οργανοποιό, ώστε να ξεκολληθεί με προσοχή η ταμπέλα μήπως κι από κάτω υπάρχει άλλη με περισσότερα στοιχεία.

Tags: