Καλησπέρα παιδιά,
Με λένε Σωτήρη και είμαι νέο μέλος στο φόρουμ.. Επίσης είμαι αρχάριος στο θέμα της ερασιτεχνικής οργανοποιίας.. Γιαυτό θα χρειαστώ τα φώτα σας σαυτό το δύσκολο αλλά πολύ όμορφο χόμπυ..Οι γνώσεις μου ακόμα εμπλουτίζονται μέρα με τη μέρα (όλη μέρα ψάξιμο στο internet, διάβασμα βιλίων, κτλ, καταλαβαίνετε..

) Ωστόσο είναι πολλα ακόμα που δεν έχω κατανοήσει και με δυσκολεύουν..
Στο θέμα μας τώρα, το καλοκαίρι που πέρασε ξεκίνησα ένα telecaster project. Σαν πρώτο project θέλησα να μην ασχοληθώ με την κατασκευή ταστιέρας γιαυτό και αγόρασα μια απτο internet. Θέλω να πάρω τις πολύ βασικές γνώσεις από αυτό το project.. Όπως είναι η κατασκευή του σώματος, το φινίρισμα, το δέσιμο του συνόλου, το δέσιμο των ηλεκτρονικών, καθώς και το πλήρες σετάρισμα μιας ηλεκτρικής κιθάρας.. Αυτά για αρχή..

Αρχικά αγόρασα ένα κομμάτι ξύλου (στην αρχη ο ξυλουργός μου μου είπε οτι είναι καρυδιά, αλλά πρόσφατα που του το ξαναέδειξα μου είπε οτι είναι νιαγκόν.. προσωπικά πιστεύω οτι είναι καρυδιά καθως έχω ένα αλλο κομμάτι νιαγκόν και δεν μοιάζουν ούτε τα νερά, ούτε και το χρώμα..)
Πάνω σαυτό το κομμάτι βίδωσα έναν οδηγό από mdf στον οποίο είχα δώσει το βασικό σχήμα και ύστερα μετέφερα το σχήμα αυτό στο ξύλο μου με ρουτεράκι..