Αποστολέας Θέμα: Συσκευή λείανσης και διάτρησης Lidl  (Αναγνώστηκε 6781 φορές)

Αστέριος

• Newbie
  • *
  • Αριθμός κατασκευών: 1
Συσκευή λείανσης και διάτρησης Lidl
« στις: Μαΐου 07, 2014, 11:16:02 μμ »
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει την συγκεκριμμένη συσκεύη (την έχει το lidl από 15/5) και αν βολεύει για το σκάψιμο φιγούρας.
Ευχαριστώ

KOSTAS7

• Hero Member
Απ: Συσκευή λείανσης και διάτρησης Lidl
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 08, 2014, 11:49:53 πμ »
καλημερα βαλε εικονα δεν την βλεπω στο site της LIDL

Αστέριος

• Newbie
  • *

ΡΕΜΠΕΤΗΣ

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 08, 2014, 05:07:26 μμ »
Δεν το έχω, αλλά όπως φαίνεται στη φωτογραφία, μπορείς να προσαρμόσεις το εργαλείο του εὐκαμπτου σωλήνα, στο εξάρτημα (βάση) που φαίνεται στη φωτογραφία με την κασετίνα, και στη συνέχεια ρυθμίζοντας το βάθος κοπής με τη βίδα που έχει το εξάρτημα μπορείς να σκάψεις τη φιγούρα.
Ενδιαφέρον.

ΥΓ.΄Μη σε πάρω στο λαιμό μου αλλά μάλλον έτσι πρέπει να είναι.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 08, 2014, 05:13:14 μμ »
ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΨΕΙΣ ΦΙΓΟΥΡΑ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ Η Ν ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΒΑΣΗ. ΣΑΝ ΑΥΤΗ .......https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/10262183_10203594983023107_1407825563104549901_n.jpg

https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1.0-9/1800266_10203594981143060_7050223876318661821_n.jpg
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Metallikas

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 08, 2014, 05:43:01 μμ »
αυτό το στρογγύλι στη σβούρα τελικά δεν μάθαμε τι είναι...

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 08, 2014, 06:04:32 μμ »
ΕΛΑ ΡΕ ........ΧΑ ΧΑ ΦΑΓΩΘΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΙ. ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ  ΡΕ ΣΥ. ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΕΙΣΑΙ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

ΡΕΜΠΕΤΗΣ

• Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 08, 2014, 06:13:28 μμ »
Πιστεύω ότι και με αυτό μπορεί να σκαφτεί η φιγούρα. Δεν είναι ότι καλύτερο αλλά με το εξάρτημα που φαίνεται εδώ (με το βέλος) κάτι γίνεται:

και εδώ κάτι παρόμοιο τοποθετημένο (μπορεί να τοποθετηθεί μάλλον και στον εύκαμπτο σωλήνα για μεγαλύτερη ευκολία)
αυτό που φαίνεται εδώ έχει μικρές τρύπες για να βλέπεις τι κόβεις, ενώ αυτό που δίνει όπως φαίνεται από τη φωτογραφία έχει μεγαλύτερα ανοίγματα οπότε θα βλέπεις κάπως καλύτερα τι κάνεις :

[ Invalid Attachment ]

insect

• Sr. Member
  • Αριθμός κατασκευών: 2.617
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 08, 2014, 07:44:27 μμ »
xmmm πάλι θα ξοδευτούμε μου φαίνεται  .... είχα πάρει κάτι εξαρτήματα για dremel με μύτη χιλιοστού να τα φορέσω στο router αλλά όπως μου είχε πει ένας φίλος από το φόρουμ το ρούτερ μάλλον δεν κάνει για λεπτοδουλειά ...
αυτό παίρνει εξαρτηματά για dremel; λέει  ότι έχει Σφιγκτήρες: Ø 2,4 mm / Ø 3,2 mm (προεγκατεστημένοι)

Πασχάλης

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Σημύδα, Δρυς
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 08, 2014, 08:10:46 μμ »
...
αυτό παίρνει εξαρτηματά για dremel; λέει  ότι έχει Σφιγκτήρες: Ø 2,4 mm / Ø 3,2 mm (προεγκατεστημένοι)

Τα περισσότερα "μανίσια" εξαρτήματα για το dremel έχουν άξονα 1/8" (Ø 3,2 mm), οπότε κάνουν.

Πασχάλης
Ο έξυπνος, μαθαίνει από τα λάθη του
Ο σοφός, από τα λάθη των άλλων
Ο βλάκας, ποτέ...

insect

• Sr. Member
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 15, 2014, 08:00:30 μμ »
Το αγόρασα ,απλά δεν είχα χρόνο να το δουλέψω .Δυσκολεύτηκα λίγο μέχρι να καταλάβω πως δουλεύει το on  off .... θέλει πάτημα ...  τεσπα αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι για αυτό και μπορώ να βοηθήσω πριν το αγοράσετε πείτε μου.

insect

• Sr. Member
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 15, 2014, 10:02:18 μμ »
Το αγόρασα ,απλά δεν είχα χρόνο να το δουλέψω .Δυσκολεύτηκα λίγο μέχρι να καταλάβω πως δουλεύει το on  off .... θέλει πάτημα ...  τεσπα αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι για αυτό και μπορώ να βοηθήσω πριν το αγοράσετε πείτε μου.
εντάξει το δούλεψα  λίγο ,η προέκταση αν και μπήκε εύκολα δυσκολεύτηκα να την βγάλω σαν να είχε φρακάρει και δεν μπορούσα να φτάσω να ξεσφίξω το εσωτερικό κομμάτι της αλλά με προσοχή σιγά σιγά τα κατάφερα .
η βάση είναι οκ ,αν και με το κοπτικό που περιέχεται στην συσκευασία  είχε θέματα αστάθειας , πιθανώς λόγω της απειρίας μου(αλλά ίσως και το κοπτικό να μην είναι ότι καλύτερο).Πάντως με ένα κοπτικό ενός χιλιοστού αγορασμένο από ebay ήταν πολύ προβλέψιμο και εύκολο στην χρήση ,σαν να ζωγραφίζεις στο ξύλο.

ΡΕΜΠΕΤΗΣ

• Hero Member
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 15, 2014, 10:24:14 μμ »
Το πήρα κι εγώ. Αρκετά καλό για τα λεφτά του. Το δοκίμασα με τη βάση σκάβοντας μια φιγούρα και ανταποκρίθηκε θαυμάσια (χρησιμοποίησα κοπτικό από dremel).

Αστέριος

• Newbie
  • *
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 15, 2014, 11:25:23 μμ »
Τελικά δεν άντεξα και το πήρα καθώς και την κασετίνα με τις μύτες. Παρά πολύ καλά για την τιμή τους και έχουν 3 χρόνια εγγύηση. Η βάση καλή αλλά για φιγούρα θα κάνω πατέντα όπως του Κώστα παραπανω

Tags: