η τιμή είναι όντως καλή και θα ήμουν "μέσα" αν βρω τρόπο να την πάρω (θα πρέπει να αποσταλεί αρχικά στην Αθήνα για να μην επιβαρυνθούν τα μεταφορικά και να βρω κάποιο τρόπο να την πάρω μετά)...
αλλά έχω κάποιους ενδοιασμούς σχετικά με την ημερομηνία παραγωγής, μπορεί να στην πει ο Αυστριακός ? (αν θες τον ρωτάω εγώ αλλά δεν βλέπω Αγγλικά στο κείμενο και δεν ξέρω Γερμανικά).
Εδώ γράφει με ποιόν τρόπο "διαβάζεται" ο κωδικός που πρέπει να έχει επάνω κάθε δοχείο, με παραδείγματα (άλλαξε η κωδικοποίηση το 2019)
http://www.titebond.com/resources/use/glues/faqsπαρακάτω επίσης γράφει ότι (σύμφωνα με την εταιρεία) ουσιαστικά δεν έχει σημασία ο χρόνος αποθήκευσης αν το προϊόν "εξακολουθεί να είναι ρευστό"...
αλλά εγώ έχω παρατηρήσει - δεν ξέρω αν το έχει δει και άλλος - ότι όσο κατεβαίνει η κόλλα στο δοχείο τόσο πιο λεπτόρρευστη γίνεται, με αποτέλεσμα όταν φτάνει 1-2 εκ. από τον πάτο να μην την χρησιμοποιώ καθόλου.. δεν ξέρω αν όντως είναι κάτι κακό (Πασχάληηηηηηηηηη), απλώς δεν μου φαίνεται και πολύ σωστό να αλλάζει η υφή, κι ας παραμένει ρευστή η κόλλα...
Για τον παραπάνω λόγο και ασχέτως αν θα πάρω τελικά, θα πρότεινα να μοιραστούν τα 3,8 λίτρα του κάθε δοχείου σε μικρότερες "μερίδες" σε αεροστεγώς κλεισμένα δοχεία / βάζα (όποιος κάνει μαρμελάδες και τουρσί θα ξέρει

)