Αποστολέας Θέμα: Φουσκωμα φιγουρας καπλαμα  (Αναγνώστηκε 1533 φορές)

mpouzoukimaker

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κελεμπεκι
  • Αριθμός κατασκευών: 7
Φουσκωμα φιγουρας καπλαμα
« στις: Ιανουαρίου 14, 2014, 12:19:34 πμ »
Οπως λεει και ο τιτλος εχω κανει μια απλη φιγουρα απο καπλαμα στο μπουζουκι που ετοιμαζω την κολλησα με βενζινοκολλα και το ειχα αφησει 1 βδομαδα σ ενα δωματιο που πρεπει να ειχε υγρασια πολυ και σημερα που το ειδα σε καποια σημεια εκανε ζαρες και φουσκωματακια ενω πριν δεν ειχε. Πως μπορω να το διορθωσω αυτο? Σκεφτηκα να βρεξω λιγο την φιγουρα με νερο να μαλακωσει και να την περασω με σιδερο για τα ρουχα να στρωσει. Ειναι σωστη η σκεψη μου? Κατι αλλο να υπαρχει να γινετε? Σας ευχαριστω εκ των προτερων
Αντε να περασει η μερα....

Nikolas Fereos

• Hero Member
  • Όλα διορθώνονται.....
  • Αγαπημένο ξύλο: μουριά
  • Αριθμός κατασκευών: ουκ εστιν αριθμός
Απ: Φουσκωμα φιγουρας καπλαμα
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 14, 2014, 08:38:59 πμ »
Φίλε μου , βενζινόκολλα βάζουμε στις πλαστικές φιγούρες , στις ξύλινες ξυλόκολλα. Αν απο κάτω δεν έχεις βάλει καμάρια μπορείς νομίζω να κάνεις αυτο που λες με το σίδερο αν και δεν πιστεύω να γίνει σωστή δουλειά στο τέλος .
Τι θα έκανα εγώ: Θα έφτιαχνα μια καινούρια φιγούρα1-2 χιλιοστά μεγαλύτερη , θα έβγαζα την παλιά προσεκτικά ,θα καθάριζα την βενζινόκολλα και θα έβαζα την καινούρια με ξυλόκολλα . Μοιάζει ''Οδύσσεια'' αυτο που περιγράφω αλλα νομίζω οτι κάθε άλλη λύση θα ''μπάλωνε '' το πρόβλημα και δεν θα το έλυνε οριστικά.

Καλή τυχη στο εγχείρημά σου και καλή συνέχεια..

mpouzoukimaker

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κελεμπεκι
  • Αριθμός κατασκευών: 7
Απ: Φουσκωμα φιγουρας καπλαμα
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 14, 2014, 10:47:21 πμ »
Σ ευχαριστω πολυ Νικολα απολυτο δικιο εχεις.. αντε να δουμε να το κανουμε..
Αντε να περασει η μερα....

Tags: