Αποστολέας Θέμα: εργαλείο για σημάδεμα πάχους για σκαφτά όργανα  (Αναγνώστηκε 18628 φορές)

konstantinos77

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Kελεμπεκι
  • Αριθμός κατασκευών: 1, αντε το πολυ πολυ 2
Απ: εργαλείο για σημάδεμα πάχους για σκαφτά όργανα
« Απάντηση #30 στις: Ιανουαρίου 23, 2014, 10:02:54 πμ »
Εγώ ρε παιδια γιατι νομίζω οτι ο john ειναι και γαμω τα παιδιά;
προτείνω διαγραφή του διαλόγου στο σημειο εκεινο που θίγει το φόρουμ και τον Γιάννη.

και κατι άσχετο. μιας και μιλαμε για πατέντες.
στο  βιντεο του κ. σπουρδαλακη που βάζει καρμπον στο μανικο λέει οτι αυτο είναι κατοχυρωμένη πατεντα;
δηλαδή αν θελω να βάλω βεργα πρέπει να του το πω;
ρωταω γιατί δεν το κατάλαβα. 

yiannis

• Administrator
  • Hero Member
    • Greek luthiers community
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά...
  • Αριθμός κατασκευών: 15 και αυξάνονται!!!
  • Περιοχή: Πειραιάς
« Απάντηση #31 στις: Ιανουαρίου 23, 2014, 10:30:42 πμ »
Παιδιά ξεφύγανε λίγο τα πράγματα....Ας ηρεμήσουμε όλοι...
Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ή να μην λέει τα "μυστικά"του και αναλόγως βέβαια να κριθεί.
Η αλήθεια είναι πως με πιο ήρεμο διάλογο θα είχε λυθεί το θέμα σε δύο μηνύματα.
Θα διαγραφούν τα επίμαχα μηνύματα που δεν αρμόζουν στον χώρο,και από εκεί και πέρα ο καθένας επιλέγει αν θα αποχωρήσει ή όχι απο την παρέα μας...

Μακρής Δημήτρης

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Μαύρη μουριά, παλίσσανδρος
« Απάντηση #32 στις: Ιανουαρίου 23, 2014, 11:48:46 πμ »
Τις προηγούμενες φορές θέλησα να μην πάρω θέση επί του θέματος, αλλά τον τελευταίο καιρό διαπιστώνω συμπεριφορές που δεν αρμόζουν σε αυτό το φόρουμ. Όταν ξεκίνησε αυτό το φόρουμ να λειτουργεί, υπήρχε μια φιλική διαθεση μεταξύ των μελών που ήταν έτοιμοι να βοηθήσουν σε κάθε απορία, χωρίς δικό τους όφελος. Όμως τελευταία παρατηρώ μέλη που είτε ζητούν εκβιαστικά πληροφορίες, είτε έχουν επιθετικές συμπεριφορές. Αυτός ίσως να είναι και ο λόγος που δεν είναι αισθητή η παρουσία μου πλέον στο φόρουμ, όπως και μελών που έχουν γνώσεις στο αντικείμενο και στην αρχή θέλησαν να μας μοιράσουν απλόχερα! Για αυτούς λοιπόν τους ανθρώπους, αλλά και για τους επαγγελματίες που κατα καιρούς μπαίνουν στο φόρουμ και μας δίνουν τα φώτα τους πρέπει το φόρουμ να μείνει σε ένα επίπεδο.
Είναι κρίμα να κρυβόμαστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και να εκτοξεύουμε υβριστικούς χαρακτηρισμούς άσχετα με το ποιος έχει δίκαιο ή όχι! Όλοι αντιμετωπίζουμε καθημερινά προβλήματα, αλλά αυτός ο χώρος δεν δημιουργήθηκε (και ευχαριστούμε πολύ τον Γιάννη που μας φιλοξενεί σ' αυτόν) ως χώρος εκτόνωσης!

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #33 στις: Ιανουαρίου 23, 2014, 01:16:39 μμ »
Απόλυτα σωστός ο Δημήτρης !!!!!!!!!!!!!!!!!! Συμφωνώ και με τα άλλα παιδιά που μίλησαν για παρεξήηγήσεις λόγω μην αμεσότητας επαφής, αλλά στην συγκεκριμμένη περίπτωση έχουμε υβριστικούς χαρακτηρισμούς, που προσωπικά πιστεύω ότι είναι απαράδεκτοι για τον συγκεκριμμένο χώρο. Διαφωνίες υπάρχουν πολλές και θα υπάρχουν και είναι υγιές να υπάρχουν. Αλλά μέχρι του σημείου ενός γόνιμου και ευπρεπούς διαλόγου, άντε και με μια μικρή δόση χιούμορ έστω και Εγγλέζικου. Αλίμονο αν κάθε φορά που διαφωνούσαμε να κατεβάζαμε καντήλια.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 23, 2014, 01:27:51 μμ από Vagges2010 »
If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

αποστολης τ

• Hero Member
« Απάντηση #34 στις: Ιανουαρίου 23, 2014, 07:07:08 μμ »
ρε γιαννη διεγραψες τα μυνηματα γιαυτο δεν μπορω να βγαλω ακρη?ενταξει αν ξεφυγει και καμια φορα καποιος απο μας δεν χρειαζετε να σκοτωνομαστε.

BOULIS13

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: kung-fu - street fight - ελληνορωμαϊκη
  • Αριθμός κατασκευών: 7*1/2
« Απάντηση #35 στις: Ιανουαρίου 23, 2014, 07:07:43 μμ »

Έχω ένα μυστικό

Βουγιουκλάκη Αλίκη

Μουσική/Στίχοι: Χατζιδάκις Μάνος/Σακελλάριος Αλέκος

C             G                           C

Έχω ένα μυστικό κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη

G                        C

Κανείς δεν το ’χει μάθει και ποτέ δεν θα το πω

F          G                       C

Να μείνει θέλω πάντα δικό μου, το μυστικό μου   | 2x

F          G                          C

Αυτό το μυστικό το γλυκό μου, που τ’ αγαπώ      | 2x

G                                   C

Έχω ένα μυστικό που όλα τα ομορφαίνει      | 2x

G                                      C

και πρώτη μου φορά με πλημμυρίζει η χαρά   | 2x

Έχω ένα μυστικό που στην καρδιά μου μέσα λάμπει

το ξέρουνε οι κάμποι, το ’χει μάθει το βουνό

Το τραγουδούν τη νύχτα στα κλώνια όλα τα αηδόνια   | 2x

και το ’χουν γράψει τα χελιδόνια στον ουρανό       | 2x

Έχω ένα μυστικό που τη ζωή μου έχει αλλάξει   | 2x

μα δεν το ’χω σκοπό ποτέ μου να σάς το πω     | 2x

Έχω ένα μυστικό που μες στα χείλη μου έχει μπλέξει

κι είναι μια λέξη μόνο, μια λεξούλα, μόνο μια

Σαν έλθει η νύχτα η ξελογιάστρα τη γράφουν τ’ άστρα   | 2x

κι όλο τη λένε μέσα στη γλάστρα τα γιασεμιά           | 2x

Έχω ένα μυστικό που τη ζωή μου έχει αλλάξει   | 2x

μα δεν το ’χω σκοπό ποτέ μου να σάς το πω     | 2x

http://kithara.to/ss.php?id=MTA2NTYwOTkx

:-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
κύριε ταξιτζή....ν΄αφήσω δυό πίτσες κ΄εφτά μπύρες στο πίσω κάθισμα;..   :-[ :-[ :-[

παυλος

• Hero Member
    • http://trixordo.webnode.gr/
  • Αγαπημένο ξύλο: απελέκητο...
  • Αριθμός κατασκευών: 0,1
« Απάντηση #36 στις: Ιανουαρίου 23, 2014, 08:22:24 μμ »
 ;D ;D ;D

Ola einai dromos - Rixto Ilia
Εγω και ο Ζοζέφ.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #37 στις: Ιανουαρίου 23, 2014, 08:26:14 μμ »
Δυστυχώς αυτά έχει ο γραπτός λόγος πόσο μάλλον ο άμεσος ιντερνετικός. Προσωπικά έχω χάσει φίλους που είχα χρόνια λόγω του κακού μου χιούμορ (τις μαλακιούλες που πετάω ώρες ώρες)και της μη ικανότητας κατανόησης της ψυχολογίας του άλλου  μέσω της απαστράπτουσας οθόνης . 
Έτσι είναι όμως πλέον η ζωή.... τώρα μου έλεγε ή αδελφή μου ότι της χάκαραν (και καλά ) το facebook (λολ) για να αλλάξουν μια συζήτηση που τσακώθηκε με κάποιον.......
 Είμαι σίγουρος ότι άμα είσασταν κοντά ο John θα έριχνε μια φιλική καρπαζιά στον φουντούκο και ο ζαρκ μια στον john και όλα θα τελείωναν εκεί .
Πάντως πολύ ξύλο και ιντερνετικές διαφωνίες παντού  μάλλον θα φταίει η εποχή ...
ΑΜΕ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ...........????ΦΑΠΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Ανδρέου Δημ.

• Hero Member
    • Κατασκευες
« Απάντηση #38 στις: Ιανουαρίου 23, 2014, 08:38:00 μμ »
Ειδα λιγο το θεμα εχθες στην αρχη και ηθελα να βαλω και μια φωτο
γιατι αυτη περιπου την πατεντα την εχω δημοσιευσει απο το 2009 στο blog μου

αλλα σκεφτηκα αφου δεν το εδειξε ο φιλος ας μην γραψω τιποτα!

Και μπαινω τωρα και εχει γινει ενας χαμος!

Κατ αρχας θεωρω απαραδεκτο να αναρτηθει μηνυμα με υβριστικο περιεχομενο!
Εδω ειναι τεραστιο το λαθος!

Ξεφυγε ο φιλος και εγινε κατι που δεν εχει ξανασυμβει ποτε!

Ειναι γεγονος οτι αν ειμαστε σε εναν χωρο προσωπο με προσωπο δεν θα ειχε γινει τιποτα!
Πισω απο το πληκτρολογια πανευκολα δημιουργειται ενταση!!

Ευχομαι να μην ξαναδημιουργηθει ποτε αναλογο θεμα και να κρατησουμε
το επιπεδο που αξιζει σε αυτο το φορουμ!!!

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #39 στις: Ιανουαρίου 23, 2014, 09:31:02 μμ »
για αλλη μια φορα ετυχα σε μια συζητηση με μπολικη ενταση. Επειδη γραφτηκαν πολλα απο πολλους φιλους, θα ηθελα να πω οτι δεν με ενοχλησε καθολου ο χαρακτηρισμος (δεν μπορει να με γνωριζει ο φιλος) αλλα οτι σε ενα φορουμ που εχουν παρουσιαστει κατα καιρους πολλα υπεροχα πραγματα, βοηθηματα, πατεντες (οπως την δικια σου Δημητρη για το χαραγμα της δουγας, που μπορει αυτην την στιγμη να την χρησημοποιει επαγγελματιας για να βγαζει λεφτα!) και εξυπνες ιδιοκατασκευες καθως και τροποι κατασκευης για τα πιο γνωστα οργανα (πραγματα που δεν θα τα εβρησκε καποιος καπου αλλου), να μπαινει καποιος και να λεει    κυριε Ανδρεου (για παραδειγμα) εσεις μπορει να εχετε δειξει την κατασκευη ενος μπουζουκιου απο την αρχη μεχρι το τελος συν ποσα βοηθηματα, σε πολλους απο εμας που πριν το φορουμ βλεπαμε πριονι και το κραταγαμε απο την λαμα και προσπαθουσαμε να κοψουμε με την χειρολαβη, ΑΛΛΑ εγω σας κανω ΧΑΡΗ που θα σας δειξω κατι πολυ απλο. Να που εισουν και εσυ τυχαια μεσα στους μερικους χιλιαδες που το ειχαν ποσταρει στο νετ πιο πριν!   Ανθρωπος που δεν μπορει να καταλαβει οτι δεν κανει τετοια χαρη, δεν με απασχολει αν θα με βρισει η θα με κατηγορησει! Την ιδια αντιδραση θα εχω οταν θα ξαναεχει καποιος την εντυπωση οτι κανει τετοια χαρη. Για αυτο το λογο ζητησα και το πρωι απο τον Γιαννη να μην διαγραψει κανενα μηνυμα.    Για την ιστορια και μονο το κουμπασο μαρμαρογλυπτικης που ανεφερε ο κυριος Αντωνιος και δεν αρεσε, ειναι η εξελιξη αυτης της πατεντας που μολις εδειξες Δημητρη και που δεν μας εδειξε ο φιλος μην την αντιγραψουμε, και απλα δεν αρεσε!!!

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #40 στις: Ιανουαρίου 23, 2014, 10:04:28 μμ »
ΠΑΝΤΟΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΧΤΟΥΜΕ  ΟΤΙ Ο ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΒΡΙΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΠΑΙΔΙ, ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ.
ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΔΩ.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ..................................

Πλιακώνης Κωνσταντίνος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδια
  • Αριθμός κατασκευών: κανενα
« Απάντηση #41 στις: Ιανουαρίου 23, 2014, 10:26:50 μμ »
JABA σαματάς....... δεν έβγαλε πουθενά.... και ο καθένας αν θέλει να αποδείξει κάτι, καλό θα ήταν να το δείχνει με της πράξεις του δηλαδή με της κατασκευές του, κρίμα να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα.
Με εκτίμηση προς ολα τα μέλη καλό θα ήταν να μην υπάρχουν τέτοια και να έχουμε κατανόηση ο ένας ως προς τον άλλον
...............Τώρα δεν πουλάω τρέλα άλλαξα γνώμη.....

Γιώργος Κατσίγιαννης

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: 30 και συνεχιζουμε....
« Απάντηση #42 στις: Ιανουαρίου 24, 2014, 01:14:46 μμ »
Αντί να είμαστε όλοι ευγνώμονες που υπάρχει αυτός εδώ ο χώρος όπου μπορούμε να δώσουμε και να πάρουμε γνώση,καθόμαστε και βριζόμαστε μεταξύ μας........ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κατά την άποψη μου !!!!
Εγώ προσωπικά δεν πολύ απαντάω διότι πέρασα κάτι ανάλογο σε μια παρουσίαση κατασκευής μου.....στο τέλος θα βρούμε και τον μπελά μας !!!!
Πάντως θέλω να πω ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλο το φόρουμ εκτός από τους κακοπροαίρετους(εννοείται),γιατί πέρα από κατασκευές και ανταλλαγή απόψεων,το αποτελούν άνθρωποι με ποιότητα χαραχτήρα !!!!

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #43 στις: Ιανουαρίου 24, 2014, 04:39:16 μμ »
Αντί να είμαστε όλοι ευγνώμονες που υπάρχει αυτός εδώ ο χώρος όπου μπορούμε να δώσουμε και να πάρουμε γνώση,καθόμαστε και βριζόμαστε μεταξύ μας........ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κατά την άποψη μου !!!!
Εγώ προσωπικά δεν πολύ απαντάω διότι πέρασα κάτι ανάλογο σε μια παρουσίαση κατασκευής μου.....στο τέλος θα βρούμε και τον μπελά μας !!!!
Πάντως θέλω να πω ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλο το φόρουμ εκτός από τους κακοπροαίρετους(εννοείται),γιατί πέρα από κατασκευές και ανταλλαγή απόψεων,το αποτελούν άνθρωποι με ποιότητα χαραχτήρα !!!!

ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ? ΤΙ ΗΤΑΝΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΡΕ ΦΙΛΕ?

Γιώργος Κατσίγιαννης

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: 30 και συνεχιζουμε....
« Απάντηση #44 στις: Ιανουαρίου 24, 2014, 05:24:07 μμ »
Αν το θυμάμαι λεει.....!!!!
Τες πα....
Κωστα  θαυμαζω την δουλεια σου αδερφε.....ομορφα οργανα !!!!

Αντε με το καλο να τα ακουσουμε...!!!

Tags: