Καλημέρα,
1) στις κατασκευές που κάνω χρειάζομαι σφένδαμο σε διάσταση 3,5cmX2,5cmX0,8cm
δηλαδή πολύ μικρά κομματάκια.
Επειδή είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ που μου λείπει ώστε να φτιάξω αρτιότερα την κατασκευή μου θα ήθελα αν κάποιος απο εσάς έχει να μου χαρίσει.Σίγουρα θα έχετε αρκετοί έστω μικρά κομματάκια για να το δοκιμάσω για καβαλάρη και να δω αν μου κάνει.
Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει ξύλο με την γερμανική ονομασία riegelahorn αλλά δεν είναι τόσο ελαστικό όσο ψάχνω και δεν είναι αυτό που ψάχνω.Θέλω δηλαδή να είναι σκληρό αλλά συνάμα ελαστικό για να φιλτράρει κάποιες συχνότητες!
Επίσης δεν μπορώ να παραγγείλω απο διάφορους διότι δεν ξέρω αν πραγματικά θα είναι αυτό που θέλω και θα πετάξω τα χρήματα μου για μεγάλα κομμάτια τζάμπα!
Εχω εναν καβαλάρη απο σφένδαμο σε ένα παλαιότερο όργανο που μου είχαν χαρίσει και ψάχνω ακριβώς το ίδιο!
Εννοω με τις ίδιες ιδιότητες ξύλο.
Πραγματικά το χρειάζομαι παιδιά, αν κάποιος μπορεί να μου δώσει μικρά κομματάκια ώστε να δω αν ειναι αυτό που θέλω θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.
2) Μου είπε ένας ξάδερφος ότι μου έχει κρατήσει 2 κορμούς μήκους 100cm με διάμετρο 70cm από ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ.
Γνωρίζετε τι ξύλο είναι αυτό ρε παιδιά?Είναι κατάλληλο για οργανοποιια?Από τα βουνά του Γράμμου είναι....