Αποστολέας Θέμα: Χρώμα  (Αναγνώστηκε 5644 φορές)

insect

• Sr. Member
  • Αριθμός κατασκευών: 2.617
Απ: Χρώμα
« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 30, 2013, 12:09:40 μμ »
μπράβο kostaG για το αποτέλεσμα σου .Από ότι βλέπω το βερνίκι που χρησιμοποίησες είναι ενός συστατικού
αν μπορείς κάποια στιγμή να μας πεις  για την σκληρότητα του και αν έχει αντιχαρακτικές ιδιότητες.
από ότι βλέπω στο pdf μπορεί να εφαρμοστεί και με πινέλο .http://www.interkas.gr/files/products/tech_syn004.pdf
τιμή;

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 30, 2013, 02:49:03 μμ »
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ . ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ Ε?
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

kostaG

• Newbie
  • *
« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 30, 2013, 02:52:53 μμ »
Ευχαριστώ. :)
Το βερνίκι το αγόρασα 15 € (ακριβά νομίζω) :/ Δεν λέει ότι έχει αντιχαρακτικές ιδιότητες...νομίζω όμως ότι δεν έχει νόημα αυτό για το συγκεκριμένο project... τέλος πάντων  ...επισυνάπτω φώτο με τα χαρακτηριστικά και τις οδηγίες χρήσης του.

[ Invalid Attachment ]
I'm not an expert. I'm just try to get better. You ?

kostaG

• Newbie
  • *
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 30, 2013, 03:08:58 μμ »
Ωπωσδήποτε Κωστή...σαφώς και δεν θα ξεχάσω :)....άλλωστε η επεξεργασία του ξύλου γενικότερα έχει άπειρες εφαρμογές... και ειδικότερα για τα λούστρα που αλλού θα βρεις περισσότερες πληροφορίες από εδώ και εσάς που ασχολείστε με το πολύ ευαίσθητο θέμα των μουσικών οργάνων.
Το επόμενο βήμα μου νομίζω θα είναι η κατασκευή μιας Les Paul :) αρκετά φιλόδοξο σχέδιο αλλά είναι κάτι που ήθελα στα " νειάτα μου " και δεν μπορούσα να το έχω . Τώρα που μπορώ βέβαια δεν ασχολούμαι πολύ με την μουσική αλλά οκ ... είναι η χαρά της κατασκευής :) .... anyway έχω να τελειώσω και ένα καφασωτό που ξεκίνησα...
Τα λέμε ...

kostaG

• Newbie
  • *
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 30, 2013, 03:15:04 μμ »
 ;)

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 30, 2013, 03:19:59 μμ »
LES-PAUL KI  ΕΣΥ?? ΜΑ ΚΑΛΑ ΒΑΛΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΛΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΜΟΥ?
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Tags: