Αποστολέας Θέμα: Dremel trio - Γνώμες  (Αναγνώστηκε 7522 φορές)

amigo

• Jr. Member
  • **
Dremel trio - Γνώμες
« στις: Ιουλίου 28, 2011, 12:09:24 μμ »
Καλό καλοκαίρι σε ολους
Θάθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το εργαλείο Dremel trio και αν θα εξυπηρετούσε στην οργανοποιία.
Το εργαλείο μπορείτε να το δείτε καί στο http://www.dremel.com/en-us/Tools/Pages/ToolDetail.aspx?pid=Dremel+Trio%E2%84%A2
Ευχαριστώ

YΓ Ζητώ συγνώμη αλλά διεπίστωσα οτι η προηγούμενη διεύθυνση που ειχα δώσει εκανε παραπομπή σε αλλο μηχάνημα
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 28, 2011, 01:59:29 μμ από amigo »

Γιώργος Κατσίγιαννης

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: 30 και συνεχιζουμε....
Απ: Dremel trio - Γνώμες
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 28, 2011, 12:37:29 μμ »
Για εμενα ειναι απαραιτητο αυτο το εργαλειο.
Θελει ομως πολλα εξαρτηματα για καθε δουλεια της οργανοποιιας,θα αγοραζεις καθε φορα και το απαραιτητο παρελκομενο οταν θα βρισκεσαι στο αναλογο σταδιο εργασιας.....
Αν θες την γνωμη μου παρτο με κλειστα τα ματια.Και εγω το ιδιο εχω.
Καλες κατασκευες.......!!!!!!

chris

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 28, 2011, 12:50:36 μμ »
http://www.etools.gr/mikroergaleia/dremel-ergaleia/300-1-55-jf-dremel-poliergaleio-doro-odhgos-kophs.html  πάρτο από εδώ πού είναι ποιό φθηνό καί σού δείνη δώρο τό εξάρτημα γραμμ.ων καί κύκλων πού κοστίζη περίπου 20 ευρώ τώρα σά εργαλείο είναι πολύ καλό καί τό χρειάζεσε οπωσδήποτε

yiannis

• Administrator
  • Hero Member
    • Greek luthiers community
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά...
  • Αριθμός κατασκευών: 15 και αυξάνονται!!!
  • Περιοχή: Πειραιάς
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 28, 2011, 12:52:31 μμ »
Δεν νομίζω να υπάρχει ανθρωπος που ασχολείται με την οργανοποιία πλέον και δεν έχει στην κατοχή του ένα dremel... :)

amigo

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 28, 2011, 01:50:45 μμ »
Σας ευχαριστώ για τίς απαντήσεις.
Φίλε georgesk μετρά για μένα οτι ηδη το εχεις και το δουλεύεις. Αν θές συμβούλεψέ με για τα απαραίτητα εξαρτήματα. Θα "εκμεταλευτώ" την εμπειρία σου και ετσι δεν θα ψάχνω ασκοπα.
Φίλε chris στο http://www.etools.gr/mikroergaleia/dremel-ergaleia/300-1-55-jf-dremel-poliergaleio-doro-odhgos-kophs.html βλεπω αλλο dremel εν πάσει περιπτώσει ομως απο οσο ειδα το  Dremel trio συνοδεύεται απο α)το προσάρτημα οδηγού κοπής γραμμών και κύκλων β)κάθετη φρέζα διαμόρφωσης TR654 γ)κοπτικό καρβιδίου πολλαπλής χρήσης TR563 κ.τ.λ Η φθηνότερη τιμή του ειναι 115€.
Φίλε yiannis συμφωνω απόλυτα με την επισήμανσή σου εχω ομως ενα δρεμελάκι τής CMI  που ειχα φερει απο Γερμανία μαζί με αλλα εργαλεία σε ενα μου ταξείδι, επειδη ομως δεν μπόρεσα να βρώ κάτι σχετικό με αυτην την εταιρεία στο internet για να προμηθευτώ διάφορα εξαρτήματα, το παρόπλισα.
Χαιρετώ

ΥΓ  Ζητώ συγνώμη αλλά διεπίστωσα οτι η πρώτη διεύθυνση που ειχα δώσει εκανε παραπομπή σε αλλο μηχάνημα. Τώρα στο πρώτο post εχω δώσει την κανονική διεύθυνση
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 28, 2011, 02:01:34 μμ από amigo »

Γιώργος Κατσίγιαννης

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: 30 και συνεχιζουμε....
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 28, 2011, 07:59:13 μμ »
Αν θές συμβούλεψέ με για τα απαραίτητα εξαρτήματα. Θα "εκμεταλευτώ" την εμπειρία σου και ετσι δεν θα ψάχνω ασκοπα.

Χρειάζεσαι κοπτικα καρβιδιου που ειναι 2-2,5-3 mm για να κανεις αυλακι για τα φιλετα.χρειαζεσαι βαση ρουτερ,εγω εχω και προτεινω αυτην http://www.stewmac.com/shop/Tools/Special_tools_for_Routing/Precision_Router_Bases/Precision_Router_Set.html.Οπωσδηποτε τρυπανακι του 1 χιλιοστου,γυαλοχαρτα,δισκοι κοπτικοι για ξυλο-μεταλλο,οδηγο κυκλων,εγω εχω http://www.stewmac.com/shop/Tools/Special_tools_for_Routing/Soundhole_Rosette_Routing_Jig.html?actn=100101&xst=1&xsr=5263.Δεν θυμαμαι αλλα τωρα αλλα θα στο δειξει η ιδια η δουλεια οταν θα φτανεις σε καποιο αδιεξοδο,θα ψαχνεις το αναλογο εργαλειο.
Αυτα απο εμενα....καλη συνεχεια και ενημερωσε μας για τα βηματα σου.

Υ.Γ ααα....ριξε μια ματια για  Dremel και τα παρελκομενα στον Διλμα στην οδο αθηνας τηλ 2103251581,απλα αυτος δεν εχει τα εξιδεικευμενα που εχει ο stewart πιο πανω.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 28, 2011, 08:03:01 μμ από georgesk »

yiannis

• Administrator
  • Hero Member
    • Greek luthiers community
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά...
  • Αριθμός κατασκευών: 15 και αυξάνονται!!!
  • Περιοχή: Πειραιάς
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 28, 2011, 08:04:31 μμ »
Φίλε amigo χαιρετώ και πάλι.
Στο καινούριο link που έδωσες είναι το σεγάκι της dremel το οποίο δεν ξέρω κατα πόσο θα σε βοηθήσει αν έχεις μια κοινή σεγα.
Θεωρώ πως είναι πολυ πιο χρήσιμο να πάρεις το κλασικό πολύστροφο εργαλείο,και θεωρώ και πως και ο Γιώργος για αυτό το εργαλείο μιλάει.

amigo

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 29, 2011, 08:16:18 πμ »
Καλημέρα
Τελικά οι απαντήσεις σας μου διευκρίνησαν ορισμένες απορίες μου και ετσι αποφάσισα να πάρω αυτο πού ο chris δινει παραπάνω την διεύθυνσή του.
Σας ευχαριστώ

Tags: