Αποστολέας Θέμα: BRAZEN CURVES...  (Αναγνώστηκε 7278 φορές)

παυλος

• Hero Member
    • http://trixordo.webnode.gr/
  • Αγαπημένο ξύλο: απελέκητο...
  • Αριθμός κατασκευών: 0,1
Απ: BRAZEN CURVES...
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2013, 08:01:07 μμ »
πολυ ομορφο.
η ταστιερα και τα κλειδια ειναι δυο κομματια που ενωνουν με καμπυλες.
Εγω και ο Ζοζέφ.

μαστρομητσος

• Jr. Member
  • **
  • Αγαπημένο ξύλο: Το βρομοξυλο που ριχνει ο Τσακ Νορις
  • Αριθμός κατασκευών: Καμια 20ρια επισκευες και 6 μετατροπες
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2013, 02:16:55 πμ »
ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!!!!!!Δεν βρισκω λογια να εκφρασω τα συναισθηματα μου :-X :-X :-X!!!!!!RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αληθεια,τι ειναι το επιμπρουτζομενο ξυλο? Πως γινεται? Μπορεις να μας το εξηγησεις?Το βρισκω εξαιρετικα ενδιαφερον! ??? ??? ???
I am very old for this shit!!!!!!!!!!

theodoropoulos

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Padauk
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2013, 06:56:07 πμ »
Troy Stetina's guitar by Dimis Guitars

να και ενα βιντεο πιο καθαρο..
Λοιπον παιδια ευχαριστω πολυ..
Ειναι μια τεχνικη λοιπον που ριχνεις ενα ειδικο χρωμα που δεν ειναι τιποτε αλλο απο μεταλλο σε υγρη μορφη...Ακρυλικο ειναι που αραιωνεται με νερο και με πιστολι μετα κανονικα....Τα ειχα παρει πολυ παλια και δεν θυμαμαι καν απο που....Μετα απο πανω συνεχιζεις κανονικαι με sealer και τελικο ...δεν εχει κατι το δυσκολο...Το δυσκολο ειναι το οικονομικο ...μιας και ειχα καβατζες απο παλια γιατι τωρα με τις αφραγκιες ,ειναι πολυ πολυτελες το χομπυ μας...

efthymis

• Jr. Member
  • **
  • Αριθμός κατασκευών: 30
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2013, 09:51:40 πμ »
Μετα απο πολυ καιρο παρουσιαζω την καινουργια κιθαρα μου...Αυτο που ειναι ιδαιτερο ειναι οτι προοριζεται να παρουσιαστει απο ενα απο τους καλυτερους δασκαλους κιθαρας που ολοι οι κιθαριστες γνωριζουμε,τον TROY STETINA...εχει επανω της πολυ δουλεια απο πλευρας σχεδιαασμου ,αλλα και πολλων λαθων που ευτυχως τα περισσοτερα διορθωθηκαν...Αλλα η βασικη μου σκεψη ειναι και θα ειναι να ενσωματωσω τις καμπυλες του βιολιου στην κιθαρα ,και ολα αυτα σε επι μπρουτζωμενο ξυλο....
σωμα απο παλισσανδρο και καπακι κερασια,μανικι απο παντουκ,ταστιερα απο παντουκ και κοκομπολο και καφαλι εβενο κοκομπολο...το μανικι το περασα μονο λαδι και εγινε απιστευτα μαλακο...
δεν εχει επανω μαγνηες διοτι αυτος θα τους βαλει.....
ελπιζω να σας αρεσει!
Μπραβο!!! Κουκλα!!!  ειναι και θεοσεβουμενη.

efthymis

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2013, 04:46:21 μμ »
ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΟΣΟ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΟ ΦΤΙΑΧΝΟΜΑΙ.   ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ................ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

theodoropoulos

• Hero Member
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2013, 08:00:57 μμ »
χαχα !!λεφτα ντεν εχει.....

Sforzando

• Hero Member
  • Για την υπέροχη τέχνη της Οργανοποιίας!!!
    • LUTHIER SCHOOL
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2013, 03:09:19 μμ »
Ρε Μήτσο δε κάνεις κανένα βιογραφικό στην Fender,δεν παίζεσαι!!! Χωρίς πλάκα φίλε οι ηλεκτρικές σου σκίζουν ;)

tasarosrock (tasos kar)

• Sr. Member
« Απάντηση #22 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 12:51:54 μμ »
και γαμώ τις κιθάρες. πολύ κλασάτη... τι να τα κάνεις τα μπράβο εσύ ...

theodoropoulos

• Hero Member
« Απάντηση #23 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 01:30:56 μμ »
Eυχαριστω,και ομως η ενθαρυνση τουλαχιστον σε μενα παιζει καθοριστικοτατο παραγωντα,και σε τετοιες εποχες πιστεψε με ολοι μας εχουμε αναγκη να ξερουμε που βαδιζουμε,τι κανουμε,και αν ο κοπος μας εχει αντικτυπο η αν ειναι μια ματαιοδοξη διεξοδος στην καθημερινοτητα...

theodoropoulos

• Hero Member
« Απάντηση #24 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 01:32:19 μμ »
ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!!!!!!Δεν βρισκω λογια να εκφρασω τα συναισθηματα μου :-X :-X :-X!!!!!!RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αληθεια,τι ειναι το επιμπρουτζομενο ξυλο? Πως γινεται? Μπορεις να μας το εξηγησεις?Το βρισκω εξαιρετικα ενδιαφερον! ??? ??? ???
συγνωμη αλλα τωρα το ειδα....απλα ειναι ενα μεταλλο σε υγρη μορφη που ριχνεις με πιστολι κανονικα..τιποτα διαφορετικο

tasarosrock (tasos kar)

• Sr. Member
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 01:43:12 μμ »
Eυχαριστω,και ομως η ενθαρυνση τουλαχιστον σε μενα παιζει καθοριστικοτατο παραγωντα,και σε τετοιες εποχες πιστεψε με ολοι μας εχουμε αναγκη να ξερουμε που βαδιζουμε,τι κανουμε,και αν ο κοπος μας εχει αντικτυπο η αν ειναι μια ματαιοδοξη διεξοδος στην καθημερινοτητα...
φίλε theodoropoule keep working. κανεις φανταστικές δουλειές .μπορεί να αρέσουν ή όχι σε κάποιον αλλά όλοι βλέπουμε τον κόπο σου . προσωπικά σε μένα έχει αντίκτυπο γιατί με σπρώχνει για να ψάχνω και να βελτιόνομαι βλέποντας το επίπεδο σου.
αν με αυτές τις κιθάρες νομίζεις πως ο κόπος σου είναι μια "ματαιόδοξη διέξοδος στην καθημερινότητα " μάλλον σε έχει πάρει πολύ απο κάτω. πιες κανα δυο ρακές και ξανασκέψου το...

theodoropoulos

• Hero Member
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 01:50:23 μμ »
αυτες οι κουβεντες αξιζουν οσο τιποτ αλλο,να εισαι καλα για τα καλα σου λογια...το εκτιμω!
καλη συνεχεια!

christosp

• Newbie
  • *
  • Αγαπημένο ξύλο: παλίσανδρος - έβενος
  • Αριθμός κατασκευών: Μέχρι τώρα, μερικές μικροεπισκευές.
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 01:28:09 μμ »
Συγχαρητήρια κι από ' μένα. Πολύ εντυπωσιακή! Φαίνεται πόση δουλειά έχεις κάνει! Είμαι βέβαιος ότι το ίδιο εντυπωσιακό θα είναι και το ηχητικό αποτέλεσμα! Και πάλι συγχαρητήρια!

Nikolas Fereos

• Hero Member
  • Όλα διορθώνονται.....
  • Αγαπημένο ξύλο: μουριά
  • Αριθμός κατασκευών: ουκ εστιν αριθμός
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 09:28:37 μμ »
Αν και έχω μαύρα μεσάνυχτα απο κατασκευές αυτού του είδους, η συγκεκριμένη κιθάρα είναι πολύ εντυπωσιακή και δεν μπορεί να κρύψει με τίποτα την δουλειά που έχει πίσω της! Φοβερό το μάνικο τόσο σε σύλληψη όσο και σε εκτέλεση .
Συγχαρητήρια κι απο μένα.

theodoropoulos

• Hero Member
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 10:22:42 μμ »
σας ευχαριστω παιδια!!!!! ;D ;D
ναι για μενα εχει ουσια να κανω κατι διαφορετικο,μη ακολουθωντας την βεβαιη οδο..

Tags: