Δυστυχώς δεν καταλαβαίνω γρί Γερμανικά οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη για το τι λέει στο βίντεο.
Μια παρατήρηση μόνο. Η χρήση της γομαλάκας μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους - τεχνικές. Θα πρέπει να προσέξουμε ποιό είναι κατάλληλη για μουσικά όργανα. Για παράδειγμα η μπάλα που χρησιμοποιεί ο γερμανός θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη και δεν κάνει για όργανα. Επίσης είδα ότι γεμίζει τους πόρους με ελαφρόπετρα (μάλλον). Αλλά κατά την άποψή μου ο γερμανός βάζει πάρα πολύ υλικό. Αν το κάνεις αυτό σε σκούρα ξύλα, θα φαίνεται η ελαφρόπετρα κάτω από το λούστρο. (Σημείωση: δεν γεμίζουμε ποτέ πόρους στο καπάκι).
Επίσης υπάρχουν στάδια τα οποία δεν φαίνεται να ακολουθεί ο γερμανός. Για παράδειγμα αφού φτάσουμε σε κάποιο σημείο που έχει δημιουργηθεί αρκετό πάχος στη γομαλάκα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πολύ ψιλό γυαλόχαρτο (400, 800, 1000 κτλ ) για να επιπεδοποιήσουμε το λούστρο.
Ξαναλέω ότι δεν μπορώ να καταλάβω τίποτε από γερμανικά. Και στο βίντεο λέει πολλά λόγια. Άρα τα σχόλιά μου είναι μόνο από το τι είδα.