Παράθεση από: immortalx στις Μαΐου 22, 2013, 06:59:53 μμΟι "φετες" του παντουκ μασκαριστηκαν, περαστηκε το filler και τριφτηκε. βρε συ ,του maple εννοεις???
Οι "φετες" του παντουκ μασκαριστηκαν, περαστηκε το filler και τριφτηκε.
Ακόμα και το μήκος και η ποιότητα του καλωδίου που ενώνει την κιθάρα με τον ενισχυτή επιρεάζει τον ήχο,αλλά υπάρχει και ένας κανόνας που λέει crap in-crap out δλδ μια κακοφτιαγμένη κιθάρα δεν θα βγάλει ωραίο ήχο.Τώρα το ωραίο είναι υποκειμενικό βέβαια αλλά το πιάσατε το νόημα πιστεύω.
Γιαννη.. Αφου αναφερεις το καλωδιο... Πες και για ενα ενισχυτη και ειμαστε κομπλε...
ρε τι δακρυ? εγω εχω 3 μερες να κοιμηθω μ αυτη την κιθαρα.Αφου δεν αντεξα και τον πηρα τηλεφωνο χθες
Παράθεση από: ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ στις Μαΐου 24, 2013, 03:50:10 μμρε τι δακρυ? εγω εχω 3 μερες να κοιμηθω μ αυτη την κιθαρα.Αφου δεν αντεξα και τον πηρα τηλεφωνο χθεςκλάψτε έσεις ..... πάρτε και τηλέφωνα......εγώ αύριο θα πάω να τη χαιδέψω απο κοντά......
Α ρε γιαννη τι μου θυμισες...απεραντο γαλαζιο, σαντορινη κ βαλε, βουτιες σε ωραιες παραλιες...Μπραβο!!! (σε εσενα κ τον νασο πρεπει να απονεμηθουν τα βραβεια του καλυτερου βαψιματος...)