Αποστολέας Θέμα: Δωρεάν εργαλεία με περιοδικό  (Αναγνώστηκε 4107 φορές)

Sforzando

• Hero Member
  • Για την υπέροχη τέχνη της Οργανοποιίας!!!
    • LUTHIER SCHOOL
Δωρεάν εργαλεία με περιοδικό
« στις: Μαΐου 01, 2013, 06:32:46 μμ »
Σήμερα περνώντας έξω από ένα περίπτερο έπεσε το μάτι μου σε ένα περιοδικό που είχε μέσα σε ζελατίνα εργαλεία χειρός,κάθε τεύχος είχε και κάτι άλλο,εγώ πήρα ένα με έξι μασάδες,που είναι πολύ χρήσιμοι σε διάφορες κολλήσεις. Διάβασα μέσα στο περιοδικό πως κάθε μήνα θα έχει και διαφορετικά εργαλεία από το μήνα Μάρτιο και μετά.Το περιοδικό είναι τα Μαστορέματα και είπα να σας ενημερώσω,πάντως εγώ επειδή έχω μούρλια με τις κατασκευές βρήκα το περιοδικό πολύ ενδιαφέρον,το μήνα Μάιο έχει και ένα έξτρα τεύχος για τον κήπο! Οι μασάδες που πήρα μαζί με το περιοδικό.

Sforzando

• Hero Member
    • LUTHIER SCHOOL
Απ: Δωρεάν εργαλεία με περιοδικό
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 01, 2013, 06:35:20 μμ »
...

Ramon

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Ελια
  • Αριθμός κατασκευών: 11
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 01, 2013, 08:51:06 μμ »
Ενδιαφερον...
Keep on drumming.

efthymis

• Jr. Member
  • **
  • Αριθμός κατασκευών: 30
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 02, 2013, 09:03:19 πμ »
Σήμερα περνώντας έξω από ένα περίπτερο έπεσε το μάτι μου σε ένα περιοδικό που είχε μέσα σε ζελατίνα εργαλεία χειρός,κάθε τεύχος είχε και κάτι άλλο,εγώ πήρα ένα με έξι μασάδες,που είναι πολύ χρήσιμοι σε διάφορες κολλήσεις. Διάβασα μέσα στο περιοδικό πως κάθε μήνα θα έχει και διαφορετικά εργαλεία από το μήνα Μάρτιο και μετά.Το περιοδικό είναι τα Μαστορέματα και είπα να σας ενημερώσω,πάντως εγώ επειδή έχω μούρλια με τις κατασκευές βρήκα το περιοδικό πολύ ενδιαφέρον,το μήνα Μάιο έχει και ένα έξτρα τεύχος για τον κήπο! Οι μασάδες που πήρα μαζί με το περιοδικό.
Οι μασαδες  ειναι ιδιοι με κατι κινεζικους που πηρα απο το απο το Σχιστο .Οι μικροι εσπασαν αμεσως ολοι και στο ιδιο σημειο μολις εσφιξα κατι,  τους μεγαλους τους εχω ακομα.Τους μεγαλους τους πηρα 1€ τον εναν και τους μικρους 50 λεπτα.Αληθεια ποσο κανει το περιοδικο;Τι αρθρα εχει μεσα;θα βρουμε κατι  χρησιμο;
efthymis

Sforzando

• Hero Member
    • LUTHIER SCHOOL
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 02, 2013, 12:06:28 μμ »
Φίλε Efthymis το περιοδικό έχει 4,90€,έχει μαζί και ένα extra περιοδικό για τον κήπο με όμορφες κατασκευές και διάφορα περί κήπου(περιποιήση γκαζόν,λαχανικά,στεγανοποιήση μπαλκονιού,κατασκευή λιμνούλας,ξυλοπροστασία,κατασκευή τραπεζιού κήπου,ντουζιέρα,σπιτάκι κήπου,προστασία μεταλλικών επιφανειών,κατασκευή περίφραξης,σπιτάκι για σκύλο κλπ).Το περιοδικό του κήπου διατίθεται δωρεάν μαζί με τα μαστορέματα Μαίου και όπως διάβασα στο εξώφυλλο αργότερα διατίθεται στα περίπτερα με 3.50€. Το κυρίως περιοδικό Μαστορέματα περιλαμβάνει διάφορα θέματα σε κατασκευές-τεχνικά θέματα-εργαλεία-αφιερώματα,μερικά που διάβασα είνα αρκετά ενδιαφέροντα(κατασκευή γραφείου ντουλάπας-άρθρο για το ακόνισμα εργαλείων-κατασκευή σκάκι-οδηγός συντήρησης εξοχικής κατοικίας-παλμικά τριβεία και διάφορα άλλα). Τώρα σχετικά με τους σφιγκτήρες εμένα δε μου έχει σπάσει ποτέ κανείς,μήπως έσφιξες κάτι με μεγαλύτερο πάχος και ζορίστικαν παραπάνω? Προσοχή για να μην παρεξηγηθώ δεν κάνω διαφήμιση στο περιοδικό απλά επειδή είδα πως μαζί με το περιοδικό που είναι χρήσιμο δίνονται και κάποια εργαλεία δωρεάν είπα απλά να το αναφέρω! Το περιοδικό χωρίς τα εργαλεία είναι φτηνότερο.

efthymis

• Jr. Member
  • **
  • Αριθμός κατασκευών: 30
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 02, 2013, 05:40:18 μμ »
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου .Θα το παρω και εγω το περιοδικο γιατι ξεμεινα  απο τους μικρους  σφηκτηρες.Εμενα αυτους που πηρα εσπασαν και οι τρεις στο ιδιο σημειο και  δεν τους ζορισα καθολου. Ποιος ξερει μπορει να ηταν ηλιοκαμμενοι
efthymis

Tags: