Αποστολέας Θέμα: Ερώτηση για ταστιερα  (Αναγνώστηκε 2523 φορές)

g.duras

• Jr. Member
  • **
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά
  • Αριθμός κατασκευών: 1
Ερώτηση για ταστιερα
« στις: Απριλίου 20, 2013, 10:36:24 μμ »
Φιλοι μου καλησπέρα. Επειδή το βεγκε αργεί να ερθει, έχω ήδη κόψει μια ταστιερα απο νιαγκον. Να την χρσιμοποιησω ή θα είναι κακο ξύλο για ταστιερα; Στο παρελθόν έχω βάλει ακόμα κ ιροκο ή κελεμπεκι αλλα δε ξέρω αν μπορω να βάλω κ νιαγκον.

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
Απ: Ερώτηση για ταστιερα
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 20, 2013, 10:48:34 μμ »
για τι όργανο μιλάμε;

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 20, 2013, 10:54:39 μμ »
Φιλοι μου καλησπέρα. Επειδή το βεγκε αργεί να ερθει, έχω ήδη κόψει μια ταστιερα απο νιαγκον. Να την χρσιμοποιησω ή θα είναι κακο ξύλο για ταστιερα; Στο παρελθόν έχω βάλει ακόμα κ ιροκο ή κελεμπεκι αλλα δε ξέρω αν μπορω να βάλω κ νιαγκον.
ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΑΔΕΡΑΚΙ. ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΚΟΜΑ?
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

g.duras

• Jr. Member
  • **
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά
  • Αριθμός κατασκευών: 1
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 20, 2013, 11:04:23 μμ »
Παιδια για τζουραδακι είναι η ταστιερα. Κώστα καλησπέρα. Εγω μίλησα προχθές κ μου είπαν οτι σε κανά δεκαήμερο θα είναι εδω το ξύλο. Θα ξανά πάρω τη δευτερα μήπως κ κατάλαβα κατι λάθος. Πάντως έτοιμοπαράδοτο δεν υπήρχε γιατι είχα παει τη Τρίτη εκεί που πήρα τα αλλα ξύλα. Θα έρθεις να το παρες το ξύλο; Οχι τπτ αλλο αλλα αν έρθεις πρέπει να τα πουμε απο κοντα, αν κρίνω απο τη φωτό του προφίλ σου θα σου αρέσει η επίσκεψη ;) και αν σαρεσει κ το τσίπουρο τότε θα είναι καλα ;)

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 20, 2013, 11:06:26 μμ »
ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΑΔΕΡΑΚΙ. ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΚΟΜΑ?

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!  ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟ ΕΙΧΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕΣΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ!

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 20, 2013, 11:23:30 μμ »
ελα ρε Γιαννοοοοοοο.Γιατι ρε τον πειραζεις τον συναδερφο? Φιλε μου g.duras και το μερος μ αρεσει και το τσιπουρο κι ολα μ αρεσουν. Αλλα και μακρια εισαι και εχω βαλει κατι κιλα και δεν ημαστε για τετοια.Ελπιζω ομως να τα πουμε στην εκθεση.Το μαδερι θα μου το στειλει με οποιο φορτηγο του ανεβει προς Λαμια μου ειπε.
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Tags: