Φιλε georgalasq καλησπέρα. Το dremel όντως εχει αποδειχτει ενα ακρως απαραίτητο εργαλείο στην οργανοκατασκευή (αυτο απο την καθαρα προσωπική μου εμπειρία) .Εχω ήδη 4 απο αυτα .Dremel σκετο όπως λες δεν πωλείται, αλλα μάλλον ειναι καλύτερα έτσι, αφου τα βαλιτσάκια με τις φρέζες και τα σβουράκια ή τα άλλα αναλώσιμα εξαρτήματα αποδεικνύεται οτι σε βοηθάνε να ανακαλύψεις και δυνατότητες που έχει το εργαλείο που ούτε τις φαντάζεσαι .Μεγαλο πλεονεκτημα θεωρώ οτι ειναι η δυνατότητα που εχει να συνεργαζεται με εξαρτήματα και συσκευές όπως αυτο το μικρο-ρουτερ που σου δειχνω στις φωτογραφίες, που νομίζω οτι πρεπει να αναζητήσεις οποσδήποτε αφου εχεις σκοπό να ασχοληθείς με την οργανοποιοία.Τωρα πολλά απο αυτα τα καλούδια μπορεις να τα αποφύγεις όπως πχ αυτο που κάνει τις κυκλικές τομές .Εγω έχω φτιάξει μικρές πατέντες πάνω σ αυτο το μικρο-ρούτερ και κάνω με περισσια άνεση και ακρίβεια όλες τις εργασίες που κάνουν τα εχτρα εξαρτήματα. Αυτα τα λίγα προς το παρόν ,αν θελήσεις αργοτερα μπορώ να διευκρινήσω κατι, ακομα και με φωτο.