Αποστολέας Θέμα: μέρη οργάνου  (Αναγνώστηκε 6244 φορές)

pikolo

• Sr. Member
  • Αριθμός κατασκευών: 3
μέρη οργάνου
« στις: Μαρτίου 21, 2013, 01:05:42 πμ »
Παιδιά που θα βρώ μέρη οργάνου έτοιμα να αγοράσω?παραδείγματος χάρη μια ταστιέρα για μπαγλαμα 36αρα γιατι σκέφτομαι να γλιττώσω κάπια δουλειά απο τον επόμενο που θα κάνω...?εκτοσ απο τον καρελλά που τον βρίσκω λίγο ακριβό την έχει 30 ευρω!

tasarosrock (tasos kar)

• Sr. Member
Απ: μέρη οργάνου
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 21, 2013, 01:47:42 πμ »
φίλε μου πήρα και γώ μιά εβενινη 36αρα απο κωνσταντέλλο 27 ευρώ. την είχα παραγγείλει στις 4 του μήνα και την πήρα σήμερα  >:( >:( >:( >:( δεν με ξαναβλέπει.  για να μη πώ τι μου έλεγε στο τηλεφωνο ... κρίμα και τον είχα συμπαθήσει. μόνο απο έξωτερικό και ας τα πληρώσω διπλά. λέμε να μην ψωνίζουμε απο έξω και να βοηθάμε τα δικά μας μαγαζιά και τελικά @@ .

Κώστας Τρικάλης

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 21, 2013, 07:24:00 πμ »
συμφωνώ είναι απαράδεκτος και θρασύτατος στο τηλέφωνο

ΚαΠα

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 21, 2013, 09:56:54 πμ »
Δες εδώ και εδώ.

Κάποιες επιπλέον πληροφορίες υπάρχουν και στα σχόλια που συνοδεύουν τα παραπάνω.

Όσο για τον Κωνσταντέλλο τι να πει κανείς. Το "απαράδεκτος" δεν φτάνει. Ένα συνοικιακό μαγαζί που το παίζει "μονοπώλειο".
Blog "ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΙ" http://greekluthiers.wordpress.com/
Blog "ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΣ" http://organopoios.wordpress.com/

sofianos

• Jr. Member
  • **
    • Υλικά οργανοποιίας
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 21, 2013, 11:27:04 πμ »
Καλημέρα  :)

Στο e-shop μας διαθέτουμε ταστιέρες για μπαγλαμά από έβενο χαραγμένες, κλίμακα 36, στην τιμή των 18 € μαζί με το ΦΠΑ.

Δυστυχώς εξαντλήθηκε το απόθεμά μας, αλλά θα έχουμε και πάλι στις αρχές Απριλίου.
Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής με courier για όλη την Ελλάδα είναι 6€
Ταστιέρα για μπαγλαμά από έβενο χαραγμένη

ioannis

• Jr. Member
  • **
    • www.bulgariviolins.gr
  • Αγαπημένο ξύλο: maplewood
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 21, 2013, 02:38:31 μμ »
Καλημέρα  :)

Στο e-shop μας διαθέτουμε ταστιέρες για μπαγλαμά από έβενο χαραγμένες, κλίμακα 36, στην τιμή των 18 € μαζί με το ΦΠΑ.

Δυστυχώς εξαντλήθηκε το απόθεμά μας, αλλά θα έχουμε και πάλι στις αρχές Απριλίου.
Το κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής με courier για όλη την Ελλάδα είναι 6€
Ταστιέρα για μπαγλαμά από έβενο χαραγμένη
ταστιερες βιολιου εβενο εχετε και αν ναι σε τι τιμες?

sofianos

• Jr. Member
  • **
    • Υλικά οργανοποιίας
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 21, 2013, 03:10:55 μμ »
Δεν διαθέτουμε ακόμα υλικά για βιολί.
Μόλις οργανωθούμε λίγο καλύτερα, έχουμε σκοπό να εμπλουτίσουμε τη γκάμα των προϊόντων που προσφέρουμε.
Πάντως ταστιέρες για βιολί είναι εύκολο να φέρουμε εαν υπάρξει ζήτηση.  :)

tasarosrock (tasos kar)

• Sr. Member
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 21, 2013, 07:17:15 μμ »
κύριε σοφιανέ την επόμενη φορά.μιας και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος απο όλες σας τις αποστολές. άλλωστε ήμουν και ο πρώτος πελάτης του e-shop σας. ελπίζω να έκανα καλό ποδαρικο.

sofianos

• Jr. Member
  • **
    • Υλικά οργανοποιίας
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 21, 2013, 08:28:51 μμ »
Όντως ήταν πολύ καλό ποδαρικό!  :)  Ευτυχώς που δείξατε κατανόηση .  :D
Δε φαντάζεστε τι τραβήξαμε τότε για να βγάλουμε άκρη με το e-shop και για να στείλουμε στην ώρα της εκείνη την 1η παραγγελία. ;D

pantelis

• Sr. Member
  • επιτρεπεται να πεσεις επιβαλετε να σηκωθεις
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 22, 2013, 07:46:45 πμ »
εισαστε αξιοι Γιωργη μου τη να λεμε και αν διαβασα καλα κατεβασατε και το κουριερ στα 6
καλα νεα.Την καλημερα μου σε ολο το τιμ εκει

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 22, 2013, 08:12:24 πμ »
Όντως ήταν πολύ καλό ποδαρικό!  :)  Ευτυχώς που δείξατε κατανόηση .  :D
Δε φαντάζεστε τι τραβήξαμε τότε για να βγάλουμε άκρη με το e-shop και για να στείλουμε στην ώρα της εκείνη την 1η παραγγελία. ;D
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΑΣΤΟ 7ΑΡΙ ΜΑΛΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΔΟΝΤΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ? ΑΝ ΝΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...........
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

sofianos

• Jr. Member
  • **
    • Υλικά οργανοποιίας
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 22, 2013, 10:40:53 πμ »
εισαστε αξιοι Γιωργη μου τη να λεμε και αν διαβασα καλα κατεβασατε και το κουριερ στα 6
καλα νεα.Την καλημερα μου σε ολο το τιμ εκει

Καλημέρα κι από μας Παντελή! :)
Αφού έχω αρκετές αποστολές το μήνα, ζήτησα έκπτωση από τη Γενική Ταχυδρομική και την πέρασα κατευθείαν στους πελάτες μου.

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΑΣΤΟ 7ΑΡΙ ΜΑΛΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΔΟΝΤΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ? ΑΝ ΝΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...........

Αγαπητέ Κε Ζαρκαδα,
δυστυχώς διαθέτουμε μόνο 5άρι τάστο μαλακό χωρίς δόντι. Όπως και να 'χει, αν θελήσετε να μας ρωτήσετε κάτι, θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 472187

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #12 στις: Μαρτίου 22, 2013, 04:30:40 μμ »
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΥΡΙΟΙ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 22, 2013, 07:34:18 μμ »
τα γούστα οπως είναι γνωστό πληρώνονται και αυτό που κάνουμε είναι ακριβό χόμπι, απλά οι εποχές είναι δύσκολες και πρέπει να προσαρμοστούν όλοι, η κερδοσκοπία η ασυνέπια και η κακή συμπεριφορά δεν έχουν μέλλον ακόμα και στα μονοπώλεια.
τα παιδιά στο σοφιανό είναι άψογοι επαγγελματίες, εχω μιλήσει 3 φορές με το Γιώργο στο τηλέφωνο, έχω κάνει και παραγγελία και όλα πήγαν ρολόι, ακριβώς οπως τα γραφουν στη σελίδα τους, αλλά το κυριότερο είναι ότι μιλάς με άνθρωπο και ανθρωπο σωστό όχι οτι να ναι, γι αυτό και πρωτημώ να πληρώσω 6 ευρω μεταφορικά και να παρω ότι χρειάζομαι απ τα παιδιά αυτά, παρά από κάπου αλλού που σε βλέπουν σαν χαρτονόμισμα, αν και τον περισσότερο καιρό είμαι Αθηνα και μπορώ να βρω ότι θέλω....

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #14 στις: Μαρτίου 22, 2013, 08:33:16 μμ »
Το επιβεβαιώνω κι εγώ. Πρόσφατα είχα συναλλαγή και έμεινα υπερευχαριστημένος. Με το Γιώργο μίλησα κι εγώ, δυό κουβέντες είπαμε και σε δύο ημέρες είχα στα χέρια μου ακριβώς αυτό που ήθελα. Αυτή η κρίση τελικά είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και οι σκιτζίδες να πάνε στο σπίτι τους και να μην ταλαιπωρούν τον κόσμο.
If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

Tags: