Τα ΄χω χάσει τελείως .
Το αντιγραφικό καταληπτό , ο άξονας απο πάνω να υποθέσω ότι είναι αντίβαρο ??
Η κορδέλλα έχει δεύτερο "πλυντήριο-άξονα" απο κάτω ??
Η ρόδα είναι mdf ?? ..... με επίστρωση λάστιχου ??........ σαμπρέλλας ??....... metzeler απο παπάκι γυρισμένο ανάποδα ??
μετάδοση κίνησης ?? ......φωτό ??........... ο κινητηράς του πλυντηρίου κάνει ??
Εγω σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω ρόδες ποδηλάτου κεντραρισμένες πάνω στον άξονα του πλυντηρίου.Μήπως το δοκίμασες??Πεσ το πριν την πατήσω.
Εχω τα άντερα δύο πλυντηρίων , να στα στείλω ??
Τι πίνεις και δεν μας δίνεις ??
ο αξονας στο αντιγραφικο ειναι για αντιβαρο, για να μην σε περνει το βαρος του ρουτερ εμπρος και να εχει πιο ανετες κινησεις.
η κορδελα εχει δυο σετακια εδρανο- αξονα πλυντηριου και οι ροδες ειναι mdf με λαστιχο. ο αξονας του πλυντηριου ειναι κολλημενος ειτε πανω σε ενα αστερι , οπως το πανω εδω,ειτε σε μεταλικη ροδα που ειναι συχρονως και το τειχομα του καδου, οπως ειναι εδω το κατω που δεν φαινεται στο βιντεο. καλο ειναι να ειναι και τα δυο απο ιδιο τυπο πλυντηριου για να μπορεσεις να κανεις το τορνιρισμα σωστα και στους δυο δισκους. αν εχεις δυο τετοια θα τους προσαρμωσεις πολυ ευκολα πανω τους δισκους απο mdf δεν χρειαζεται να μπλεχτεις με ροδες ποδηλατου. μεταδοση κινησης οπως ακριβως ηταν και στην προυγουμενη χρηση του. το μοτερ του πλυντηριου κανει για ενα μικρο κορδελακι οπως αυτο που ειχα κανει παλια
[ Invalid Attachment ]
για κατι τοσο μεγαλο χρειαζεται κατι πιο δυνατο, βεβαια και με αυτο εκοψα ουρια 4 ποντους αλλα.......
Δημητρη αντρεου και Γιαννη immortalx ευχαριστω για τα καλα σας λογια, αλλα δεν ειναι κατι τοσο πολυπλοκο, μπορει να το φτιαξει καθενας. προστατευτικα υπαχουν παντου.
και εγω τον αντιγραφεα θελω να δω κατα ποσο θα κανει καλη δουλεια. υπομονη βρηκα καναδυο τυπους που κανουν επισκευες σε εργαλεια, θα παω αυριο και θα δουμε αν περνει γιατρεια