Αποστολέας Θέμα: Πλειστηριασμοί Εργαλείων-Μηχανημάτων  (Αναγνώστηκε 4953 φορές)

Κοῦρος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυά
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά 50ριά επισκευές για την ώρα
Πλειστηριασμοί Εργαλείων-Μηχανημάτων
« στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 12:03:24 πμ »
Μια πολύ χρήσιμη ιστοσελίδα για όποιους διαθέτουν χρόνο για ψάξιμο. Αφορά πλειστηριασμούς εργαλείων, μηχανημάτων και συσκευών κάθε είδους.

Μου τη σύστησε ο αδερφός μου που δουλεύει στην HSS, μια αγγλική εταιρεία, με θυγατρική στην Ελλάδα, ενοικίασης εργαλείων και μηχανημάτων κάθε είδους.

Από ένα πρόχειρο ψάξιμο που έκανα μερικές μέρες τώρα, έχω βρει μερικά αξιόλογα κομμάτια από εργαλεία καινούργια και μεταχειρισμένα ασχέτως αν δεν υπάρχουν πλέον χρήματα για την αγορά τους. Μπαίνουν σχεδόν καθημερινώς νέα κομμάτια. Διαβάστε και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να δώσετε και ένα δικό σας κομμάτι ή να αγοράσετε ένα που πωλείται.

Επειδή υπάρχει μεγάλη πληθώρα και είναι σχεδόν αδύνατο για κάποιον να τα δει όλα, εάν κάποιος βρίσκει κάτι ενδιαφέρον ας μας το κοινοποιεί μέσω αυτού του θέματος.

Υ.Γ. Φυσικά δεν ξέρω τι παίζεται με τα μεταφορικά. Δασμοί δε νομίζω να υπάρχουν λόγω Ε.Ε.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 30, 2013, 07:26:10 μμ από Κούρος »

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
  • Αγαπημένο ξύλο: οτιδηποτε εκτος απο αυτο που βγηκε απ'τον παραδεισο XD
  • Αριθμός κατασκευών: 6
Απ: Πλειστηριασμοί Εργαλείων-Μηχανημάτων
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 12:38:43 πμ »
Πολυ θα θελα πολυ να χτυπησω ενα τετοιο

Καινουργιο πρεπει να ειχε κανα 400αρι!

Νάσος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Παλίσανδρος / Bumbiga
  • Αριθμός κατασκευών: 9
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 08:08:42 πμ »
Χτύπα το τώρα γιατί αν καβατζάρεις τα πενήντα θα νοιώσεις οτι θάπρεπε να τόχεις κάνει ;D

Φιλικα πάντα

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
  • Αγαπημένο ξύλο: οτιδηποτε εκτος απο αυτο που βγηκε απ'τον παραδεισο XD
  • Αριθμός κατασκευών: 6
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 10:19:53 πμ »
Χτύπα το τώρα γιατί αν καβατζάρεις τα πενήντα θα νοιώσεις οτι θάπρεπε να τόχεις κάνει ;D

Φιλικα πάντα
Χαχαχα! Δεν υπαρχει μια πλεον για εργαλεια, εδω και καμποσο καιρο ισχυει το απαγορευτικο που εβαλε η γυναικα  ;D
Αλλα δεν μπορω να μην ονειρευομαι, ιδιως οταν παω στο εργαστηριο και πιανω στα χερια μου το ταπεινο Einhell  :'(

Tags: