Αποστολέας Θέμα: τά χρόνια επεράσανε καί δέν γυρίζουν πίσω  (Αναγνώστηκε 2103 φορές)

chris

• Hero Member
τά χρόνια επεράσανε καί δέν γυρίζουν πίσω
« στις: Μαΐου 31, 2011, 03:04:27 μμ »
 Νά γιατί ασχολούμαι σέ αυτή τήν υλικεία μέ τήν μουσική καί τίς κατασκευές . Τίς φωτο πού θά δείτε πέσανε τυχαία μετά από 50 χρόνια καί σάς τίς δείχνω γιά νά δείτε πόσο προχωρημένος ήμουν γιά τήν εποχή μου [/url][/url][/img][/img]τήν δεκαετία τού 50 καί 60 καί τώρα γιά νά καταλάβεται ποιός από όλους ειμαι θά σάς πώ. είμαι ο ποιό  όμορφος από όλους. Πλάκα κάνω οΠαναγιώτης ο Καγιάφας θά σάς πεί

chris

• Hero Member
Απ: τά χρόνια επεράσανε καί δέν γυρίζουν πίσω
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 31, 2011, 03:06:45 μμ »
Νά γιατί ασχολούμαι σέ αυτή τήν υλικεία μέ τήν μουσική καί τίς κατασκευές . Τίς φωτο πού θά δείτε πέσανε τυχαία μετά από 50 χρόνια καί σάς τίς δείχνω γιά νά δείτε πόσο προχωρημένος ήμουν γιά τήν εποχή μου [/url][/url][/img][/img]τήν δεκαετία τού 50 καί 60 καί τώρα γιά νά καταλάβεται ποιός από όλους ειμαι θά σάς πώ. είμαι ο ποιό  όμορφος από όλους. Πλάκα κάνω οΠαναγιώτης ο Καγιάφας θά σάς πεί
[/url][/img]

chris

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 31, 2011, 03:08:06 μμ »
[/url][/img]
  [/url][/img]

Elias

• Sr. Member
    • κατασκευη ηλεκτρικης κιθαρας
  • Αριθμός κατασκευών: 3456
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 01, 2011, 12:01:45 πμ »
τελικα δεν μας ειπες ποιος εισαι?

Tags: