Αυτο το θεμα μου διεφυγε.Βαγγελη εκανες και τριχορδο τελικα!! Μπραβο!το εκανες και μας εβαλες τα γυαλια ,οπως παντα κανεις αλλοστε.Θαυμαζω την αρτιοτητα που εχει αυτο το οργανο.Για το κεφαλαιο αισθητικη τι να πω,δεν θα πω..........Τωρα για τον ηχο που ρωτας τους τριχορδους και γενικα τον κοσμο,ειναι σαν να ρωτας ,σ'αρεσει το κοκκινο χρωμα? θα βρεις πολλους που θα σου πουν ναι και αλλους οχι.Τωρα εφοσων γραφω εγω θα σου πω οτι ακουω εναν καθαρο ηχο συγχρονου τριχορδου, εναν ηχο με ογκο ,μπασαριστο ισως ,λογω μεγαλου ηχειου(κανονικου για συγχρονο μπουζουκι),με πολυ καλη διαρκεια.Ηχο που ακους σε τριχορδα του Κλεφτογιαννη και του Καρβουνη, δεν ειναι ηχος τριχορδου Παναγη ,Μουρτζινου ή Σταθοπουλου ,ουτε ζοζεφ του 40-50,ειναι ηχος τριχορδος νεος ,φρεσκος οπως τον εχουμε συνηθισει σημερα απο μεγαλους μπουζουξιδες οπως ο Τριγγας π.χ. Το τριξιμο (αν ειναι τετοιο και οχι χαρακτηριστικο του ηχου του) που λενε οι φιλοι δεν το υπολογιζω καν,ειναι ελαχιστο και οπως ειπαν πολυπαραγοντικο ,αντε να βγαλεις ακρη ,ασε που το συναντας στα καλυτερα μπουζουκια, παντως δεν μου ακουγεται για καθαρο τριξιμο αλλα σαν χαρακτιριστικο του ηχου στην ΡΕ.Φιλε Βαγγελη τα σεβη μου για την ικανοτητα σου και την προσφορα σου εισαι αξιεπαινος.