Αποστολέας Θέμα: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ "ΞΥΛΙΝΗΣ" ΧΟΡΔΙΕΡΑΣ  (Αναγνώστηκε 11700 φορές)

pikolo

• Sr. Member
  • Αριθμός κατασκευών: 3
Απ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ "ΞΥΛΙΝΗΣ" ΧΟΡΔΙΕΡΑΣ
« Απάντηση #45 στις: Απριλίου 28, 2013, 11:12:40 μμ »
Αυτό που λες δεν είναι σωστό. Κάθε άνθρωπος κάπου τα καταφέρνει και κάπου δεν τα καταφέρνει. Το ότι δεν τα κατάφερα εγώ δεν σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρεις κι εσύ. Εγώ δεν το έχω εσύ μπορεί να το έχεις.  Αν είναι να ρίξεις λούστρο με πιστόλι έχει πολλά άλλα βερνίκια να χρησιμοποιήσεις περισσότερο κατάλληλα. Αυτό δίνεται σαν λούστρο μπάλας και είναι και τσουχτερο σε τιμή.

Με τα λούστρα δεν είμαι και γώ καθόλου καλός μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς ένα λούστρο απο τα κατάλληλα που λες γιατι έχω μαύρα μεσάνυχτα .....  :(

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #46 στις: Απριλίου 28, 2013, 11:19:46 μμ »
Τώρα έδεσες. Τα δικά μου όργανα τα δίνω σε άλλον για λουστράρισμα. Είναι το μοναδικό πράγμα που δεν κάνω μόνος μου. Άρα είμαι τελείως ακατάλληλος για να σου απαντήσω. Υπάρχουν όμως μέσα στο φόρουμ και θέματα σχετικά που μπορείς να βρεις πληροφορίες αλλά και φίλοι που έχουν σπουδαίες γνώσεις και ικανότητα στο θέμα και θα μπορούσαν να βοηθήσουν.
If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

pikolo

• Sr. Member
  • Αριθμός κατασκευών: 3
« Απάντηση #47 στις: Απριλίου 28, 2013, 11:22:59 μμ »
χμ....καταλαβα.....και γω ακρη δεν πολυβγάζω με τα λούστρα....έριξα πρόσφατα δύο συστατικών πολυουρεθάνης αλλα χάνεις θεωρώ εγώ πολύ σε ήχο....

yiannis

• Administrator
  • Hero Member
    • Greek luthiers community
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά...
  • Αριθμός κατασκευών: 15 και αυξάνονται!!!
  • Περιοχή: Πειραιάς
« Απάντηση #48 στις: Απριλίου 29, 2013, 09:34:51 πμ »
Γεια σου ρε Βαγγέλη καλλιτέχνη!
Ξεκίνα και το τρίχορδο γιατί η έκθεση πλησιάζει και σε περιμένουμε να μας έρθεις ;)