Αποστολέας Θέμα: Χρήση ροκανιδιού?  (Αναγνώστηκε 2595 φορές)

Δημήτρης Κ

• Full Member
  • Αριθμός κατασκευών: 1 στο 35% :p
Χρήση ροκανιδιού?
« στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 10:32:23 πμ »
Επειδή έχω ήδη μαζέψει 2 σακούλες ροκανίδι και δε μου πάει καρδιά να το πετάξω στα σκουπίδια, έχετε στο νού σας καμιά χρήση?

Έχω ήδη σκεφτεί την πιθανότητα για προσάναμα, αλλά πάλι αν υπάρχει κάποια πιο δημιουργική πιθανότητα...

ρεμα

• Full Member
Απ: Χρήση ροκανιδιού?
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 01:56:59 μμ »
εγω εδινα σε μια καβα ροκανισμενη καστανια για διακοσμηση σε εορταστικα καλαθακια!επισης ροκανιδι χρησιμοποιουν στα pet shops για να βαζουν στα κλουβια απο διαφορα κουνελια χαμστερ κτλ!και για προσανναμα σε ενα ντενεκε με λιγο πετρελαιο ειναι οτι πρεπει!

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 04:07:11 μμ »
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ, ΚΑΣΤΑΝΙΑ, ΚΑΡΥΔΙΑ, ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΙΡΟΚΟ, ΠΟΥΠΙΓΚΕΣ, ΠΑΝΤΟΥΚ, ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΙΜΕΝΑ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Κοῦρος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυά
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά 50ριά επισκευές για την ώρα
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 07:18:42 μμ »
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ, ΚΑΣΤΑΝΙΑ, ΚΑΡΥΔΙΑ, ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΙΡΟΚΟ, ΠΟΥΠΙΓΚΕΣ, ΠΑΝΤΟΥΚ, ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΙΜΕΝΑ

Αν είναι από δρυ ή καστανιά χρησιμοποίησέ το για παλαίωση κρασιού, από οξυά για να φτιάξεις ξύδι, από αφρικάνικα ή οτιδήποτε άλλο αντί να τα κάψεις δώστα σε κάποιον που έχει κήπο. Θα σαπίσουν και θα γίνουν λίπασμα.

Tags: