Τριανταφυλλε.....δεν παιζεσαι...αυτο δεν ειναι καλουπι....αυτο ειναι χειρουργικη επεμβαση

Πραγματικα θα "σου ποναει" να καρφωσεις πανω...!
Μαστρο-Κωστα...θα γινω βαρετος στο τελος ,τα ιδια και τα ιδια...τι να λεμε;

Να σε ρωτησω κατι μπας και μου φυγει η απελπισια

Οταν βαζεις το σκαφος πανω απο λαμπα...."φεγγει" αναμεσα απο τις ντουγες;
Εγω ξεκαλουπωσα το τζουρα χτες-προχτες και τον εβαλα πανω απο λαμπα....τζουρας δεν ξερω αν θα γινει καλος...αλλα σαν πορτατιφ ειναι οτι πρεπει,αφηνει να βγει οσο φως χρειαζεται για ρομαντζαδες!!!

Τον περασα εσωτερικα με λωριδες γαζας και ο θεος βοηθος.
Απο την αλλη εχω τα τερτιπια της ψαροκολλας με την αναθεματισμενη υγρασια της Κερκυρας τωρα που χειμωνιαζει....δεν κρυσταλλωνει,με τιποτα ομως!
Προσπαθω να προχωρησω το σκαφος για μπαγλαμα (χτεσινη φωτο)....σημερα χαραμισα 6-7 ντουγες....οσο κι αν τις πλανιζα καβαλουσαν την προηγουμενη με αποτελεσμα να πλανιζω,να κονταινουν πολυ και "φτου κι απ την αρχη".

Μου σωθηκε η υπομονη για σημερα...δεν κολλησα αλλες.Ειχα ομως τη φαεινη ιδεα να ξεκαλουπωσω ωστε να δω στη λαμπα τις κολλησεις μου...μιας και αυτη τη φορα διαμορφωσα τις ντουγες με ευβλαβεια....Τι το ηθελα;.....Ολες οι κολλησεις "φεγγουν" παλι!!!
Τουλαχιστον μου πετυχε μια μικροεπισκευη στο ουτι ενος φιλου,ελειπε εντελως το κοκκαλο και ειχε ξεκολλησει η ροζετα...εκει τα πηγα περιφημα