Αποστολέας Θέμα: Δημιουργία καναλιού οριακών φιλέτων με DREMEL ROUTER  (Αναγνώστηκε 7822 φορές)

Elias

• Sr. Member
    • κατασκευη ηλεκτρικης κιθαρας
  • Αριθμός κατασκευών: 3456
Απ: Δημιουργία καναλιού οριακών φιλέτων με DREMEL ROUTER
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 22, 2011, 12:48:13 πμ »
αυτο που εχω παρει ειναι μικροτερο, αλλα για μεγαλυτερα χρησιμοποιω το ρουτερ. το κακο ειναι οτι μου εσπασε η μυτη που ανοιγα ακριβως το καναλι για την βεργα που χρησιμοποιω στο μανικι.

ΝΙΚΟΣ

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 24, 2011, 12:02:59 μμ »
Καλησπερα παιδια θα παω να ψαξω και στο πρακτικερ αμα εχει αυτο το συγκεκριμενο!!!!!!αμα παραγγειλω απο το site http://www.stewmac.com  ξερετε ποσο ειναι τα μεταφορικα για να το στειλουν ελλαδα? και επισης θελω να μου πειτε αν ειναι αξιοπιστο το site αυτο ευχαριστω!!!για την βοηθεια παιδια!!!!

Elias

• Sr. Member
    • κατασκευη ηλεκτρικης κιθαρας
  • Αριθμός κατασκευών: 3456
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 24, 2011, 02:37:09 μμ »
εχω αγορασει τον μισο καταλογο απο stewmac. ποτε δεν ειχα προβλημα, οι ανθρωποι ειναι επαγγελματιες. το κοστος στο υπολογιζει πριν στειλεις την παραγγελια. να διαλεξεις τον ποιο αργο τροπο απο τους 2. ετσι θα αποφυγεις το τελωνειο (συνηθως για παραγγελιες μεχρι 250-300 ευρω). μια φορα ειχα παραγγελια γυρω στα 370 ευρω και πληρωσα 99 τελωνειο.

chris

• Hero Member
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 24, 2011, 10:10:53 μμ »
πρίν 1 ευδομάδα παρέλαβα μιά παραγγελία αξέιας  155 ευρώ μέσω έλτα έκανε ακριβώς 8 μέρες   μού τό φέραν καί μέχρι τό σπίτι καί τά μεταφορικά ήταν 15 ευρώ .Τελωνείο δέ δέν ΄πλήρωσα τίποτα

Tags: