Αποστολέας Θέμα: Σουβενιρ απο τις διακοπες!!!  (Αναγνώστηκε 11387 φορές)

john 2004

• Hero Member
Σουβενιρ απο τις διακοπες!!!
« στις: Αυγούστου 21, 2012, 09:10:02 μμ »
εκανα δεκα μερες διακοπες στο χωριο και γυρνοντας ειπα να φερω κανενα αναμνηστικο. εβαλα ολο το σοι και τους γνωστους μου να θυμηθει τι εχει κομμενο στο μετοχι του. δυστηχως δεν ειχα αλλο χωρο στο αυτοκινητο!

[ Invalid Attachment ]

χαρουπιες, αρκετες καρυδιες μικρες ομως, δυο μεγαλα κουτσουρια αμυγδαλια και τεσσερις μουρνιες η μια εξ αυτων 160χ50 μετα το καθαρισμα. τα υπολοιπα θα περιμενουν αλλον ενα χρονο.

Νάσος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Παλίσανδρος / Bumbiga
  • Αριθμός κατασκευών: 9
Απ: Σουβενιρ απο τις διακοπες!!!
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 21, 2012, 11:24:59 μμ »
ΟΚ με τη πρώτη ευκαιρία ραντεβου σε κάποια κορδέλα για να τα .. αξιολογήσουμε ;D
Καλωσήλθες  :)

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 21, 2012, 11:32:12 μμ »
καλησπερα Νασο. αυτο ειναι και το προβλημα, δεν τα πιανει η κορδελα μου. μονο τις καρυδιες εχω καθαρισει μεχρι τωρα και μια μουρια. τα αλλα που εχουν πανω απο 30 διαμετρο θελουν καμια σοβαρη κορδελα.

Κοῦρος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυά
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά 50ριά επισκευές για την ώρα
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 22, 2012, 12:32:09 πμ »
καλησπερα Νασο. αυτο ειναι και το προβλημα, δεν τα πιανει η κορδελα μου. μονο τις καρυδιες εχω καθαρισει μεχρι τωρα και μια μουρια. τα αλλα που εχουν πανω απο 30 διαμετρο θελουν καμια σοβαρη κορδελα.

Γιάννη, κατ' αρχάς καλορίζικα.

Πιστεύω ότι τα περισσότερα θα "μιλήσουν". Θα σε συμβούλευα τα μεγάλης διαμέτρου να τα σκίσεις (έστω και με σφήνες) το συντομότερο ώστε να δεις και το εσωτερικό τους. Σε περίπτωση που υπάρχει ήδη κάποια αρχή προβλήματος (π.χ. ασθένεια) θα την προλάβεις.

Επίσης θα δεις και τα νερά τους ώστε μετέπειτα να τα κόψεις-σκίσεις στην πριονοκορδέλα στα πιο κατάλληλα σημεία.

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 23, 2012, 06:15:27 μμ »
Με το καλό να γίνουν όμορφα όργανα. Έμαθα ότι ήρθες Κρήτη αλλά δεν έριξες σφυρά.  ;D ;D ;D
If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 24, 2012, 12:24:24 μμ »
Αληθεια λεει ο βαγγελης ρε αγορι? Δεν πηγες απο κει?  Α ρε δεν τυχαινει κατι, ενας γαμος, μια βαπτιση, κατι να μπω στο καραβι να δεις.Κομπο θα τη δεσω τη Νησο.................
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Blekos Kerkyra

• Hero Member
  • Ουτε καν ερασιτεχνης...
    • Youtube
  • Αγαπημένο ξύλο: Τιμιο ξυλο
  • Αριθμός κατασκευών: Κατασκευές...επισκευές...!
  • Περιοχή: Κέρκυρα
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 24, 2012, 12:36:28 μμ »
Ε ρε πλουτη και μεγαλεια!....Ποιος στη χαρη σου!
Ωσάν το έρημο δεντρί που'ναι στ'αόρι απάνω
Μ'αρέσει να'μαι αμοναχός με τσι πολλούς δεν κάνω...

https://www.youtube.com/c/blekoskerkyra

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 24, 2012, 01:05:55 μμ »
μην βαρατε ρε, δεν φταιω εγω. προσπαθησα τρεις φορες να κανονισω με τον Θεοδωροπουλο συναντηση για να τον γνωρισω απο κοντα και τρεις φορες το ακυρωσαμε γιατι του ετυχαν δουλειες του παιδιου. την μερα που μπορουσε ο Δημητρης, εγω ειχα βαπτιση και δεν γινοταν. θα ξαναπαμε στο νησι και θα το οργανωσουμε καλυτερα το πραμα.και το Βαγγελη ηθελα να δω και νομιζω οτι εκει γυρω πρεπει να ναι και ο φιλος ο getit. θα τα φτιαξουμε ολα εν καιρο. τα ξυλα τα εκοψα σημερα αλλα ειχαμε εκπληξεις! πολλα απο αυτα θα πανε στο τζακι. εβγαλα για λυρα τρεις αχλαδιες πανεμορφες, δυο καρυδιες μονο! εκοψα και μια καταλαθος που μου εβγαζε λυρα αλλα δεν πειραζει, δυο αμυγδαλιες που ομως πιο σκληρο ξυλο δεν εχω πιασει εγω στα χερια μου, και μια απο χαρουπια επισης πολυ σκληρη. η μια η μουρια ηταν τελιως σαπια και το μεγαλο το καμματι εβγαλε τεσσερεις λυρες, μερικα κομματια για δουγιες(Ανδρεου σου φερνω χριστουγενιατικο δωρο!) και τρεις μαγεριες χοχλιους!!! εχω κρατησει και μερικες καρυδιες για τιποτα πιο μικρο σκαφτο η κανενα λυρακι μικρο (Μακρη περιμενω σχεδια!). οι υπολοιπες χαρουπιες ειχαν απιστευτο χρωμα αλλα λογο μεγεθους θα πανε μονο σε γλωσες λυρας.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 24, 2012, 01:08:14 μμ »
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑΡΙΑ..................ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΙΤΣΕΣ ΣΠΕΣΙΑΛ

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 24, 2012, 01:37:02 μμ »
μην βαρατε ρε, δεν φταιω εγω. προσπαθησα τρεις φορες να κανονισω με τον Θεοδωροπουλο συναντηση για να τον γνωρισω απο κοντα και τρεις φορες το ακυρωσαμε γιατι του ετυχαν δουλειες του παιδιου. την μερα που μπορουσε ο Δημητρης, εγω ειχα βαπτιση και δεν γινοταν. θα ξαναπαμε στο νησι και θα το οργανωσουμε καλυτερα το πραμα.και το Βαγγελη ηθελα να δω και νομιζω οτι εκει γυρω πρεπει να ναι και ο φιλος ο getit. θα τα φτιαξουμε ολα εν καιρο. τα ξυλα τα εκοψα σημερα αλλα ειχαμε εκπληξεις! πολλα απο αυτα θα πανε στο τζακι. εβγαλα για λυρα τρεις αχλαδιες πανεμορφες, δυο καρυδιες μονο! εκοψα και μια καταλαθος που μου εβγαζε λυρα αλλα δεν πειραζει, δυο αμυγδαλιες που ομως πιο σκληρο ξυλο δεν εχω πιασει εγω στα χερια μου, και μια απο χαρουπια επισης πολυ σκληρη. η μια η μουρια ηταν τελιως σαπια και το μεγαλο το καμματι εβγαλε τεσσερεις λυρες, μερικα κομματια για δουγιες(Ανδρεου σου φερνω χριστουγενιατικο δωρο!) και τρεις μαγεριες χοχλιους!!! εχω κρατησει και μερικες καρυδιες για τιποτα πιο μικρο σκαφτο η κανενα λυρακι μικρο (Μακρη περιμενω σχεδια!). οι υπολοιπες χαρουπιες ειχαν απιστευτο χρωμα αλλα λογο μεγεθους θα πανε μονο σε γλωσες λυρας.

Γιάννη με στεναχώρησες που δεν βρεθήκαμε.  :D :D Αλλά επειδή είσαι καλά καλό κοπέλι, την επόμενη φορά θα σε τιμωρήσω με κάμποσες ρακιές παραπάνω  ;D ;D ;D ;D

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 24, 2012, 01:38:27 μμ »
ε να ρθω τοτε το συντομοτερο!!! ολα βιαστηκα εγιναν, μια βδομαδα ειχα μονο.

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 24, 2012, 01:38:49 μμ »
Αληθεια λεει ο βαγγελης ρε αγορι? Δεν πηγες απο κει?  Α ρε δεν τυχαινει κατι, ενας γαμος, μια βαπτιση, κατι να μπω στο καραβι να δεις.Κομπο θα τη δεσω τη Νησο.................

Κωστάκη που είσαι αγόρι μου. ? Αλήθεια λες να σε περιμένουμε ή μόνο λόγια ?  ;D ;D ;D

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 28, 2012, 09:41:07 μμ »
 [ Invalid Attachment ]

καλησπερα φιλοι μου! πηγα σημερα μια βολτα για να παραλαβω ενα  δωρο απο εναν φιλο που το ειχε ταξει απο καιρο. διαστασεις 150χ35 διαμετρο. και παρα πολυ ισιος κορμος. καλα μεχρι εδω ομως πρεπει να το αποθηκευσω για αρκετο καιρο μιας και ειναι φρεσκο. το θεμα ειναι τι πρεπει να του κανω ωστε να ξεραθει ομαλα χωρις να ανοιξει σαν τριανταφυλλο και βγει το μισο αχρηστο. και μιας και ανεφερα το τριανταφυλλο........ Τριανταφυλλε χρειαζομαι τα φωτα σου τι κανουμε?  το σιγουρο ειναι οτι δεν εχω καμια δεξαμενη να το βουτηξω μεσα.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 29, 2012, 03:02:54 μμ »
Πες μας και τι ειναι

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 29, 2012, 03:10:14 μμ »
μουρια ημερη ρε συ Κωστα. αλλα αυτο δεν εχει να κανει με τον τροπο.

Tags: