μην βαρατε ρε, δεν φταιω εγω. προσπαθησα τρεις φορες να κανονισω με τον Θεοδωροπουλο συναντηση για να τον γνωρισω απο κοντα και τρεις φορες το ακυρωσαμε γιατι του ετυχαν δουλειες του παιδιου. την μερα που μπορουσε ο Δημητρης, εγω ειχα βαπτιση και δεν γινοταν. θα ξαναπαμε στο νησι και θα το οργανωσουμε καλυτερα το πραμα.και το Βαγγελη ηθελα να δω και νομιζω οτι εκει γυρω πρεπει να ναι και ο φιλος ο getit. θα τα φτιαξουμε ολα εν καιρο. τα ξυλα τα εκοψα σημερα αλλα ειχαμε εκπληξεις! πολλα απο αυτα θα πανε στο τζακι. εβγαλα για λυρα τρεις αχλαδιες πανεμορφες, δυο καρυδιες μονο! εκοψα και μια καταλαθος που μου εβγαζε λυρα αλλα δεν πειραζει, δυο αμυγδαλιες που ομως πιο σκληρο ξυλο δεν εχω πιασει εγω στα χερια μου, και μια απο χαρουπια επισης πολυ σκληρη. η μια η μουρια ηταν τελιως σαπια και το μεγαλο το καμματι εβγαλε τεσσερεις λυρες, μερικα κομματια για δουγιες(Ανδρεου σου φερνω χριστουγενιατικο δωρο!) και τρεις μαγεριες χοχλιους!!! εχω κρατησει και μερικες καρυδιες για τιποτα πιο μικρο σκαφτο η κανενα λυρακι μικρο (Μακρη περιμενω σχεδια!). οι υπολοιπες χαρουπιες ειχαν απιστευτο χρωμα αλλα λογο μεγεθους θα πανε μονο σε γλωσες λυρας.