Αποστολέας Θέμα: Φωτογραφίες και βίντεο από εργαστήρια 05/08 - 12/08  (Αναγνώστηκε 10070 φορές)

Vagges2010

• Hero Member
Απ: Φωτογραφίες και βίντεο από εργαστήρια 30/07 - 05/08
« Απάντηση #30 στις: Αυγούστου 11, 2012, 07:32:21 μμ »
Τι κάνετε ωρέ, εμένα με εχει πιάσει κατάθλιψη απο το καθισιό διακοπές γαρ, ωρε θα επανέλθω με CNC.

Παντα τέτοια!

Νάσο εσύ έχεις πάθει κατάθλιψη από τις διακοπές. Εγώ από την φοβερή ζέστη. Δεν μπορώ να πλησιάσω στο "εργαστήριο". Σάουνα φυσική. Χθές έβαλα fibran πεντάρι στην οροφή και ένα ανεμιστήρα. Σήμερα η κατάσταση ήταν σαφώς πολύ καλύτερη. Μπορείς να δουλέψεις  αλλά και πάλι έχω ζέστη.
If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

Sirpanos

• Full Member
« Απάντηση #31 στις: Αυγούστου 11, 2012, 09:49:36 μμ »
Μία φωτό από το υπαίθριο εργαστήριο με το εργαλείο για να λυγίζω ντούγιες .
Την πλήρωσε ένα παλιό ράφι για να γίνει το κουτί  ;D

2η φωτό , το σπασμένο μπουζούκι , μία τα κρύα , μία οι ζέστες , ακόμα μισό είναι !!!

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #32 στις: Αυγούστου 12, 2012, 02:29:00 μμ »
Τι κάνετε ωρέ, εμένα με εχει πιάσει κατάθλιψη απο το καθισιό διακοπές γαρ, ωρε θα επανέλθω με CNC.

Παντα τέτοια!

Νάσο εσύ έχεις πάθει κατάθλιψη από τις διακοπές. Εγώ από την φοβερή ζέστη. Δεν μπορώ να πλησιάσω στο "εργαστήριο". Σάουνα φυσική. Χθές έβαλα fibran πεντάρι στην οροφή και ένα ανεμιστήρα. Σήμερα η κατάσταση ήταν σαφώς πολύ καλύτερη. Μπορείς να δουλέψεις  αλλά και πάλι έχω ζέστη.

γιατι fibran  ρε βαγγελη? dow  επρεπε να βαλεις ...ειναι λιγο ακριβοτερο αλλα ειναι....................γεια σας!!!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 12, 2012, 08:20:17 μμ από ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ »
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
  • Αγαπημένο ξύλο: οτιδηποτε εκτος απο αυτο που βγηκε απ'τον παραδεισο XD
  • Αριθμός κατασκευών: 6
« Απάντηση #33 στις: Αυγούστου 12, 2012, 02:50:54 μμ »

Παντα τέτοια!
Μια απ'τα ιδια Νασο, με εχει πιασει απιστευτη τεμπελια! Θα επανελθω με ακομη μια 7χορδη ομως  ;D

Νάσος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Παλίσανδρος / Bumbiga
  • Αριθμός κατασκευών: 9
« Απάντηση #34 στις: Αυγούστου 12, 2012, 04:59:20 μμ »

Μια απ'τα ιδια Νασο, με εχει πιασει απιστευτη τεμπελια! Θα επανελθω με ακομη μια 7χορδη ομως  ;D
Αντε να επανελθουμε στην ενεργό δράση να ανάψουνε τα αίματα ;D
Το καλό των διακοπών οτι παράτησα για λίγο τα εργαλεία και ξανάπιασα τα όργανα, θυμήθηκα για πιο λόγο μπήκα στην οργανοποιεία ;)

Βαγγέλη έχω καιγω ζέστη στο εργαστήρι περιμένω το Σεπτέμβρη να δροσίσει για να βάψω έχω τρείς ακουστικές που δεν έχω δείξει παλιότερα όργανα με αρκετές ατέλειες, πρέπει κάποτε να τις τελειώσω .

Tags: