Αποστολέας Θέμα: Κάρμα  (Αναγνώστηκε 8194 φορές)

theodoropoulos

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Padauk
Κάρμα
« στις: Ιουλίου 18, 2012, 09:24:06 πμ »
καταλαβα...οκ...
να πω κατι ασχετο???αυτο το καρμα τι νοημα εχει??και τι νοημα εχει να βαθμολογει καποιος ανωνυμα???το εβλεπα εχθες και βλεπω τελικα κοσμος μου "ριχνει" αρνητικες ψηφους...το να το κανεις σαν το youtube ανωνυμα σε μια παρεα που ειμαστε μου φαινεται καπως...θα εκτιμουσα πολυ να μου ελεγε καποιος ,ξερεις τ φιλε,εισαι λαθος εδω και εδω οπως τωρα με τον Νασο που εχουμε ενα ομορφο διαλογο και οχι να μου βαζουν αρνητικες καποιοι στο ετσι....καλα στα αρχι!@ μου  το καρμα ,αλλα με ενδιαφερει ποοιοι ειναι φιλοι μου και ποιοι μαλακες εδω...οκ?
τους φιλους μου τους ξερω καλα και αυτοι το ιδιο...

Vagges2010

• Hero Member
Απ: Κάρμα
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 18, 2012, 09:46:52 πμ »
Σωστός !!!!!!!!!!!!!!!
If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 18, 2012, 02:42:51 μμ »
ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ...................ΤΟΧΩ ΠΕΙ ΚΙ ΕΓΩ.  ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ. ΕΛΑ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑΝΝΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ? ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΝΟΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΓΙΟΒΑΝ ΤΣΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΗΦΟΡΟ........................ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

theodoropoulos

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 18, 2012, 02:58:29 μμ »
χαχα σου εδωσα θετικη ψηφο!!!!!!!!!!!!
 :) ;) :D ;D

Κοῦρος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυά
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά 50ριά επισκευές για την ώρα
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 18, 2012, 11:14:52 μμ »
Επειδή το συγκεκριμένο ζήτημα αποτέλεσε θέμα συζήτησης και στο παρελθόν με κάποιους που για πλάκα έβαζαν αρνητικές ψήφους εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία τους ( >:( >:( >:( >:( ) και αφού δεν απέδωσε και αυτό που ο Γιάννης (administrator) έκανε επαναφέροντάς το, δίνοντας δικαίωμα ψήφου σε μέλη με τριάντα δημοσιεύσεις και πάνω και επιπροσθέτως να εμφανίζεται η διαφορά θετικών και αρνητικών ψήφων, ανοίγω αυτό το θέμα ώστε να τοποθετηθεί η πλειονότητα των μελών σχετικά με την παραμονή του κάρμα ως έχει, με την πλήρη κατάργησή του ή με αλλαγή του και δικαίωμα μόνο θετικών ψήφων.

Υ.Γ. Επειδή μια αρχική συζήτηση, ώστε να ακουστούν οι γνώμες των μελών, είναι καλύτερη από μια "ψυχρή" ψηφοφορία, αυτή μπορεί και να υπάρξει στο τέλος.

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 19, 2012, 03:23:19 πμ »
δεν καταλαβα πως ακριβως του ηρθε του Δημητρη να θεσει το θεμα αυτο σημερα (δικιο εχει βεβαια)
αλλα η αληθεια ειναι οτι σχεδον ειχα ξεχασει οτι υπαρχει. μονο καμια φορα που πεφτει το ματι μου σε καποιον που εχει αρνητικο καρμα με κανει να αναρωτιεμαι τι σοι εγκλημα μπορει να εκανε και τον τιμωρησαν!(και καλα).  ενταξει καποια στιγμη με ανοχλησε που εφαγα κατι αρνητικες ψηφους αγνωστο απο ποιους. μετα λεω σιγα μην σκεφτομαι τι θα γραψω μην τυχων ενοχληθει καποιος. ε οχι, αν το πιστευεις το γραφεις και τελιωσε (χωρις να προσβαλεις κανεναν).και απλα ξεχνας οτι υπαρχει. μακαρι να φτασει το μειον σαν το χρεος της Ελλαδας. αρα ειμαι ενας απο αυτους που πιστευουν οτι δεν χρειαζεται το καρμα στο φορουμ, οποιος μπορει να διαβασει Ελληνικα και εχει κριση σχηματιζει γνωμη για τον καθε εναν απο εμας και την κρατα για τον εαυτο του. δεν χρειαζεται να δω το 22 του Ανδρεου για να καταλαβω ποιος ειναι!!! τον γνωρισα τον διαβασα τον παρακολουθησα σε διαφορα βιντεο να θελει να μεταφερει σε ολους μας αυτα που γνωριζει.  ομως για μενα ειναι το ιδιο με καθε αλλον εδω μεσα που γουσταρει ολο αυτο που συμβαινει. σε αυτον που δεν του αρεσει ολο αυτο απευθυνεται το καρμα και γινεται ενα μεσο για να χαλασει το κλιμα ανεπιτυχως! καλυτερα να μην υπαρχει η ακομα καλυτερα αν ειναι να μεινει, καντε το επωνυμο. ποιος, ποτε και σε ποιο θεμα ψηφισε αρνητικα. για να ειμαστε δικαιοι! γνωμη μου!

theodoropoulos

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 19, 2012, 08:47:16 πμ »
οχι απλα ειναι σαν να πεφτουν οι μασκες και μια στιγμη συνειδητοποιω οτι μοιραζουμε αβερτα πληροφοριες που οι ιδιοι μοχθησαμε (Ο βαγγελης ειναι το κλασσκιο παραδειγμα πλεον) σε ατομα που οχι μονο δεν αξιζει αλλα μπορει να σου ριξουν αρνητικη ...εγω προσωπικα δεν ξαναμοιραζομαι δημοσια καμμια πληροφορια απλωχερα να την παρει καποιος...και τωρα θα φαω και αλλες αρνητικες και θα το ευχαριστηθω....Προσωπικα με μηνυματα να γινω χαλι να με πατησετε,αλλα οχι αλλο...

yiannis

• Administrator
  • Hero Member
    • Greek luthiers community
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά...
  • Αριθμός κατασκευών: 15 και αυξάνονται!!!
  • Περιοχή: Πειραιάς
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 19, 2012, 12:41:48 μμ »
Γεια σας και από εμένα.

Και εγώ ήμουν αρνητικός στην εφαρμογή του κάρμα αλλά υπάρχουν και υπέρμαχοι του, οπότε καλώς ανοίχτηκε η συζήτηση για να δούμε τι πιστεύετε όλοι και αν θα το καταργήσουμε ή όχι.

Δημήτρη η απόφαση που πήρες να μην ξαναμοιραστείς ανοιχτά τις γνώσεις σου παρά μόνο με προσωπικά μηνύματα είναι δικαίωμά σου αλλά πιστεύω ότι είσαι λάθος και θα σου εξηγήσω γιατί.
Όπως προείπε και ο Τριαντάφυλλος για να βάλει κάποιος ψήφο θετική ή αρνητική στο κάρμα πρέπει να έχει τουλάχιστον 30 μηνύματα στο φόρουμ και αυτό σημαίνει οτί οι θετικές ή αρνητικές έχουν μπει από ανθρώπους που έχουμε επικοινωνία και έχουμε "γνωριστεί" κάπως.
Οπότε πες πως είμαι εγώ που ρίχνω τις αρνητικές για πλάκα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, αυτό δεν θα με εμποδίσει να επικοινωνήσω μαζί σου για πληροφορίες με Π.Μ. Και εσύ μη γνωρίζοντας πως σε μαυριζω στο κάρμα να με βοηθάς.
Όπως βλέπεις δεν οδηγεί κάπου,πέρα του ότι οι γνώσεις σου που είναι σημαντικές για αυτό το φόρουμ δεν θα είναι ανοιχτές για επισκέπτες που δεν συμμετέχουν στις συζητήσεις, αλλά και δεν επηρεάζουν σε τίποτε το κάρμα του καθενός.

Ελπίζω να το ξανασκεφτείς φίλε Δημήτρη και απλώς μην ασχολείσαι...

chris

• Hero Member
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 19, 2012, 01:24:05 μμ »
Φρόνιμα- Φρόνιμααααααααααααα είμαστε όλοι μία οικογένεια πού μοχθή γιά τό καλύτερο καί γιαυτό θά πρέπει νά υπάρχη ο αλληλοσεβαζμός. Γιά να είμαι ηλικρινής  τί σημαίνη αυτό τό κάρμα ενώ τό βλέπω 2 χρόνια δέν ήξερα μέχρι καί  σήμερα πού έγινε λόγος . ¨Αν είναι αυτό πού κατάλαβα τότε ανεξαιρέτως  βάζω σέ όλους παλαιούς καί νέους από μία θετική ψήφο  γιατί όλοι προσέφεραν καί ανάλογα μέ τίς γνώσεις τού καθενός τά μέγιστα γιά νά γίνη γνωστό τό φόρουμ καί καθημερινώς νά προσελκιει καί καινούρια μέλη φθάνωντας τά 303 γιαυτό θά ξαναπώ φρόνιμααααααααααααα.

ΚαΠα

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 19, 2012, 01:31:16 μμ »
Είναι νομίζω παραπάνω από σίγουρο ότι το πληκτρολόγιο και η οθόνη δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος να επικοινωνεί κανείς. Όταν μάλιστα μέσω αυτών θα πρέπει να μεταφερθούν συναισθήματα ή απλώς διάφορα επίπεδα έντασης των εκφράσεων όπως αυτά που διατυπώνει ο καθένας μας στον καθημερινό λόγο, τότε υπάρχει θέμα και πολλές φορές μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα απο το πουθενά.

Επίσης, στα περισσότερα φόρουμ παρουσιάζεται το φαινόμενο να εμφανίζονται "τα κουφά λιοντάρια" που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δημιουργούν προβλήματα. Τα άτομα αυτά είναι άμεσα αναγνωρίσιμα και καθένας καταλαβαίνει ποιός κάνει καλόπιστη κριτική και ποιός εκφράζει απόψεις με προβοκατόρικο τρόπο για δημιουργήσει πρόβλημα ή για να κάνει τον καμπόσο.

Με αυτά και μ' αυτά, δεν νομίζω ότι προσφέρει τίποτε η οποιασδήποτε μορφής "βαθμολόγηση" των μελών θετική ή αρνητική. Αφού ο λόγος μας είναι δημόσιος όλοι γνωρίζουν και καταλαβαίνουν, ποιος είναι ο αξιόλογος, ο γνώστης, ο ταπεινόφρων, ποιός έχει διάθεσει να μοιραστεί γνώσεις, κτλ κτλ  και ποιός είναι ο "πονηρός" που ψαρεύει ότι τον βολεύει χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα να κατηγορήσει, να θάψει κτλ.

Τέλος ο καθένας μας έχει μια προσωπική στάση απέναντι στα πράγματα. Οι περισσότεροι εδώ μέσα νομίζω ότι είναι ανοικτοί και πρόθυμοι στη μετάδοση της γνώσης. Αν μερικοί "έξυπνοι" προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν και παράλληλα να κοροϊδεύουν, ας μην τους αφήσουμε να καταστρέψουν αυτό που έχει κατακτήσει το φόρουμ μέχρι σήμερα.

ΥΓ
Συγνώμη για το μακροσκελές του μηνύματος.

Blog "ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΙ" http://greekluthiers.wordpress.com/
Blog "ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΣ" http://organopoios.wordpress.com/

chris

• Hero Member
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 19, 2012, 01:34:00 μμ »
Σωστός. Παναγιώτη πού βρίσκεσε τώρα?

Blekos Kerkyra

• Hero Member
  • Ουτε καν ερασιτεχνης...
    • Youtube
  • Αγαπημένο ξύλο: Τιμιο ξυλο
  • Αριθμός κατασκευών: Κατασκευές...επισκευές...!
  • Περιοχή: Κέρκυρα
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 19, 2012, 01:53:58 μμ »
Και για εμενα ανουσιο ειναι αυτο το καρμα...καποια περιοδο ειχε καταργηθει αν δεν κανω λαθος!

Ποτε δεν εδινα βαση σε αυτο αν και εχω βαθμολογησει θετικα καποια ατομα εδω μεσα.
Καλυτερα να καταργηθει ωστε να μην παιζουν ιντριγκες ;D
Ωσάν το έρημο δεντρί που'ναι στ'αόρι απάνω
Μ'αρέσει να'μαι αμοναχός με τσι πολλούς δεν κάνω...

https://www.youtube.com/c/blekoskerkyra

pantelis

• Sr. Member
  • επιτρεπεται να πεσεις επιβαλετε να σηκωθεις
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 19, 2012, 04:34:38 μμ »
καταλαβα...οκ...
να πω κατι ασχετο???αυτο το καρμα τι νοημα εχει??και τι νοημα εχει να βαθμολογει καποιος ανωνυμα???το εβλεπα εχθες και βλεπω τελικα κοσμος μου "ριχνει" αρνητικες ψηφους...το να το κανεις σαν το youtube ανωνυμα σε μια παρεα που ειμαστε μου φαινεται καπως...θα εκτιμουσα πολυ να μου ελεγε καποιος ,ξερεις τ φιλε,εισαι λαθος εδω και εδω οπως τωρα με τον Νασο που εχουμε ενα ομορφο διαλογο και οχι να μου βαζουν αρνητικες καποιοι στο ετσι....καλα στα αρχι!@ μου  το καρμα ,αλλα με ενδιαφερει ποοιοι ειναι φιλοι μου και ποιοι μαλακες εδω...οκ?
τους φιλους μου τους ξερω καλα και αυτοι το ιδιο...
τις ειδιες σκεψης εχω και εγω με τον theodoropoulos ας μας πει καπιος πιο το νοημα !!

Ανδρέου Δημ.

• Hero Member
    • Κατασκευες
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 19, 2012, 04:47:40 μμ »
Εγω ειχα προτεινει στον Γιαννη στην αρχη να βαλει καποιο κουμπι μπραβο οπως ειχε το αλλο φορουμ και ηταν πολυ καλο! Τελικα δεν μπορουσε να το κανει και εβαλε το καρμα!!
Στην αρχη δεν υπηρχε προβλημα αλλα καποια στιγμη παρατηρησα οτι εριχναν αρνητικες ψηφους σε ανθρωπους που προσεφεραν πραγματα! Καποια στιγμη μιλησα με τον Βαγγελη και τον Ζαρκαδα για αυτο το θεμα και ειπαμε οτι ειναι λαθος να σε ψηφιζει αρνητικα καποιος κρατωντας την ανωνυμια του!
Καποια στιγμη και μενα οτι ανεβαζα αμεσως εριχναν αρνητικη αλλα το αποκορυφωμα ηταν οταν ο
φιλος Γιωργος sforzando μετα απο την αναλυτικοτατη παρουσιαση για τα βερνικια εφαγε αρνητικη!
Τοτε ειπα στον Γιαννη να αφαιρεσει την αρνητικη ψηφο και να αφησει μονο τη θετικη!
Δεν ειχε αυτη τη δυνατοτητα και το αφαιρεσε τελειως αλλα μετα απο καποιο διαστημα το επανεφερε χωρις να φαινεται η αρνητικη ψηφος! Πιστεψα οτι λυθηκε το προβλημα και μεχρι χθες δεν ειχα καταλαβει οτι υπαρχει η δυνατοτητα για αρνητικη ψηφο! Μετα απο αυτο το θεμα προσεξα οτι μπορει καποιος να βαλει αρνητικη! Εγω ειμαι της γνωμης ή να αφαιρεθει τελειως το καρμα ή να μεινει μονο η θετικη ψηφος!

Παντως αυτο δεν συνιστα λογο να σταματησουμε να δειχνουμε τις κατασκευες μας και να απανταμε
κατι σε οποιον ρωτα! Τοτε δεν θα ειχε λογο υπαρξης το φορουμ!
Και μην ξεχναμε μεσα απο το φορουμ εχουμε αποκτησει τεραστια γνωση!
Επισης αυτοι που το κανουν και ριχνουν αρνητικες επιλεγμενα μπορει να ειναι ανθρωποι
με συμφερον να σταματησει αυτη η υπεροχη δουλεια που κανουμε και να μας κανουν να μαλωσουμε!

theodoropoulos

• Hero Member
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 19, 2012, 05:17:46 μμ »
συγνωμη βρε παιδια,το ξερετε οτι σας αγαπαω ολους εδω μεσα..ετσι???
απλα στην ζωη μου αν περασει καποιος ασχετος απο  τον δρομο και μου πει κατι αρνητικο,εγω θα το εκλαβω ως σωστο και το πρωτο που θα κανω ειναι να κατηγορησω τον εαυτο μου χωρις να σκεφτω ποιος ειναι αυτος που το ειπε.Ο Βαγγελης μου εμαθε το αντιθετο,απλα και εγω λεω μεσα μου ,τι φταιω τι δεν κανω καλα και καποιος εχει παραπονο,να βοηθηθουμε ολοι...το να εξαφανιζεται στην ανωνυμια με εκνευριζει.Ξερετε θελει και λιγο να εισαι κωλοπετσωμενος ωστε να αγνοοεεις.τελος παντων εγω ειμαι εδω για ολους....και μαλιστα καποια ατομα ειναι τοσο αξιολογα και περνανε σε επιπεδο αδερφου που δεν μπορω να αρνηθω τιποτα...το ξαναειπα,με σκλαβωσαν τοτε στην εκθεση....για αυτους ειμαι χαλι....\

ΥΓ:με νουμερα ειχα δει μια φοραα ειχα φτασει 11 νομιζω..μπορει να λεω μαλακιες....αρα 8 ατομα με γιουχαισαν....8 ατομα για μενα ειναι προσβολη.....

Tags: