Αποστολέας Θέμα: Τρίχορδο καί μπράτσο  (Αναγνώστηκε 2186 φορές)

chris

• Hero Member
Τρίχορδο καί μπράτσο
« στις: Ιουλίου 01, 2012, 12:39:38 μμ »
Φίλε Κωνσταντή η παριμεία λέει .¨Οπου υπάρχει πρόβλημα υπάρχει καί τό σφυρί.Τελειωμένο όργανο μέ έβγαλε από τα ρούχα μου σχετικά από τό μπράτσο. Καί θα εξηγήσω. ¨Οταν έκανα τό μπράτσο κατάλαβα ότι θά ήταν αδύνατο τόσο λεπτό μάνικο νά συνκρατήση τίς τάσεις τών χορδών αλλά αφού αυτά είναι τά μέτρα προχώρησα .Τό μπράτσο έγινε μέ τρείς κόντρες 2 παλίσανδρο καί 1 κελεμπέκι τών 5μμ πάχος καί τό υπόλοιπο από φλαμούρι.Νά τονίσω ότι κελεμπέκι καί παλίσανδρο είναι παλαιά τουλάχιστον 3 χρόνια μόνο στά δικά μου χέρια. Επείσης τό έκανα φαρδύτερο καί παχίτερο κατά 1 μμ από ότι μέτρα μού έδωσες ήτοι λεμός 23μμ τρύπα 31 μμ. τό μπρατσο αρνιτική κλίση 3 μμ όπως συνήθως στα τετράχορδα. Αποτέλεζμα όταν κούρδισα τό όργανο καβαλάρης 12 μμ ύψος μούβγαλε καί καλή φωνή χαμογέλασα. Τήν άλλη μέρα σηκώθηκαν οι χορδές κατά 5 μμ.Κατεβάζω τόν καβαλάρη στά7 μμ εντάξει λέω ΄τρα χαμηλά οκαβαλάρης αλλά τί νά κάνουμε δέν νομίζω νά πάρει άλλο. Τήν άλλη μέρα 4 μμ ψηλότερα οι χορδές ,έ πόσο νά κατέβη άλλο ο καβαλάρης οίδα δέ από τό μέρος τίς μπουρκγάνας μέ τό στράβωσε καί στά δίπλα. ¨Ε τότε πάνω στά νεύρα μου πήρα τό σφυρί καί τό πήρε ο διάολος. πάω γιά άλλο μάνικό καί μάλλον γιά τετράχορδο μιά καί πού τό σκάφος  ούτε κάν θυμίζη τρίχορδο  μέ μόνη διαφορά 1,5 μμ κοντύτερο τό σκάφος στό φάρδος τό ίδιο μέ τεράχορδο νά καί τά χάλια μου μετά σού λέει οτριαντάφυλλος μαστρο χρήστο. τρίχες κατσαρέςτήν στιγμή πού δέν ξέρουμε νά κάνουμε ένα μάνικο τίς προκοπής.

Κοῦρος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυά
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά 50ριά επισκευές για την ώρα
Απ: Τρίχορδο καί μπράτσο
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 01, 2012, 12:56:10 μμ »
.................................μετά σού λέει οτριαντάφυλλος μαστρο χρήστο. τρίχες κατσαρέςτήν στιγμή πού δέν ξέρουμε νά κάνουμε ένα μάνικο τίς προκοπής.

Μάστορας με Μ κεφαλαίο Μαστρο Χρήστο!!!! ;) ;) Το λέω και το υπογράφω!!!!!!

Στραβές συμβαίνουν παντού. Η ουσία είναι να τα "σπάμε" αλλά να μην απογοητευόμαστε!!!!!! :D :D

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
Απ: Τρίχορδο καί μπράτσο
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 01, 2012, 02:25:20 μμ »
ΚΥΡ ΧΡΗΣΤΟ ΚΩΣΤΑΝΤΗ ΕΝΟΕΙΣ ΕΜΕΝΑ? ΑΝ ΝΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΙΧΟΡΔΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΑΝΙΚΟ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΦΑΔΙ ΑΚΛΟΝΗΤΟ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΧΑΡΑΖΑ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΙΟΝΙ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑ ΛΑΘΟΣ ΤΑΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΞΑ ΤΑΣΤΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΣΤΡΩΣΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΧΘΕΣ. ΠΑΝΤΟΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΣΦΥΡΙ ΚΑΚΩΣ ΕΠΙΑΣΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ Ο ΑΝΔΡΟΝΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΤΡΑΧΟΡΔΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ( ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟ) ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ...ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ.....ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Tags: