Να ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου το Γιάννη john 2004 (καλά καλό κοπέλι) και τους Κρήτες του Χαϊδαρίου χάρη στους οποίους μπόρεσε να πραγματοποιηθεί η έκθεση.
Μερικές σύντομες εντυπώσεις. Πρώτα από όλα χάρηκα που γνώρισα αρκετούς από τους συμφορουμίτες. Κύριοι είστε όπως ακριβώς σας είχα φανταστεί κρίνοντας από τα γραφόμενα σας. Κύριοι με κεφαλαίο το Κ, εξαιρετικοί άνθρωποι και εξαιρετικοί οργανοποιοί. Πραγματικά ενθουσιάστηκα από την γνωριμία και όσον αφορά το υλικό που εκτέθηκε πραγματικά παρουσιάστηκαν πολύ εξαιρετικά και εντυπωσιακά όργανα, που πιστεύω πάρα πολλοί επαγγελματίες θα ζήλευαν.
Επίσης χάρηκα πάρα πολύ και συγκινήθηκα, από το γεγονός του ότι παρότι ο φίλος μου ο Δημήτρη Θεοδωρόπουλος έλειπε, στην ουσία στην πραγματικότητα φροντίσατε να βρίσκεται μεταξύ μας. Σας διαβεβαιώ γνωρίζοντας τον προσωπικά, ότι το αξίζει απόλυτα.
Σας ευχαριστώ όλους για τα πολύ ωραία συναισθήματα που ένοιωσα κάνοντας έστω και αυτόν τον λίγο χρόνο παρέα μαζί σας και όταν με το καλό φθάσω στο Ηράκλειο θα ανεβάσω κι εγώ τις φωτογραφίες που τράβηξα.