Κι εγω δεν ξερω πως την πατησα ετσι.Θες το κρασι, θες η καλη παρεα, και ξαφνικα σκαει μυτη ο αδερφος του Γιωργου και βλεπει τα οργανα.Ρε μου λεει, εσυ τα φτιαχνεις? μπραβο.................εχω ενα παλιο μπουζουκι και τοχω παρατημενο, να στο δοσω να το φτιαξεις? Και τοφερε.Στην αρχη δεν ειδα τιποτα( μαλον με ειχε βαρεσει) μολις το εφερα στο μαγαζι κι ανοιξα την βαλιτσα πηγα να λυποθιμησω.Οπου κι αν ακουμπησεις πανω στο οργανο.............. θελει απο λιγη εως πολυ δουλεια.Αρχιζω.................σπασμενο η μαλον ξεκολημενο καραολο, ξεκολημενοι τσαμπουκαδες,σπασμενο καπακι , ξεκολημενη ταστιερα στον τακο, σπασμενη κολαντζα, και το ποιο βασικο.....................ξεκολημενο μανικο.Τον πηρα τηλ....ρε μαλακα παλευατε του λεω με το μπουζουκι? Ο αδερφος μου λεει αυτος........εγω τι ξερω, κοιτα κωστα αν φτιαχνετε φτιαχτο αλλιως πετα το στα σκουπιδια.Ε λοιπον εχω βαλει στοιχημα με τον εαυτο μου να το φτιαξω, οτι κι αν μου κοστισει σε ωρες δουλειας κι ας αλλαξω καπακι, γιατι δεν εχει περιμετρικο συριτι να παταει καλα, και γι αυτο εσπασε το παλιο.Το προβλημα μου ειναι το μανικο.Πως ξεκολαει ενα μανικο που κουνιεται αλλα δεν βγαινει?