Παράθεση από: Vagges2010 στις Μάιος 03, 2012, 11:27:37 μμΧρήστο τι είναι αυτά που κάνεις ρε φίλε. Πάνω που είπα να αρχίσω ένα τρίχορδο, εμφανίζεσαι με την τριχορδάρα και με κομπλάρεις. ΧΑΧΑΧΑΧΑΛοιπόν έχω πει και άλλες φορές ότι υποκλίνομαι στις δουλειές σου. Αυτή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και προσδοκία. Εμφάνιση τρέλα, ήχος τρέλα και βρε παλιόπαιδα όλοι παίζετε φοβερά. Έχω αρχίσει και ζηλεύω. Χρήστο τα συγχαρητήριά μου και περιμένω να το δω λουστραρισμένο.Ειδες βαγγελακο μου πως παιζουν ολοι εδω μεσα?Οχι σαν κι εμας τους δυο που θα παμε στη συναντηση και θα καθομαστε στην γωνιτσα μας σαν τρομαγμενα περιστερια( αγγκαλιτσα ομως).Ρε παλιοπαιδα σας ζηλευω που παιζεται τοσο ομορφα.Χρηστο στον ζυγο επανω δεν εχεις κοκαλο να βαλεις? τωρα το ειδα.Βαλε και θα δεις.............αλλο τοσο καλυτερα θα παιζει νομιζω
Χρήστο τι είναι αυτά που κάνεις ρε φίλε. Πάνω που είπα να αρχίσω ένα τρίχορδο, εμφανίζεσαι με την τριχορδάρα και με κομπλάρεις. ΧΑΧΑΧΑΧΑΛοιπόν έχω πει και άλλες φορές ότι υποκλίνομαι στις δουλειές σου. Αυτή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και προσδοκία. Εμφάνιση τρέλα, ήχος τρέλα και βρε παλιόπαιδα όλοι παίζετε φοβερά. Έχω αρχίσει και ζηλεύω. Χρήστο τα συγχαρητήριά μου και περιμένω να το δω λουστραρισμένο.