Αποστολέας Θέμα: Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη  (Αναγνώστηκε 13316 φορές)

Κοῦρος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυά
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά 50ριά επισκευές για την ώρα
Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη
« στις: Απριλίου 22, 2012, 09:31:08 μμ »
Φίλοι μου καλησπέρα.

Μετά από αλλεπάλληλες αναβολές κατάφερα τελικώς να προγραμματίσω ένα ταξίδι στη Χαλκιδική από 20 έως και 27 Μαΐου. :D :D :D

Με τη ευκαιρία λοιπόν αυτή θα ήθελα να συναντηθούμε και να γνωριστούμε όσα μέλη του χώρου (όχι μόνο βορειοελλαδίτες) το επιθυμούν σε μια "μάζωξη" σε κατάλληλο χώρο (καμιά ταβέρνα θα ήταν ότι καλύτερο κατά τη γνώμη μου).

Καταλληλότερη ημερομηνία νομίζω είναι το Σάββατο, 26 Μαΐου. Η επιλογή του χώρου, επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός από στέκια στη Θεσσαλονίκη, επαφίεται στους Θεσσαλονικείς που πιθανόν το επιθυμούν να συναντηθούμε.

Ακούω δηλώσεις συμμετοχής αλλά και γνώμες και προτάσεις τόσο για την ημερομηνία όσο και για το χώρο.

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
  • Αγαπημένο ξύλο: οτιδηποτε εκτος απο αυτο που βγηκε απ'τον παραδεισο XD
  • Αριθμός κατασκευών: 6
Απ: Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 22, 2012, 09:48:51 μμ »
Εγω ειμαι μεσα  ;D

Χρήστος Φυλλαρίδης

• Sr. Member
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 23, 2012, 12:47:29 πμ »
Νατα μαααας!!!! λοιπον "πηρε και βραδιαζει" ,"χατζη μπαξε" ,μια αλλη ταβερνα στην Καλαμαρια,δεν θυμαμαι ονομα αυτη τη στιγμη, θα μαθω ομως,εκει θα εχουμε γουστα πολλα παιζει ενας  καλος φιλος......δεν μου 'ρχεται κατι αλλο στο μυαλο....αααα το Νιαβεντι στην Ολυμπιαδος δεν θυμαμαι ομως αν λειτουγει ακομη

Χρήστος Φυλλαρίδης

• Sr. Member
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 23, 2012, 12:50:15 πμ »
Τομπουρλικα

ρεμα

• Full Member
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 24, 2012, 01:46:55 μμ »
εκτος απροοπτου μεσα κι εγω!

salokin

• Newbie
  • *
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 26, 2012, 10:02:36 πμ »
καλησπερα και απο εμενα... νεο μελος... μπηκα και να συλεξω πληροφοριες και εαν βρω χρονο (και χρηματα) να συνεχισω τον μπαγλαμα μου. Ελπιζω να τα καταφερω και να σας γνωρισω απο κοντα. Στεκια στην Θεσσαλονικη εχει πολλα..... ;D

moytro

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: rosewood
  • Αριθμός κατασκευών: 7
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 26, 2012, 12:08:01 μμ »
Κι'εγω ειμαι μέσα!

Κοῦρος

• Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 24, 2012, 11:24:54 μμ »
Φίλοι μου,
σε ποια απ' τις τρεις ταβέρνες που πρότεινε ο Χρήστος (Χατζή Μπαξέ, Πήρε και Βραδυάζει και Τομπουρλίκα) να κλείσω τραπέζι;

(Το Νιαβέντι δυστυχώς έμαθα ότι έχει κλείσει).

Χρήστο αυτές έχουν και μουσική; Ξέρει κάποιος τηλέφωνο;

Πάντως προχτές έφαγα με ένα φίλο σε ένα μαγαζάκι που λέγεται "Μπαζαγιάζι" και είναι σε μια στοά στην Β. Ηρακλείου (στο κέντρο) που τα μεζεκλίκια του ήταν άλλο πράμα. Δεν είχε μουσική αλλά είχε μια γκαρσόνα .............

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 24, 2012, 11:51:49 μμ »
Πάντως προχτές έφαγα με ένα φίλο σε ένα μαγαζάκι που λέγεται "Μπαζαγιάζι" και είναι σε μια στοά στην Β. Ηρακλείου (στο κέντρο) που τα μεζεκλίκια του ήταν άλλο πράμα. Δεν είχε μουσική αλλά είχε μια γκαρσόνα .............

ΟΠΑ.............................................ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ? ΦΥΓΑΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ?   ΓΙΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΤΗ ΜΑΣ ΛΙΓΟ......
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
  • Αγαπημένο ξύλο: οτιδηποτε εκτος απο αυτο που βγηκε απ'τον παραδεισο XD
  • Αριθμός κατασκευών: 6
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 25, 2012, 09:43:42 πμ »

ΟΠΑ.............................................ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ? ΦΥΓΑΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ?   ΓΙΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΤΗ ΜΑΣ ΛΙΓΟ......
Το καλυτερο θα ηταν να το δεις με τα ματια σου  ;D Γι'αυτο παρτο αποφαση και ανεβα το Σαββατο να περασουμε ωραια  ;)

Τριανταφυλλε αν σου αρεσε το μαγαζι εχεις τον πρωτο λογο ως "φιλοξενουμενος"  :)

Κοῦρος

• Hero Member
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 25, 2012, 09:47:06 πμ »

Φάτε μάτια ψάρια!!!!! ;D ;D
Αν θες πάντως μέχρι αύριο έχεις χρόνο να το προγραμματίσεις και να πεταχτείς να τη δεις ο ίδιος!!!!

Το βράδυ κοιμόμαστε στη Χαλκιδική και το πρωί της Κυριακής γυρίζεις στη Βιολέτα ........... κύριος κι ωραίος.

Αυτό ισχύει και για όσους έχουν πρόβλημα παραμονής. Μπορώ να φιλοξενήσω μέχρι και 7-8 άτομα (κάποιοι θα κοιμηθούν αγκαλίτσα σε διπλά κρεβάτια).

Υ.Γ. Απόψε (Παρασκευή) πάντως έχω συνάντηση με παλιούς συμφοιτητές μου (από το 1981) από τα ΚΑΤΕΕ Μηχανολόγων της Καβάλας. Δεν ξέρω τι έχουν κανονίσει αλλά αν είναι καλά θα κλείσω τραπέζι εκεί και για τη δική μας συνάντηση.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 25, 2012, 03:56:45 μμ »
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ  ...ΚΑΙ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΥΓΩ. ΟΙ ΧΤΙΣΤΕΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΙ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠ ΤΑ ΑΡ..........Α ΜΟΥ.  ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΓΓΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΙΖΟΥΝΕ . ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ.......................
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Κοῦρος

• Hero Member
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 25, 2012, 08:33:57 μμ »
Λοιπόν φίλοι μου,
για όσους θέλουν να παρευρεθούν στη συνάντηση θα τους περιμένω στις 9 το βράδυ στο Χατζή Μπαξέ που είναι στην Στρατηγού Τσόντου 9 κοντά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Απ' ότι βλέπω στο χάρτη είναι κοντά στα Δικαστήρια σχεδόν επί της Εγνατίας. Το τηλέφωνό του είναι 2310541786 και μου είπαν ότι έχει πάντα ζωντανή μουσική.

Δεν ξέρω πόσοι τελικώς θα μπορέσουν να έρθουν αλλά έστω και έναν να γνωρίσω θα είμαι ευχαριστημένος.
Το τηλέφωνό μου είναι 6945568819.

Υ.Γ. Το μαγαζί που θα πάμε απόψε με τους άλλους φίλους λέγεται "Καρνάγιο" είναι στον Άγιο Θεράποντα στην Κάτω Τούμπα αλλά και δεν έχει πλέον ζωντανή μουσική.

yiannis

• Administrator
  • Hero Member
    • Greek luthiers community
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά...
  • Αριθμός κατασκευών: 15 και αυξάνονται!!!
  • Περιοχή: Πειραιάς
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 25, 2012, 09:20:29 μμ »
Πολύ θα γούσταρα ρε παιδιά να μπορούσα να έρθω και εγώ να γνωριστούμε όλοι...

Κοῦρος

• Hero Member
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 25, 2012, 09:32:17 μμ »
Πολύ θα γούσταρα ρε παιδιά να μπορούσα να έρθω και εγώ να γνωριστούμε όλοι...

Κάνε υπομονή Γιάννη. Έρχεται και η συνάντηση της Αθήνας που εκεί θα γίνει χαμός!!!!

Ψάξτε όμως και προτείνετε καμμιά καλή ταβέρνα !!!!

Tags: