Αποστολέας Θέμα: Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη  (Αναγνώστηκε 13307 φορές)

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
Απ: Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 25, 2012, 09:46:55 μμ »
στο θεμα μας εμεις..........................

Παίξε τραγούδα μας φωτογραφίες
οινόφιλες φιλοσοφίες
πες μας για οράματα για την περσόνα
και για την όμορφη γκαρσόνα
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Κοῦρος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυά
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά 50ριά επισκευές για την ώρα
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 26, 2012, 01:02:05 πμ »
Όπως όλοι οι ποιητές, θέλεις έμπνευση και συ ε;  ;) ;) ;)

Σου άρεσε ρε;

yiannis

• Administrator
  • Hero Member
    • Greek luthiers community
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά...
  • Αριθμός κατασκευών: 15 και αυξάνονται!!!
  • Περιοχή: Πειραιάς
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 27, 2012, 03:51:37 μμ »
Αναμένουμε φωτογραφίες από την συναντηση μόλις συνέλθετε απο την κρασοκατάνυξη και το hangover... ;D

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
  • Αγαπημένο ξύλο: οτιδηποτε εκτος απο αυτο που βγηκε απ'τον παραδεισο XD
  • Αριθμός κατασκευών: 6
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 27, 2012, 08:59:01 μμ »
Αναμένουμε φωτογραφίες από την συναντηση μόλις συνέλθετε απο την κρασοκατάνυξη και το hangover... ;D
Περιμενω report απο οσους πηγανε, γιατι λογω αβαριας στη δουλεια δυστυχως δεν μπορεσα να παω  :'(
Τουλαχιστον καταφερα να γνωρισω, εστω και βιαστικα, τον Τριανταφυλλο (Κουρος) ο οποιος ειναι γαμω τα παιδια και ελπιζω να ξανασυναντηθουμε συντομα ;)

Κωστα (Ζαρκαδα), κατι ηξερες εσυ και τον γλυκοκοιτας ρε κουφαλα, αυτος ειναι ομορφοπαιδο ρε συ  ;D ;) :D

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 27, 2012, 09:37:24 μμ »
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟ ΜΟΥ................
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Κοῦρος

• Hero Member
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 29, 2012, 12:31:00 πμ »
Κατ' αρχάς να ευχαριστήσω τον Ευάνθιο (moytro), τον Δημήτρη (dimitrismakr) που ήρθαν στη συνάντηση αλλά και τον Γιάννη (immortalx) και τον Δημήτρη (ρεμα) και τον Χρήστο (Chris) που λόγω κάποιων απρόβλεπτων γεγονότων δεν κατάφεραν να έρθουν.

Ειλικρινώς χάρηκα πάρα πολύ γιατί γνώρισα από κοντά όλους τους προαναφερόμενους φίλους (εκτός το ρεμα που είναι συγχωριανός μου και τον γνώριζα ήδη) και αποκόμισα τις καλύτερες εντυπώσεις για όλους.

Το Χατζή Μπαξέ είναι ένα καλό κουτουκάκι αλλά στο Χρυσό Οδηγό δίνει διεύθυνση Στρατηγού Τσόντου 9 ενώ είναι Γεωργίου Τσόντου 9 και όχι δίπλα στην Εγνατίας στο ύψος των Δικαστηρίων αλλά στην αρχή της εθνικής οδού κοντά στο MediaMarkt. Ζορίστηκα να το βρω και έμπλεξα μεσ' τα στενά όπου και είδα αρκετά "κορίτσια" να κάνουν πιάτσα. Έγινε και ένα ψιλομπέρδεμα με το τραπέζι αλλά τέλος καλό, όλα καλά.

Είπαμε διάφορα, ακούσαμε καλή μουσική και το καλύτερο της βραδυάς ήταν ένας μαλεβιζιώτης σκοπός (τέτοιος δεν ήταν ρε Δημήτρη; ) παιγμένος απ' τη φρεσκοφτιαγμένη λύρα του Δημήτρη ο οποίος είναι μπορώ να πω βιτρουόζος στο παίξιμό της.
Αυτός που πραγματικώς μ' εξέπληξε ήταν ο πολύ γλυκός ήχος της λύρας του που έκανε ν' αναθεωρήσω την άποψή μου γι' αυτό το όργανο. Εντελώς διαφορετικός απ' τον άγριο ήχο που έχω συνηθίσει ν' ακούω στα γλέντια εδώ στα Χανιά και γενικώς στην Κρήτη και ομολογουμένως δεν μ' αρέσει.

Παραθέτω και μια φωτογραφία με την παρέα της βραδυάς όπου είχαμε και τη γυναικεία συνοδεία δύο παλιών φίλων μου:

[ Invalid Attachment ]

Απ΄αριστερά ο Δημήτρης, στο βάθος η αφεντομουτσουνάρα μου και δεξιά ο Ευάνθιος.

Ελπίζω ότι μεσ' το καλοκαίρι θα ξανανεβώ στη Χαλκιδική και θα οργανώσουμε και μια νέα συνάντηση. Για την ώρα περιμένω τη συνάντηση στην Αθήνα.

chris

• Hero Member
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 29, 2012, 12:56:54 πμ »
Αγαπητέ  Τριαντάφυλε η αφεντιά μου ηρθε στήν ώρα της αλλά δυστυχώς δέν ηρθε κανείς μέχρι τήν ώρα πού βαρέθηκα νά περιμένω καί έτσι στίς 10 καί περίπου έφυγα .Γιά τήν αλήθεια καί τήν ιστορία καί μόνο.  Μάρτυρες τά κορίτσια τού μαγαζιού, πού ρωτούσα κάθε τόσο τήν ώρα.

Μακρής Δημήτρης

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Μαύρη μουριά, παλίσσανδρος
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 29, 2012, 01:01:34 πμ »
Με την σειρά μου να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος που γνώρισα από κοντά τον Τριαντάφυλλο που είχα καταλάβει ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος αλλά το επιβεβαίωσα και εις διπλούν και από κοντά και φυσικά που γνώρισα και από κοντά τον Ευάνθιο! Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους δύο για την υπέροχη βραδιά!!
Ελπίζω στο μέλλον να επαναληφθεί η συνάντηση και να μπορέσουν να έρθουν και όσοι δεν τα κατάφεραν προχθές!

moytro

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: rosewood
  • Αριθμός κατασκευών: 7
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 29, 2012, 07:06:49 μμ »
Καλησπέρα κι απο μένα!
  Έχω να πώ οτι χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα το Δημήτρη και τον Τριαντάφυλλο, γιατί είναι πολύ καλά παιδια! Ήταν απο τις μέρες που λές ''να είχε κι'άλλο δε χόρτασα''
και δέν εννοώ το φαγητό..! Ανυπομονώ να ξαναγίνει συνάντηση και να γνωριστούμε ακόμη περισσότεροι.  Chris ο Τριαντάφυλλος είπε πολύ καλά λόγια για σένα (όπως και για το Γιάννη), και σε περίμενα,  για το πεντάλεπτο δέν βρεθήκαμε τελικά. θα βρεθούμε όμως!
  Το μαγαζί είναι φανταστικό, και η γενική ατμόσφαιρα της παρέας που επικρατεί,σπανίζει.
 Να συμπληρώσω οτι το βράδυ που έπεσα να κοιμηθώ, πετούσε μπροστά στα μάτια μου η λύρα του Δημήτρη, ζημιά έπαθα..!! 

dimitris

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 29, 2012, 07:54:13 μμ »
Μπράβο ρε λεβέντες!!! Ζηλεύω :-[
Παραλίγο να ήμουν κ γω Θεσ-νίκη το ΣΚ αλλα ήρθε η Θεσ-νίκη κάτω...... ;)
Αντε να οργανώσουμε κάτι και κάτω μεριά να παίξουμε και καμιά πενιά......

Κοῦρος

• Hero Member
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 29, 2012, 10:05:42 μμ »
Αγαπητέ  Τριαντάφυλε η αφεντιά μου ηρθε στήν ώρα της αλλά δυστυχώς δέν ηρθε κανείς μέχρι τήν ώρα πού βαρέθηκα νά περιμένω καί έτσι στίς 10 καί περίπου έφυγα. Γιά τήν αλήθεια καί τήν ιστορία καί μόνο.  Μάρτυρες τά κορίτσια τού μαγαζιού, πού ρωτούσα κάθε τόσο τήν ώρα.

Μαστρο-Χρήστο, ζητώ ειλικρινώς συγγνώμη καθώς με το μπέρδεμα που έγινε με τη διεύθυνση έψαχνα το μαγαζί από τις οχτώμισυ και τελικώς κατάφερα να βρεθώ εκεί περίπου στις δέκα.

Συγγνώμη και πάλι. Την επόμενη φορά θα περάσω να σε πάρω από το σπίτι ώστε μια που ξέρεις τόσο καλά και τη Θεσσαλονίκη να μην υπάρχει περίπτωση να χαθώ και να μη βρεθούμε.

Ανδρέου Δημ.

• Hero Member
    • Κατασκευες
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 29, 2012, 10:45:06 μμ »
Μπραβο παιδια!!!
Εγινε η αρχη απο τη Θεσσαλονικη
και ας ελπισουμε να συνεχιστει στην Αθηνα!!

Κοῦρος

• Hero Member
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 30, 2012, 12:41:55 πμ »
Να και το video με το βιρτουόζικο παίξιμο του Δημήτρη.

27052012034.mp4

Δεν φαίνεται καλά αλλά οι σερβιτόρες από πίσω χόρευαν και μάζευαν και τις καρέκλες ταυτοχρόνως.

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #28 στις: Μαΐου 30, 2012, 12:31:09 μμ »
e mitso you are a kontilia machine!

πολυ καλος!

chris

• Hero Member
« Απάντηση #29 στις: Μαΐου 30, 2012, 02:13:42 μμ »
Δεκτή η συγνώμη από τόν τριαντάφυλλο λυπάμαι μόνο πού δέν ήπια κρασί καί κάποια στιγμή θά γράψω τήν περιπέτειά μου γιά νά γελάσουμε όλοι μαζί.¨Αν τήν εκδόσω σέ βιβλίο θά γίνη μπεστ σέλερ.

Tags: