Εσύ Γιώργο μου δεν είσαι απλός ερασιτέχνης, μάλλον έχεις ερασιτεχνική βιοτεχνία μπαγλαμαδοτζουράδων. Ωραία οργανάκια και όταν τα βλέπεις όλα μαζεμένα φαίνονται ότι είναι αδερφάκια!
Φίλε Γιώργο κατάπια την γλώσσα μου. Τι να λέμε κι εμείς. Τίποτα. Απλά πρέπει να σε ακούμε με ευλάβια μπας και μάθουμε κάτι. Μπράβο ρε Γιώργο !!!!!!!!!
πλακα κανεις..............γιωργο θα καθησω στην ιδια γωνια με τον βαγγελη και θα παρακολουθω,τι να λεμε τωρα.............δεν λεω τιποτα
Μπράβο ρε Γιώργαρε είναι ολα ένα και ένα πάρα πολλη ωραία όργανα
Γιωργο εισαι απιστευτος!!!! Πανεμορφα οργανα!!!!Το εντυπωσιακο ειναι να τα βλεπεις ολα μαζι σε μια φωτογραφια!!!!!!!!Καλη συνεχεια φιλε μου στις υπεροχες κατασκευες σου!!!
αααχχχχχ,εγω μισο μπαγλαμα εχω φτιαξει και καμαρωνω σα γυφτικο σκαρπελο!υποκλινομαι!!
Φίλε, μου πέφτεις λίγο μακρυά για δάσκαλος!!Πράγματι είσαι απίστευτος!!! Βεβαίως καταλαβαίνεις τις υποχρεώσεις που ανέλαβες με το που εμφάνισες τα παιδιά σου !!!!
θα ηθελα να ταχω φτιαξει ολα εγω.Μ εκανες να ζηλεψω ρε συ Sforzando.Και ειναι και της αισθητικης που γουσταρω.Μπραβο σου και παντα τετοια μερακια.Φερε κανενα στην συναντηση
Εσυ το επιδομα πολυτεκνου γονεα δεν το χανεις με τιποτα.Αυτος εισαι φιλε sforzando,oλα ειναι υπεροχα ,η αισθητικη που μ'αρεσει,συγχαρητηρια.Αν εβαζες και κανενα ηχο να ακουσουμε? πολλα ζηταω?.....αντε μας τρεχουν τα σαλια..... Υ.Γ προσοχη το ΣΔΟΕ.....
Ευτυχώς που αυτά δεν.... μεγαλώνουν Μπράβο σου!
Με τετοιο πληθος και ποιοτητα κατασκευων εγω θα κοκορευομουν ολη μερα! Γιωργο γιατι μας τα κρυβεις τοσο καιρο; Και χιλια μπραβο να πω παλι θα ακουστει πολυ λιγο
Γεια στα χερια σου....τι μπαγλαμαδοσυναξη ειναι ετουτη;....Πολυ ομορφα οργανα....βρε εσυ ανοιγεις μαγαζι στο αψε-σβησε
Είναι καταπληκτικά φίλε μου!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!! Είμαι ενθουσιασμένη!!!!!! Μπράβο σου, μπράβο σου!!!!!!! Το καθένα είναι μοναδικό και ξεχωριστό και όλα μαζί είναι υπέροχα!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!
Πωωωωωω!!!! Εργα τεχνης φιλε!!! Να τα χαιρεσαι και να δημιουργεις παντα κομψοτεχνηματα Γιωργο. Ανα μεσα τους βλεπω κ εναν τζουρα με μπερντεδες η' κανω λαθος? Γιατι κ γω τωρα με κατι τετοιο παιδευομαι αλλα οι γαμ^$%^οι οι μπερντεδες ειναι λιγο 'Θεσσαλονικεις' και δεν καθονται στη θεση τους
Οσο αυξανονται τα παιδια τοσο ομορφαινουν συγχαρητηρια