Αχ Κωστάκη τελικά πρέπει να σε τιμωρήσω, μαρτυριάρικο καλό παιδί (που λέει ο λόγος)

Λοιπόν παιδιά σας ευχαριστώ όλους. Έχω πλέον συνηθίσει να είστε πολύ καλοί μαζί μου. Κι εσένα Δημήτρη, κι εσένα Ηλία, Γιάννη, Χάρη και Κώστα.
Όσο για εσάς τους κιθαροποιούς θέλω να σας πω ότι ειλικρινά σας ζηλεύω. Μου αρέσει η ροκάδικη νοοτροπία σας, μου αρέσει η ορολογία σας, αλλά πιο πολύ από όλα μου αρέσει (ζηλεύω), που δουλεύετε έχοντας εξ αρχής project, specifications, βιβλιογραφία, σχέδια και πληθώρα πληροφοριών και γνώσεων διαθέσιμες.
Εμείς ζούμε στην σφαίρα του λυκόφωτος. Με μάγους και αλχημιστές, με μαγικά φίλτρα και φόρμουλες. Δεν ξέρω μου την έχει δώσει αυτή η κατάσταση.
Δεν ξέρω μου έχει μπει η τρελή ιδέα, όταν βρώ λίγο χρόνο, να φτιάξω τεχνικά σχέδια για την κατασκευή που μόλις ολοκλήρωσα αλλά δεν είναι ακόμη για παρουσίαση. Δεν ξέρω τι "σκατά" ξέρω, αλλά αυτή η μίζερη κατάσταση που την σπάει αφάνταστα. Και έχω την αίσθηση, ότι ακόμη και οι ερασιτέχνες που μαθαίνουν μερικά πράγματα παραπάνω, αρχίζουν σιγά-σιγά να κρύβονται. Όχι όλοι ευτυχώς και αυτό αποδεικνύεται στο χώρο μας, αλλά πάρα πολλοί. Δεν ξέρω τι φταίει αλλά έτσι είναι.
Αυτά τα ολίγα γιατί μου φαίνεται ότι ξέφυγα πάλι. Και πάλι σας ευχαριστώ.